icon

Kedy sadiť narcisy?

ivanak49
31. jan 2022

Ahojte, je tu niekto kto mi vie poradiť koľko pred veľkou nocou je dobre nasadiť narcis?.... Nechala som si cibuľky z minulého roka čo som mala kupované v obchode na veľkonočnú výzdobu. Tak by som chcela teraz vyskusat ich nechať narast

viestta
Odpoveď bola odstránená
luccija
31. jan 2022

@ivanak49 na jeseň sa sadia cibuloviny

lintu
31. jan 2022

Čím skôr. V lepšom prípade sa mu podarí rozkvitnúť ešte túto jar. V horšom bude kvitnúť až na rok. Zo zeme ho na jeseň ale potom už nevyberaj. Nie je to potrebné.

uhgara
31. jan 2022

isla som pisat, ze uz mali byt v zemi ale napriklad aj moja mamina ked sa pozabudla sadila takto v januari jedneho casu 🙂

nika1971
31. jan 2022

moj muz raz kupil tulipany vo vypredaji koncom novembra...nestihla som ich nasadit, lebo uz mrzlo...nasadila som ich zaciatkom februara do crepnikov a dala do vnutra...a ked sa oteplilo som ich vylozila von...boli nadherne..

karolinakr
31. jan 2022

Ja som si sadila v novembri alebo decembri a už sa ťahajú von, čo som nečakala, že v januari už bude polka vonku, ale dnes som v potravinach videla už predavaju hyacinty, narcisy, aj tulipany cibulove, tak ked to nasadiš teraz , podla mna pojdu už vo februari von