Kedy ste si naposledy urobili niečo len pre seba a čo to bolo?
Kedy ste si naposledy urobili niečo len pre seba a čo to bolo?
Kúpila som si lístok na koncert obľúbenej kapely 🙂
ľahla som si do postele uprostred dňa a zaspala som (deti mám už veľké)
kúpila som si lístky do divadla
Kupila som si fitness naramok a kvalitne bluetooth sluchadla, tesim sa z oboch veci velmi
Každý deň robím niečo pre seba. Aj keď len drobnosť. Dnes ráno som bola behať, vďaka tomu mám energiu na rozdávanie 😊
ahoj, akurat pred 10 minutami som sa objednala na masaz tvare 😉
Dnes rano som si objednala knihu. A vcera vecer, to ale nebolo tak vyslovene, ze pre seba, ale velmi dobre mi to padlo, sme si s bratom pisali a hovorili, co koho posledne dni potesilo. Boli to uplne malickosti, od toho, ze je dlhsie svetlo vonku, cez to ze jeho dcera ma sople, ale chvalabohu nic ine.... Taka mila debata to bola 🙂
ja som si kúpila škoricový croissant
Epilovala som si nohy, hned sa citim lepsie😁
Kúpila som si novú kabelku 🙂
Mňa úraz donútil " zastaviť sa ". A tak som sa konečne zasa obj. na kozmetiku, pedikúru, masáž. A rozhodla som sa kúpiť si bicykel. Manžel bicykluje, budeme teda spolu.
Masáž
Každý deň pre seba niečo robím. Dnes som bola vo fitku, spravila si dokonale raňajky a poobede idem na masáž.
každý deň si varím a chodím pravidelne do posilky. kupujem si veci čo sa mi páčia. chodím ku kaderníčke. na babské jazdy. na koncerty. ale keďže si sa pýtala naposledy - tak teda naposledy som si varila 😂
Robím pre seba niečo každý deň.
@francesco123 😂
Kúpila letenky a zajednala ubytko na Maldivach. Môj sen...a vzala aj manžela 😆 Pred mesiacom...
Kazdy bozi den nieco
Bud posilka, kava osamote, rande s kamoskou, hocico
počíta sa, že som si kúpila rifle a plášť asi pred mesiacom ?
a pred 2 r. som si dala spraviť francúzsku manikúru, ktorej som sa strašne tešilaaaaa
jasne, že medzi tým som si kúpila niečo ....
tetovanie
fitness
Pobyt v Barcelone s kamoskou..
Dopriala si zdravé jedlo. Kúpila knihu.
Každý deň si v práci kúpim raňajky 🤪 inak neviem..
prave som si uvarila kavu🤣🤣🤣
Takmer každý Každý deň. Ráno hodinu cvičím a to je len moja hodina
Po 7m od kedy sa mi narodila mala som dosla s vecami pre seba a nie pre nu 😅😅😅

Vcera veceru,ale nie len pre seba😂