icon

Kedy zlacnie starší model iPhonu?

6. okt 2021

ahojte,
ospravedlnujem sa za mozno prilis jednoduchu otazku, ale tie co mate iPhone, neviete ako je to s cenami? mam uz mesiac vyhliadnuty iPhone 12, s tym, ze udajne tym ze vysla 13, by mal starsi model zaroven zlacniet o cca 100 €, no akosi sa to nestalo. nechcem ho vsak kupit a ze stane sa to nasledne. tak ze radsej este pockam, ale kolko? 🙂

siu296
6. okt 2021

Dobrý deň. Skúste pozrieť cez swappie alebo cez mobilecare. Majú lepšie ceny ako v obchode.

sissy27
6. okt 2021

@siu296 no len tam predávajú repasované, čo nie každý chce za tie prachy …

autor
6. okt 2021

Repasovany nie, len od ofiacialneho predajcu

bea2804
6. okt 2021

Predpokladám, že po Vianociach 😊

julia2018
6. okt 2021

Istores.sk máva black friday. My sme tak kupovali pred rokom AirPody. Vypredajova cena bola rovnaká ako teraz plna cena. Takze dva roky od vydania modelu. V každom prípade tieto telefóny idu s cenou dole veľmi pomaly.

tenerifka
6. okt 2021

Dcera si musela teraz kupit 12 ( ten velky, tusim pro max alebo tak nejak), lebo jej uplne dosluzil stary, a nemohla cakat na 13, a vraj tie velke 12 uz nie su u Apple v ponuke. Nejaky maly rozdiel v cene bude mozno za par mesiacov, ak chces teda ten standardny model

autor
6. okt 2021

Aj ja uz 8 rokov ficim na 5-ke, a bojim sa ze každým dnom doslúži, aj ked zatial sa to prejavuje len na vydrži batérie. Pockam ale asi este na ten Black friday. A chcem verziu mini.

siu296
6. okt 2021

@sissy27 ja som kúpila z mobilcare úplne nový 12 pro(bol rozbaleny, bez škrabancov). Záruka je síce len rok. Ale cena celkom fajn. Je pravda, že sú tam aj repasovane. Treba počkať aspoň mesiac a ceny starších modelov pôjdu dole.

sissy27
6. okt 2021

@siu296 rozbalený s ročnou zárukou už nie je nový s 2 ročnou 🤷‍♀️ A nechápem, kde prišli k ročnej záruke, na svk platí pre fyzickú osobu nepodnikateľa dvojročná, aj na rozbalený tovar, aj na vystavený, repas… Takže nejaký odžub 🤨