Kilá navyše pred, počas menzesu a v čase ovulácie. Ste na tom rovnako?
20. aug 2010
Ahojte dievčatá, momentálne zhadzujem kg po pôrode a ide to svinsky tažko. Čo ma fakt ale štve , že pred , počas menzesu a aj ovulácie previdelne aj 3 - 4 kg hore potom to zasa sa vráti na pôvodnú váhu.
Máte aj vy tento problém alebo som len ja chodiaca hormonálna pochodeň. 😒
juj ja mam tiez tento problem cez menzes strasne nafuknute brucho a o dva tri dni neskor ubytok vahy aj dve kila. 😖
aby si nebola prekvapená,my sme na prve čakali tiež dosť,na druhe sme len pomysleli a bola som tehotná 🙂
budeš mať čo robiť,prejde ešte veľa vody než sa budu spolu hrať,najskôr budú vyžadovať,aby si ich ty bavila 🙂 🙂

ahoj. aj ja sa snazim zhodit po porode, no ide to tiez dost tazko. pribrala som v tehu 24kg a este mam 7 navyse. obmedzila som jedenie a po troche to zhadzujem. a to co pises som aj ja zaznamenala. hlavne pocas menzesu mam cca 2 kila navyse. to s tou ovu ma nenapadlo, no teraz ked si zhrniem ako sa vyvyjala moja vaha tento mesiac, je pravda ze som mala nejake kilecko uprostred cyklu navyse a nechapala som preco 😀 ...ale to budu asi zadrzane tekutiny . kdesi som citala, ze pred menzesom sa uklada v tele voda...