Klikaj a pracuj doma
ahoj, hľadáš pracú na doma ? Jedna sa o prepisovanie štvormiestnych čísel.... Neriskuješ nič len môžeš získať... Najskôr sa registruješ neplatíš nič... Nezadávaš žiadne súkromné info... Iba prihlasovacie meno aké si zvolíš, email, heslo a je to... Môžeš začať prepisovať čísla.. Za každé číslo je 10 centov... Teda konkrétne 0.10 dolárov... Háčik je jediné v tom, že na prvú výplatu kým ti vyplatia musíš prepísať čísla kým nebudeš mať hodnotu 150 dolárov, čo je v prepočte 127 eur cca... Keď nazbieraš tých 150 dolarov... Požiadaš o vyplatenie peňazí a až vtedy zadávaš skromnejšie info... Teda podľa toho čo si dáš ja som si dala prevod na účet čiže som dávala len meno a číslo účtu nič viac... Ďalšie výplaty ti vyplácajú už od 5 dolárov... Čo sa dá získať za pár minút ja osobne som tých 150 potrebných nazbierala za hodinu a pol.... Cez tento odkaz sa prihlásiš a ideš na to
http://vacoredrlyxi.loan/8235560390541/
@miskazincakova to aj veríš tomu že ti vyplatia za 1,5 hod. 150 dolárov? no čakaj v lete Mikuláša....😀
..asi tak, ako píšete.😠
Ja sa len divim,ze sa este stále najdu sprosti ludia co tomu veria...

@miskazincakova ....HA HA HA. Sa divim, ze este stale takym kravinam niekto veri 🌜

Registracia cez vas link, len aby ste nazbierali tusim 40 ludi, aby vam bola vyplatena odmena 😉 neverte tomu, ze vam nieco vyplatia a vlastne ti co si myslite, ze sem pani dala super pracu na doma, tak to tak nie je 😉 avsak, nechcem vam nicit vasu iluziu zarobku, mozno sa niekto najde, kto sa cez vas link zaregistruje