Klingel tovar - máte s ním skúsenosti?
Ma niekto skúsenosti s tovarom ako napr šaty z katalógu klingel?
@bambulienka25 veľkosti sedia alebo treba menšie objednávať?
Tabuľku veľkosti nemajú? Objednaj naraz dve veľkosti, potom jednú pošli späť. Ja tak zvyknem robiť v Bonprix.
Ja som z tadiaľ objednávala, veľkosti sedia, ale nie sú také volnejšie ako z Bonprix.
Ahojte, pridavam moju skusenost, kedze mame opat lockdown a vianocne nakupy asi budeme musiet podaktore "doklepnut" online nakupmi. Cez tuto firmu kupujem prvy raz. 12.11 som objednala LED obraz. 15.11 mi prisiel email, ze bol tovar expedovany a mam ho ocakavat v najblizsich dnoch. Zatial nic neprislo. Iba dalsi informacny email (dnes 25.11), tento raz od Slovenskej posty o vystupe z krajiny adresata. Opat som volala na zakaznicku podporu a pani sa krutila, ze nevie, co sa stalo a ze oni su adresat a nie ja. Takze uvidim buduci tyzden..Mne z tohto vyplyva, ze 10 dni trvalo dostat tovar z Ciny do ich nemeckeho skladu. Treba pocitat so znacnou casovou rezervou a kupovat radsej cez dobierku.
Dobry den, pre tych, ktory tu skumaju sluzby firmy Klingel. Bohuzial, tovar nikdy nedorazil. Spolocnost ma apaticky zakaznicky servis, ziaden dodatocny zaujem o zakaznika vo forme prieskumu spokojnosti..Tuto firmu nedoporucujem, mam velke pochybnosti o jej doveryhodnosti. Snad vam tato referencia pomoze v rozhodovani sa. P.S.: neplatte nic vopred!