icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

Strana
jana7
9. mar 2015

@smme už to mam všetko a aj na inetrnete koluju vysledky 😉

mirien22
9. mar 2015

a kde? Ja to neviem nájsť :(

honey_lemon
9. mar 2015

keby ste sa radšej snažili zapojiť svoje mozgové závity, ako takto podvádzať 🙂 knihy nie je ťažké uhádnuť aj bez obrázkov, len mať treba trošku literárneho vkusu a premýšlať 🙂 od toho sa to predsa volá "súťaž". však? 🙂

1mariannka11
9. mar 2015

Chyba mi jedna a ide ma porazit z toho. A urcite to bude nejaka prkotina co som si nevsimla, mam totiz dojem, ze uz mi dosli obrazky.

ivanya
10. mar 2015

Niektore su fakt tazke, mna dlho dlho trapila postava s tetovanim na pleci... :D

smme
autor
10. mar 2015

ešte nevidim celý obrázok, len čo je odkryté na martinus.sk.... ale niektore teda daju zabrať 🙂

ivanya
10. mar 2015

@smme Ved ak nebudes nieco vediet napis, dam ti indiciu 🙂

smme
autor
10. mar 2015

@ivanya len sa opytam ten peň pri ,,žltom kvete,, je tiež nejaka knižka?

ivanya
10. mar 2015

@smme Nie nie je.

smme
autor
10. mar 2015

@ivanya dakujem

zuzka1418
10. mar 2015

Ja som ich už našla 63 a to posledné vôbec netuším kde je 😒 ak náhodou budete chcieť poradiť rada pomôžem 🙂

radkokotnagl
Odpoveď bola odstránená
vjarka111
10. mar 2015

@ivanya
presne nad tou postavou s tetovaním rozmýšľam aj ja, ale ako si nič má nenapadá 😢 prosím pomôž 😀

ivanya
10. mar 2015

@vjarka111 Nesuvisi s obsahom ale s obalom tej knihy. Je to trilogia, bola aj sfilmovana.

jana7
10. mar 2015

@vjarka111 a ešte bližšie ti pomožem, že suvisi so Švedskom 🙂

vjarka111
10. mar 2015

@ivanya ďakujem, troch to trvalo , ale už to mám 😀

vjarka111
10. mar 2015

@jana7
ďakujem za pomoc 🙂 🙂

bastila
10. mar 2015

mne chybaju len 2, ale neviem si dat rady s obrazkom hory, sopky...........pod starcom s morom........mozem poprosit o nazov......

jana7
10. mar 2015

@bastila je to fantasy literatura, ide o jednu zaujimavu seriu 🙂 skus to sama najsť 😉

miskabo
10. mar 2015

Dievcata ja zasa nemozem prist na to, co je ta miska so zelenymi ako keby bakteriami a pero vedla toho polozene. Prosim, pomozte mi. Dakujem.

bastila
10. mar 2015

tak vzdavam sa , vyskusala som zopar,ale fantasy nie je moja silna stranka........... ani filmy. pripadne este blizsie indicie......

vladimirovna
10. mar 2015

@bastila autor je najlepsie predavajucim pritskym autorom devatdesiatych rokov a v 2009 dostal titul "Sir" 🙂 ... skus potrapit trochu google a urcite zistis, ze je jediny taky 🙂

vladimirovna
10. mar 2015

ja mam uz vyse tyzdna 63 kniziek, ale 64. neviem ani zasvet najst... prosim vas ta sipka z mesiaca cez hodinky k motylovi nieco predstavuje, alebo je tam len tak? alebo to mesto v lavom hornom rohu pod sarkmi nad kreslami je kniha? :D neviem najst poslednu indiciu, tak sa mi tazko hada 🙂 budem vam velmi velmi vdacna za pomoc ;)

bastila
10. mar 2015

to je dielo od camusa, odohravajuce sa v alzirsku, nazov nakazlivej choroby/ ta miska s bakteriami

vladimirovna
10. mar 2015

@miskabo ako bastila napisala, Camus 🙂

licona
10. mar 2015

Mne chýba už len jedna a nič mi už nenapadá... juj! Tá chalupa hore tiež niečo znamená? Alebo ten žralok v mori? Neviem vôbec, ku ktorému obrázku mám hľadať...

jana7
10. mar 2015

@vladimirovna mesto patri k šarkanom a ta šipka k princovi, ale tie kresla su samostatne dielo.

pauliesivackova
10. mar 2015

@miskabo miska je MOR

A to čo nemôžete pravdepodobne nájsť je ODVIATE VETROM.

jana7
10. mar 2015

@licona chalupa znamena jedno super dielo.-) také s naboženskou tematikou🙂

vladimirovna
10. mar 2015

@jana7 tak sarkany mam, kresla mam, princa mam,...vazne pochybujem, ze tych knih tam je 64 :D :D su snad knihou tie sipy nad indianovou hlavou?

Strana