Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
Hadajuci, prosim, viete mi poradit s tymi hrobmi????Ja som zufala uz..... 😔
DAKUJEEEEEEM
@katren daj len Kniha o .... miesto kde pochovávajú ľudí 😉
@deny16
@jeniferr16 dakujem 🙂
prosím vás už mi chýba iba posledné kniha ten chlap čo leží v posteli a je tam anglická vlajka to je aká kniha viem že možno je to tu napísané ale nechce sa mi prehladávať 42 komentárov ....dakujem za pomoc 🙂
na hlavu táto diskusia.. polovička prispievateľov žobre o názvy, lebo im je zaťažko pohnúť rozumom, alebo vyhľadať na martinuse (asi neuveriteľné, ale majú tam všetky knihy, ktoré boli v šifre) alebo vie pomôcť aj ujo google, len je ľahšie poprosiť o odpoveď ako ju nájsť... druhá polovica inteligentov napíše celé názvy lebo fair play im nič nehovorí. Je to súťažná hra a keď neviem odpovede a neviem si ich ani pohľadať nezúčastním sa... toto je akoby sa chcel zúčastniť matematickej olympiády niekto, kto nevie sčítať a odčítať. Mala to byť hra pre tých čo majú radi literatúru, čítanie,knihy a nie lebo môžem mať niečo zadarmo... holt vyzerá to tak, že inteligencia a morálka slovače klesá úmerne k stúpajúcej rýchlosti wifi pripojenia...
@simonajana no spoj si tu vlajku a toho chlapa v posteli, kedze je chory tak je... a mas to
deny16 dakujem 🙂
A čo tie šarkany??? Prosím
Prosiiiiim pomozte, posledne neviem ta zena s tetovanim, aspon indiciu
ak je niekto v niečom najlepší tak je v tom m.... a spoj to so šarkanmi
Ďakujem Vám mám to
Ahoj chyba mi jedna kniha, tá cesta k slnku, viete mi poradiť ? Ďakujem
Ten prvy je sokrates???
Ta zena s tym tetovanim je millenium
A ta cesta je na ceste
Ahojte prosím poradte mi tie šarkany v meste lebo to je posledné čo nemám... 🙂 🙂 🙂 🙂
@silvika910
Ano.
kto chytá v žite---------autor?????????? /JDS/
+ sokrates
a zo 4 písmen vyrob portál , z ktorého sa dá sťahovať v torentoch-----to je ten názov
prosím vás chýba uz len posledná kniha.tá zelená hlava s 22-kou.
@mary75 napíš čo vidíš okrem tej zelenej
uz to mam.konecne.
@maznacik007 Dakujem ti,tvoje indicie my pomohli ziskat bonus. 😉 🙂
prosím čo je ten otáznik? za nič na svete nemôžem na to prísť a ten ujo s otvorenou hlavičkou? neviem sa dalej pohnúť

@zuzanita_6 aano ten stary boh sa zacina na A