icon

Kocúr od včera zvracia

14. aug 2022

Ahoj , prosím vás máte s tým skúsenosti správa sa normálne, možno sa len prejedol pretože dostáva veľa jedla ale rozmýšľam že zajtra pôjdeme k zverolekárovi pretože sa o neho moxmc bojím.

0silvia0
14. aug 2022

Ak by to bolo od jedla, vyvracia obsah zaludka a funguje dalej. Popripade je priotraveny ak chodi aj von.
Vracia zlc? Moze to byt priznak macacieho moru. Je ockovany?

martul
14. aug 2022

Sama si si odpovedala ,, dostáva veľa jedla ". Je prežraty, nechajte ho oddýchnuť dnes na diéte. Aj človek keď sa preje tak mu nie je dobre, niekoho boli brucho niekto vyvracia.

autor
14. aug 2022

@0silvia0 Ďakujem,iba jedlo našťastie.

autor
14. aug 2022

@martul Ďakujem dúfam že bude ok

0silvia0
14. aug 2022

A co zral naposledy?

aandrea9
14. aug 2022

A nie sú vo zvratkoch mačacie chlpy v takom zhluku? Možno ho trápia tie.

autor
14. aug 2022

@aandrea9 Nie tie tam neboli

autor
14. aug 2022

@martul Nechá sa hladkať ,ale keď ho pohladkam na bruchu vyzerá to že ho bolí .

daridari11
14. aug 2022

Ak by sa prežral, zvracia raz, max.dva krát, to je u nás bežné, hlavne pri jednom pažravom kocúrovi. Ak zvracia viac krát, u mňa to bola raz za noc asi tak 15 krát, tak som išla na veterinu a dali mu injekciu na zastavenie zvracania. Ten deň bol ešte taký smutný a apatický, na druhý deň už normálne papal a hral sa. Netreba to podceňovať, pre istotu vy som išla na veterinu.

autor
14. aug 2022

@daridari11 Ďakujem,idem volať veterinárovi.

zuzkaa1991
14. aug 2022

Ako často zvraca?,nas ročný papa ked si pyta cca 3krat do dna niekedy ani tolko plus k dispozícii ma granule.....ale tiež sa stalo ze zvracal po jedle dvakrát uvidíte ako dnes nas zvykne cely den a len spi tak mohol zjest otravenu mys ....ak by bolo aj zlc aj vodu isla by som na veterinu ak lrn jedlo pockat kym sa telo samo dostane z toho

autor
14. aug 2022

@zuzkaa1991 Ďakujem,on je vnútorný -nechodi von ,iba jedlo zvracia.

daridari11
14. aug 2022

Ja mám tiež iba interiérové mačky, bývam v byte. Vôbec netuším, čo mu vtedy bolo, ale dosť ho to zvracanie vyčerpalo a oslabilo. Mačky bežne zvracajú, buď chlpy, alebo ako už bolo napísané, jedlo, keď ho pažravo nahltá do seba. Ale ak zvracia viac krát po sebe, už by som to riešila. Môj bol vtedy aj dehydrovaný dosť.

kika900
14. aug 2022

moze tam byt zapal, smer veterina.

vsauce_
14. aug 2022

Prestaň kocúra prepchávať, pretože mačky majú veľmi citlivé trávenie a potom to vyzerá presne takto. Ešte mu môžeš do budúcna kúpiť pastu pre mačky na trávenie a proti tvorbe guličiek chlpov v žalúdku.

refly
14. aug 2022

Jo, ak vracia inac ako normalne, tak treba ist veterinarovy, tam neni ina moznost. Moze to byt milion veci, to takto nikto neodhadne. Moze mat iba nejaku virozu, alebo podrazdeny zaludok. Injekcia, nejake lieky a bude ok. Moze mat alergie. V horsom pripade moze mat blokadu. Bud zozral nejaku hracku, alebo sa to upchalo chlpmi. Ja som to raz riesila s kocurom (nafuknutie a nasledne vracanie), mysleli ze je upchaty a nakoniec zistili ze ma atroficke creva. Sranda, no...

autor
14. aug 2022

@refly Ďakujem veľmi pekne volala som zverolekárke odporučila nám čo mu máme kúpiť aby mu bolo lepšie a že ak to neprejde tak máme hneď zajtra ráno prísť ,a má mať dietu tak ako mi tu už písali dievčatá.

autor
14. aug 2022

Prosím držte mi palce strašne sa o neho bojím momentálne vracal 2 krát a hnačkuje . Zajtra ideme na veterinu.Dúfam že to zvládne.

vler
14. aug 2022

Drzim palce nech sa kocurikovi polepsi a nech mu zajtra aj pani zverolekarka pomoze. Napis ako ste dopadli.

autor
14. aug 2022

@vler Ďakujem veľmi pekne, strašne moc sa bojím.

aandrea9
14. aug 2022

Určite veterina. Bude určite aj dehydrovany 🙄 veľa šťastia a skoré uzdravenie 🍀

autor
14. aug 2022

Hneď keď sa naje tak to vyvraca

refly
14. aug 2022

Ak to leze aj z druheho konca, tak to blokada nebude. Chudacik kocurko... Drzim palce, a dufam ze to fakt bude len rozhadzane travenie.

autor
14. aug 2022

@refly Ďakujem veľmi pekne 💜.

mijunik
15. aug 2022

Ako je kocúrikovi? Držím mi všetky labky, aby sa dal čím skôr do poriadku. 🍀🌅☀️

autor
15. aug 2022

Ďakujem veľmi pekne všetkým za podporu, už sme boli u veterinára ,povedal že má vraj iba podráždený žalúdok a že ak to do pár dní neprejde máme sa zastaviť,dali mu nejakú injekciu vraj na posilnenie žalúdka.Tak ho teraz budem pozorovať aby som vedela ako je na tom ale dúfam že bude v poriadku.

aandrea9
22. aug 2022

No inak nás to postihlo koncom týždňa tiez🤦‍♀️ vet vravel, že teraz tam mal viacero pacientov v tomto stave.