icon

Koho idete voliť?

sendy55555
29. sep 2023

dobrý večer len tak na odreagovanie a zaujmavosť..koho idete zajtra voliť? ja uvažujem o Matovičovi uvedomujem si len to jedno žiadny človek nedal toľko ľudom koľko on…

mimka1402
29. sep 2023

@sendy55555 😂😂😂 Čoho? Vyplakavačiek? Klamstiev? Alebo spoločnosť, ktorá po 3r jeho vlády stúpol smer rapídnym smerom hore, že ľudia nevedia vôbec vláde? Prosím pekne dúfam, že neprelezie parlamentom. Tento človek potrebuje odbornú pomoc a to každý súdny človek musel vidieť. Človek ktorý je permanentne v role obete...
Aby politik na rozhovor so študentmi odpovedá "a vy ako motivujete mňa?!" Ja, ja, jenom ja... 😀
A mimochodom už na Mk je asi 345 diskusii, stačilo pozrieť a nie otvárať ďalšiu. Načo to je dobre?

anonymanonym
29. sep 2023

Ohladom Matoviča s tebou absolutne nesuhlasim, ale tak kazdy ma pravo na svoj nazor. Ale takychto diskusii tu bolo uz milion (mozes si ich vyhladat) a aj tak to isto, ako v kazdej, skonci pri hadkach, urazkach, povysovani sa nad volicmi inych stran a ako bonus pri psychologickych rozboroch volicov jednotlivych stran 🙃

peter0123
29. sep 2023
huxy
29. sep 2023

Mne stačilo, čo všetko som videla a počula, čo ten psychopat vypustil z úst, že dokáže druhého kopnúť do hrude... hanba.
Ja nenapíšem, koho budem voliť. Ale nie je to ani jedna zo strán, ktorá má podľa prieskumov tie najvyššie percentá.

janka_266
29. sep 2023

@sendy55555 veľmi smutne, hlavne keď nám to nedal on, ale my si to zaplatíme a niekoľko násobne viac, ako z toho dostaneme.

nikpa
29. sep 2023

@mimka1402 akože ja sa ho nechcem zastávať, nie som síce jeho favoritkou ale čísla nepustia 😄 boli tu aj horší od neho.

alickapusinka
29. sep 2023

Ak chceš tému a debatu na rozputané vášni tak máš smolu.

x_mery_x
29. sep 2023

To vsetko je hlavne aj kvoli Sme rodina, tak ja idem ich 🙂

luuubik
29. sep 2023

Inak, ja som čítala taký zaujímavý komentár a myslím, že niečo na ňom je (neviem už, kde, na akej stránke to bolo, ak nájdem, hodím sem link). Fico len máličko túto kampaň útočil priamo na Matovica, keby chcel, mohol by to na Matelka rozbaliť v oveľa väčšej miere, o to pokoj, že by sa dalo... No nechcel. Ficovi by vyhovovalo keby tam psychopat bol (samozrejme už nie ako víťaz volieb, čo ani nehrozí, len ako piate koleso v možnej koalícii). Vyhovovalo by to Ficovi preto, že psychopat mu robí najlepšiu kampaň (viď posledné tri roky) plus likviduje Ficovych oponentov (lebo Matovic nedokáže žiadnym normálnym a kultúrnym spôsobom získavať voličov, len požieranim a parazitovaním na hodnotovo blízkych stranách, viď nedávno ako zasa vrazil dyku do chrbta SAS). Čiže Fico - ak náhodou nevyhrá (čo si myslím, že aj tak vyhrá, vďaka tej katastrofe,čo tu vládla posledné roky) veľmi sa mu bude hodiť, že jeho oponenti budú musieť ísť do koalície s Matovicom. Lebo to je najlepšia zaruka toho, že tá vláda bude cirkus, amaterizmus, boj vnútri koalície a vyťahovanie špiny na koaličných partnerov od Matovica a tým pádom ešte väčšie percenta pre Smer o dajme tomu dva roky pri ďalších predčasných voľbách... Takže voľte OLANO, každý jeden deň tejto Matovicovej s. r. o. v parlamente je len ďalším plusom pre Fica. Bolo to tak tri roky a bude to tak aj naďalej. Tomu stopercentne verím 😉

ankare
29. sep 2023
walentina7
Odpoveď bola odstránená
monillia
29. sep 2023

@luuubik bohužiaľ máš asi pravdu

sendy55555
autor
29. sep 2023

viete nejdem si zastávať nikoho ale každá z nás bere schvalené peniaze ním(tie čo máme deti)povecte mi len jedno keď
bol fico tak tiež dokázal veľké hovno raz už tento štát dodrb*l a dokonca aj pokradol a neprispel nič a matovič nam aspoň tie naše peniaze rozdáva..a že zvýšené ceny ..to veru nieje len koli nemu to je po celom svete..

sendy55555
autor
29. sep 2023

@nikpa asi tak nejak..

sheila121
Odpoveď bola odstránená