icon

Koho zaujíma manifestovanie a chce sa zlepšiť?

25. aug 2024

Ahojte. Hľadám niekoho koho zaujíma manifestovanie , chcel by sa to naučiť, zlepšiť....mam záujem o jeden kurz manifestovania ...ale popravde je to pre mňa momentálne drahé. Chcela by som sa s niekym spojiť a zakúpiť si ten kurz spolu. Po vzájomnej dohode . Ak by sa niekto našiel bila vy som rada 🙂

13uzivatelka11
25. aug 2024

Kúp si radšej knihy 🤷‍♀️ načo kurzy, keď sa píše o tom v toľkých knihách ktoré kúpiš aj z druhej ruky za pár korún

mabenn
25. aug 2024

heh, toto je dobre...no pocuj, ja ta naucim zadarmo tu hned manifestovat: toto je hmotny svet, hej? sme si toho vedomi...manifestuje sa z nehmoty do hmoty, a teda, ked nieco chcem, dam si ciel tj vola, potom spojim emocie, potom dvihnem rit a systematicky na tom pracujem (tu vela ludi konci manifestaciu :D alebo zlyhaju rovno v prvom bode)...tito "samani" co idu ludi ucit to, co ma prirodzene kazdy clovek v sebe, si akurat tak manifestuju vlastne peniaze :D

sumalee
25. aug 2024

Mňa to tiež zaujima, ale nejako tomu nedokážem stále uveriť ze je to možné...počúvam všelijaké videa, knihy, meditácie a aj tak sa mi nič nepodarilo si zmanifrstovat, práve naopak...predpokladám ze chceš kurz od Michala Drienika? Je to jednoznačne zaujímavé ako to ti ľudia čo dáva ich príbehy na ig a podobne dokážu, a ci by sa im tie veci nestali aj bez toho kurzu manifestácie...alebo teda možno niekoho iného poznáš kto robí také kurzy, ja poznám len tohto..

wolf_
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
25. aug 2024

Boze to su take kraviny 🤦🏻‍♀️ radsej sa vzdelavaj a pracuj na sebe a nie dotovat manipulatorov sarlatanov skrz ich ‘kurzy’

domininini
25. aug 2024

@wolf_ ahoj aj ja by som si rada kupila ten kurz 🙂

13uzivatelka11
25. aug 2024

@sumalee manifestovanie funguje, ale nie je to také ľahké, ako sa väčšinou prezentuje, ze len myslíš silno ze niečo chceš a aj to získaš.. Chce to veľa praxe a hlavne do toho zapojiť emócie a pocity a ďalších XY veci aby to naozaj fungovalo. 🙂

martinmmartin
25. aug 2024

musis si najprv urobit kurz ako sa lepia stabilne transparenty, az potom mozes ist manifestovat. Bez transparentu nikto nebude vediet vo co go lebo aj ked budes ziapat tak okolite zvuky to budu rusit

autor
25. aug 2024

@domininini tiež by som ho chcela ...môžem napísať správu?

evi1111111
30. aug 2024

Mám tiež záujem o kurz , našla si ešte niekoho ?

martinka_p
4. sep 2024

Ahojte aj ja chcem ten kurz 🙂 môžeme sa spojiť aj viaceré že? Bude to lacnejšie 😅

autor
5. sep 2024

@martinka_p podala som ti spravu

niktooooo
Autor odpoveď zmazal
mata1135
7. okt 2024

Ahojte,o aky kurz ide, od koho?

martinka_p
7. okt 2024

@mata1135 michal drienik 🙂

mata1135
8. okt 2024

@martinka_p dufala som,ze to bude on 🤣 tiez mam zaujem o kurz manifestacie,no aj premna je to trosku vyssia suma

mata1135
Autor odpoveď zmazal
mata1135
Autor odpoveď zmazal
martinka_p
10. okt 2024

@mata1135 už sme si zakúpili🙂 keď tak napíš ss

mata1135
10. okt 2024

@martinka_p jaaaj uz mam aj ja,tak nech nam to manifestuje 😀🙂

leska123
24. feb 2025

@martinka_p ahojte ako ste spokojne zatial s kurzom ? 🙂 premyslam tiez nad nim, keby vam poslem za mna cast € tak by ste to vedeli aj mne spristupnit? 🙈

juro555
31. júl 2025

Ahojte má niekto kurz cesta muža ?