Kolaps VS
Zdravim, citali ste o ultimate, ktore dali VS vlade? Co si o tom myslite? Mna to celkom vydesilo. Studujem na VS a obavam sa, ze toho 17.novembra nam naozaj prerusis vyucbu. Myslite, ze s tym tato vlada nieco spravi, alebo je na mieste sa pripravovat na najhorsi scenar? :(
@ninusa221 no ale ved prave bolo pisane o uplnom pozastaveni cinnosti, cize ani online by pravdepodobne nebolo…
nič také nehrozí... mám to z pravej ruky...
Nam povedali ze budeme asi online kvoli kúreniu preto koncime semester skor a skuškove bude pravdepobne online…
@ninusa221 zastavenie vyuky neznamena prechod z prezencnej na distancnu formu.
@deti95060810 a lava ruka co na to hovori? 🤣🤣🤣🤣
(Prepac, ale musela som)🙈🤣🤣🤣
@ninusa221 a aku VS navstevujes, ak smiem?
ak chceš napíš mi IP
urcite sa ucit bude, len online, skoly nemaju (nebudu mat) tolko penazi tak skratia prezencne vyucovanie a daju online
netreba robit paniku, kurit sa bude na 20st, potom len temperovat.....
No neviem si predstavit ako budu setrit na kureni, ked my sme mavali uz december/januar zimu a sedeli v bundach a to bolo pred 5 rokmi a kriza nebola 😁 inak neboj sa, vyucba sa neprerusi, univerzity vedia, ze tak by nic nedosiahli, lebo vysokoskolaci (bohuzial) nikoho nezaujimaju a ked sedia doma je to to iste. Zatvarat skoly alebo davat ultimata mozu ucitelia na zakladnych, lebo tam chodia deti, ktore inak nemas kde nechat a je to zataz pre rodicov a velku skupinu obyvatelov ;)

No prinajhorsom pojdeme online a na to ske uz zvyknutí takze nic nove…