icon

Koleso šťastia

viktora26
19. sep 2016

boze ja viem ze tu mate fakt niektore take problemy a ja tu traposim s touto diskusiou ale musim to zoseba dostat von :D neska ked som to kukala jak tu pesnicku dali od jany kirschner proste a ta beta sa tam zacala tocit a spievat a ani slova nevedela boze mne tak bolo trapne.. som az musela otocit hlavu na stenu a nekukat sa tam.. nemusite na to ani nic ja som to len chcela vypustit ze mi je trapne za nu :D a asi sa aj nudim pred porodom :D :D

alex49
19. sep 2016

za to ju platia, možno sa cíti trápne aj sama, ale prachy sú prachy 😀

viktora26
autor
19. sep 2016

@alex49 ze by az take prachy to boli aby sa oplatilo strapnovat sa pred celym sr? :D

sibalka21
19. sep 2016

@viktora26 presne moja rec :D ja sa vzdy kukam inde ked tam zacne tancovat lebo sa citim trapne aj za nu :D

viktora26
autor
19. sep 2016

@sibalka21 dokedy to ide byt? nemaju tam daco pozeratelnejsie na 6tu? :D aj ked setko by bolo pozeratelnejsie.. ako nechcem jej zle robit ani nic mne neurobila nic ale podla mna si tak doj**ala zivot koli tej relacii co sa tyka trapnosti a zhadzovania sa ze az :D

cerez
19. sep 2016

Tiež sa s manželom bavíme na jej tanečnej kreácií a srandovnom tlieskaní. V lete som povedala, čakám keď bude od septembra KREDENC a Betka bude preslávená aj tu. Bum, prišlo to. 😀
Inak iba mne príde zvláštne, že ľudia dlho rozmýšľajú nad slovom a vytvárajú absurdné slová k priradenému písmenku napr. A ako ahoj, T ako terminátor. 😀 Mne príde skôr automatické povedať B ako Betka.

lauritta0407
19. sep 2016

Ja to pozerám raz za čas ale vždy sa na nej zasmejem . Naposledy som čítala že boris kollar sa rozčuľoval prečo nevyhrala miss a že sa mu veľmi páči. No kto vie možno bude onedlho aj ona mamička :D

viktora26
autor
19. sep 2016

@lauritta0407 :D :D :D :D :D :D

zlatkakatka
19. sep 2016

@cerez oni tam musia hovorit slova na pismena.mena nemozu.

cerez
20. sep 2016

@zlatkakatka veď aj meno je slovo
To majú tak v pravidlách? Nepostrehla som to.
V minulosti keď bolo koleso šťastia tak tak bežne hovorili T ako Tomáš, A ako Adam, M ako Mária len teraz je to iné.

mariannastancelova
20. sep 2016

je to trapna ,ako sa tam kruti ,tancuje,...ale pozeram to len kvoli tomu ze to je trapne ,aspon sa zasmejeme... to ako citam tie rozzurene komenty na fb k nej nechapem ,nechcem pozerat prepnem,ja ju tiez nemusim trapka hlavne ked vysvetluje co je ukryte v tajnicke,a vzdy sa na tom fajne zasmejem..

waitinka7
20. sep 2016

fakt je trápna s tým tancovaním....a podľa mňa je trápny aj Adamec s tým jeho afektovaním......no ale ako bolo spomenuté, prachy sú prachy 😀D
Tiez mi je divné, prečo nehovoria písmená spolu s menom....ale vymýšľajú tam podivné slová, ktoré koľko krát nie sú ani v slovníku spisovnej slovenčiny 😀D

viktora26
autor
20. sep 2016

hej akoze nechapem preco mena nevravia ale polhodinu rozmyslaju nad nejakym slovom a trapne ticho lebo nevedia na nic prist :D no komedia riadna tato relacia :D

mata1001
20. sep 2016

Baby mate pravdu...ja som to pozerala raz a ked som ju videla ako sa tam vrti no prisahambohu ze som sa citila trapne za nu...uz to odvtedy nepozeram...

dominika6
20. sep 2016

@viktora26 u nej platí prirovnanie,,krásna ale tupá,,

viktora26
autor
20. sep 2016

kokos a teraz pri svokre sa zas idem zarevat :D ach