icon

Koľko mi ponúknu za značkové tenisky?

filipjohns
23. nov 2024

Zdravim mám kopu značkových veci čo nenosim. Dokonca mám tenisky ktoré sa mi znechutili od značky Karl Lagerfield za 140€ ktoré som obul raz a nenosím ich. Koľko by mi za ne dali v Second Hande?

slavomira236
24. nov 2024

@filipjohns v sekacoch nevykupuju veci. Vozia ich zo zahranicia v mechoch na vahu

sovica
24. nov 2024

@filipjohns Však pofoť veci a nahoď sem inzeráty. Daj cenu, za akú by si chcel predať. Ak sa Ti to po nejakom čase nepredá, cenu znížiš. A máš xy rôznych platforiem, na ktorých môžeš inzerovať, tak smelo do toho.

lucik194
24. nov 2024

najviac popredavas na V. ale to slovo je tu zakazane pisat, lebo sefstvo z M.K. si myslia aki su uzasni tu na MK..... a vsetci musia predat len cez nich.... tu predas minimum

earlgrey
24. nov 2024

@lucik194 No ja zase kopu veci predám len tu na MK, inde absolútne nie 😄
@autor
Obnosené topánky, aj keď si ich mal na nohách len pár krát ti málokto kúpi a darmo stáli koľko stáli. Ja osobne by som nekúpila, ale to som ja.
Tiež mám tenisky za 260€ a keď "dožijú" pôjdu tam, kde patria. Ale skúsiť môžeš.

lasona
24. nov 2024

Do sekacov neberú veci, tak ze prídeš a donesieš to tam. A napr. Ja topanky obnosene nekupujem, každý má inú nohu, iný doslap...a ja topánku musím vyskúšať.. ťažké jedine nové z obchodu..skus to predať cez Vi....

mk1111111111
24. nov 2024

Takto, aby si to jednoducho pochopil. Neber v zlom, ale tak to je. Takto to nefunguje, ako si predstavujes.. V sekaci, ak vykupia, tak za taku cenu, ze ich od jedu radsej do smetia vyhodis. Hod na inzertnu stranku, ale myslim, ze tiez nebudes spokojny, znacka, co pises sa velmi fejkuje, v postate nepredajne za nejaku pre Teba normalnu cenu.

ksenia16
24. nov 2024

@sovica je lenivý na to)))