icon

Koľko reklamy je tak akurát?

nikiki29
29. jún 2019

Ahojte, zakladám takúto off topic tému, lebo dnes som zostala trošku zaskočená. Na FB manželia prezentujú svoj produkt, ktorý vyrábajú pridaním fotky (stále tej istej fotky jedného jediného produktu, ktorý vyrábajú) a popisu do rôznych skupín. 99% ich príspevkov je bez “lajku” aj bez komentára, vyzerá to, že ľudia moc záujem nemajú. Jediný komentár čo som postrehla bol skôr negatívny. Denne vidím aj 20 príspevkov od ženy, neskôr dalších xy od manžela. Dnes som im napísala komentár, či sa im to nezdá už veľa a samozrejme som namiesto odpovede bola hneď zablokovaná.
Presvedčila by vás taká nútená reklama ku kúpe? Lebo mňa teda skôr odradí, keď niečo ponúkajú na silu...
A áno riešim hlúposti, takže no hate 👌🏻

amelia000
29. jún 2019

@nikiki29 napis konkretne kto alebo co nech pozriem 🙂

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2019

@nikiki29 To ta az tak zaujali, ze sledujes, ake maju lajky? ved preroluj a chod inde. Im sa to asi nezda vela a ostatnym to moze byt jedno, nie?

stela01
29. jún 2019

@nikiki29 a o čo ide ? Si zablokuj ich príspevky a máš pokoj

lilly309
29. jún 2019

@nikiki29 Presne ako pšeš, nútená a prehnaná reklama skôr odradí, ako navodí na kúpu, a hoci chápem, že sa potrebujú aj nejak prezentovať, tak mi to lezie na nervy neskutočne. A ešte ak niekto niečo sám vyrába, tak OK, ale takí finanční agenti a poisťováci a bohvie kto ešte z rôznych finančných skupín, napr. OVB atď., tak to je len cez, keď to všade zdieľajú a nahovárajú.

nikiki29
autor
29. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl keď pridávajú príspevok niekoľko krát denne a som členom tých skupín tak áno všímam si to... práve preto som členom tých skupín, aby som čítala príspevky k téme 😊 a hlavne prezentujú výrobok, ktorý by ma za iných okolnosti zaujal... len mi nesedí ich prezentácia

nikiki29
autor
29. jún 2019

@amelia000 @stela01 sú to potreby pre zvieratá, určite nechcem konkretizovať a robiť im zlé meno. Nemajú ani fanpage, prezentujú zo súkromných profilov.

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2019

@nikiki29 ale je to ich biznis, ich volba.

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2019

@nikiki29 resp. mozes im napisat svoj nazor, ale inak nic.

amelia000
29. jún 2019

@nikiki29 preco ved si nanich nic zle nenapisala okrem toho ze sa ti zda ze maju vela reklamy to je tvoj osobny nazor a nie robenie zleho mena 🙂

nikiki29
autor
29. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl to samozrejme áno, tak isto ako je moja voľba si to nekúpiť. Nechcela som touto diskusiou nič povedať, ani očierňovať, ani moralizovať. Len ma zaujímalo či niekto vníma prehnanú reklamu rovnako alebo som divná len ja 😉 alebo to na ostatných má efekt “hrrr tak to rýchlo kúpme keď to má toľko reklamy” (niečo ako seniori a akcie v Kauflande)

nikiki29
autor
29. jún 2019

@amelia000 prezentujú sa pod vlastným súkromným profilom a nepríde mi ok vyvesiť sem ich meno 🤔 vyrábajú identifikačné známky pre psy 👍🏻

amelia000
29. jún 2019

@nikiki29 no ak ti to pride nevhodne tak neva len som chcela pozriet tie fotky. Ale ano prislo by mi to cez ak stale dookola to iste

simca06022011
29. jún 2019

Skus tie príspevky nahlásiť na FB.. posvietia si na reklamu, kedze tu si podnikatelia na FB platia, súkromne účty sa na reklamu nepoužívajú. Inak ja ti nezvyknem.riesit, blokujem takéto príspevky 😁

diewcatqoo
29. jún 2019

@nikiki29 ahoj, ano, su to blbosti, ale aj mne taketo blbosti prekazaju. Neznasam zaspamovanu nastenku ma fb a kazdeho, kto ma viac ako 5 prispevkov denne, si davam blokovat - aj niektorych priatelov mam takto poblokovanych, nech mi nezobrazuje ich prispevky, lebo nerozumiem, preco by som sa mala divat na xy citatov a kvizov a podobne.
Ked chces zostat v danej skupine a nechces vidiet niektore prispevky, ktore ti lezu na nervy, daju sa blokovat aj prispevky od konkretneho cloveka v ramci skupiny.
A ti, o ktorych pises, asi idu na nervy viacerym, ked vacsina ich prispevkov je bez reakcie, prip. ak reakcia, tak negativna.

nikiki29
autor
29. jún 2019

@amelia000 tak im teda urobím reklamu 🤷🏻‍♀️

nikiki29
autor
29. jún 2019

@diewcatqoo áno už ich zablokujem, napísala som najprv len komentár, ale tak asi im to nestálo za reakciu a radšej to vymazali... za čas čo si všímam ich príspevky mali jeden jediný kde bolo pár komentárov na štýl že zbytočnosť a jeden že to nevydržalo nič 😁
Z niektorých skupín som rozmýšľala aj odísť, no mám skupiny plemien, ktoré chovám a tam určite zostať chcem, prípadne skupiny kde sa písme o blížiacich sa tréningoch. No nešlo vôbec o to čo ponúkajú, ale ako 😑

amelia000
29. jún 2019

@nikiki29 dikicko, uprimne ano mohli davat aspon inu znamku nejaku peknu vlastnu vyrobu, ale co pozeram datumy pridania tak si myslim ze to je ok. Aj do roznych skupin ako vidim. To uz je asi len fakt smola ze si v kazdej jednej skupine a tym padom to vidis casto. Nedivim sa ti ze sj nato alergicka. Ja zas mam tendenciu blokovat fotky kamosiek ck porodili :D

nikiki29
autor
29. jún 2019

@amelia000 ja viem, že som tiež na vine, že som súčasťou toľkých skupín, 3 plemená (dokopy 5 skupín), 2 športy (4 skupiny), miestny psíčkari (2 skupiny) k tomu ešte nejaká všeobecná skupina... tak sa to nazbiera a potom je človek rozhodený 😂

nikiki29
autor
29. jún 2019

Každopádne menej je niekedy viac...

erickatt
29. jún 2019

@nikiki29 si to blokni a mas. Ja mam tak už zablokovaných asi 100 ľudí bo napr, nechladam staré mince a vadilo mi to. A hej aj reklamu co je každých 20 minút blokujem.

amelia000
29. jún 2019

@nikiki29 no tak neviem pozistuj ako sa to da bloknut ja ti v tomto neporadim ale ano je to fakt len blba nahoda. A oni su svihnuty stale dookola to iste s tym istym textom. To bohuzial ked nevedia ako sa robi reklama. :D

nikiki29
autor
29. jún 2019

@amelia000 už ma to rozhorčenie prešlo, poblokovala som všetko a mám pokoj na duši 😂 tento typ reklamy je pre mňa jednoducho moc 😕

lilly309
29. jún 2019

@nikiki29 Presne s týmto mám skúsenosť aj ja. Všade sú tie ich príspevky :D Tvoje rozhorčenie je opodstatnené.

saja1
29. jún 2019

@nikiki29 teda moc fantazie nemaju 😀