icon

Koľko stojí lyžiarsky výcvik pre dospelých?

9. dec 2024

Ahojte,
kto ste boli spokojní na lyžiarskom výcviku pre dospelých ? Okolo akej ceny sa pohybujú tieto výcviky

belllinka
9. dec 2024

To je problém si otvoriť cenník lyžiarskej školy v tom konkrétnom stredisku, kam ideš? Je snáď rozdiel v cene inštruktora v Jasnej a niekde v malom stredisku s jedným vlekom

autor
9. dec 2024

@belllinka no zaujíma ma kde boli ľudia spokojní a podľa toho aj ceny. Nestačí si precitat druhu vetu. Ak nemáš radu nezaujíma ma tvoj komentár. Vyjadruj sa len kde vieš pomôcť a uštipačne komentare si nechaj pre partnera

ciernysokol
9. dec 2024

Z vlastnej skusenosti- zalezi, na akeho instruktora natrafis. Male strediska neodporucam, pracuju tam vacsinou instruktori, ktori sa tym nezivia, nemaju prax, nerozumeju tomu. Vacsinou si instruktori kurz robia ako mladi, licenciu treba obnovovat, tak by som hladala niekoho nie uplne 18 rocneho. Lyziarske skoly- vsetky, beru aj instruktorov bez akejkolvek praxe a ti ti napr.casto nevedia pomoct s chybami, ktore robis. A konkretne k otazke- poznam dobrych instruktorov v Tat.Lomnici

melanta
9. dec 2024

Odporúčam Skischüle Sölden - Hochsölden, individuálny kurz necelých 200 eur na 2 hodiny. Denný kurz v skupine je okolo 100 eur na deň.

autor
10. dec 2024

@ciernysokol ďakujem veľmi oekne. Keď budeme bližšie k termínu, môžem sa ti ešte ozvať ?

ciernysokol
10. dec 2024

Mozes