icon

Koľko trvá proces kúpy skladového auta?

1michaela1234
15. dec 2024

Ahojte,
chcela by som kupit skladove auto len realne to potrebujem cim skor tym lepsie. Ked tam zajtra nabehnem ze vcera bolo neskoro je mozne vybavit vsetko v priebehu tyzdna? Myslim tym zmluvy prevod a pod, financovat budem z vlastnych zdrojov takze ziadny lessing neberiem.
Dakujem za skusenosti

sasa1310
15. dec 2024

jasne, aj za 3 dni. Zajtra prídeš, urobia faktúru. Tu zaplatíš a oni ti po pripísaní peňazí na ich účet cca o 1-2 dni pripravia auto. Medzitým si ty musíš vybaviť ešte poistenia, nech ide auto z predajne už poistené. Nám to naposledy trvalo také 4 dni. Aj to mohli skôr, len my sme nemohli

veronka1996
15. dec 2024

Ja som tohto roku na jar kupovala "skladove auto" Hyundai. Fakturu som zaplatila 27.2., auto som mala k dispozicii 6.3.2024. Cize to trvalo nejakych 9 dni. Auto totiz nebolo uplne skladove, t.j. nemali ho priamo na tej predajni, kde som ho chcela prevziat, museli ho priviest z ineho mesta a skor to nevedeli. Ak ho vsak maju priamo v tej konkretnej predajni, malo by to byt ihned. V takom pripade nevidim dovod na zdrzanie, maximalne jeden den, kym pridu predajcovi peniaze na ucet a nasledne PZP sa da vybavit za 5 minut.

surama
15. dec 2024

@1michaela1234 Pytaj sa priamo na predajni, ako dlho to cele bude trvat. Moje skladove bolo nakoniec v sklade, ale v BA, a tak cely proces trval asi 2-3 tyzdne.

1michaela1234
autor
15. dec 2024

dakujem za info, auto by mali mat na sklade kde potrebujem, tak tak zajtra nabehnem

gypsomilka
15. dec 2024

My sme tiez brali auto co bolo skladom na predajni. Prisli sme urobil zlmuvu,muz vecer poslal peniaze na ucet a o dalsie dva dni sme sli pre auto.

ivuska027
15. dec 2024

Moja kamoska kupovala predvani Hyundai. Prišla, vybrala, previedla peniaze, poistku jej spravil online kamoš, hned zaplatila, odchádzala s autom.

fairyy
15. dec 2024

@1michaela1234 raz sme odchadzali priamo s autom hned po skusobnej jazde, druhykrat vsak sme museli pockat na auto 2 tyzdne

oriesocek
15. dec 2024

Este napr pozor na akých gumách bude auto… môže byt, že skladovka bude na letných ako naše a trvalo im pár dni objednať a doviezť pneumatiky….

thirstymonk
16. dec 2024

Normálne v ten deň, čo prídeš, tak ho berieš. Nie je tam čo dumať. Zmluvy majú pripravené, len vymenia za tvoje údaje z OP, podpišeš, zaplatíš, bereš.

A áno, skladovka bude najskôr na letných.

simca06022011
16. dec 2024

ano, aj hned... my sme takto kupovali dodavku, prisli sme v sobotu, vyplatili a isli domov s autom. Osobne auta sme kupovali s uvermi, zalohami a tak, tak to trvalo tak 2-3 dni.