Komik Jakub Lužina
Ahojte dievcata, len taka otazka. pozerala som komika Jakuba Luzinu, on ma aj v skutocnosti taky hlas alebo to len hrá? 🙂 nepoznam ho, nie je to moj salok kavy, len nahodne som natrafila na nejake videa, zopar som pozrela, aj nejake rozhovory a tak len neveriacky pozeram, ze kam sa my ako spolocnost az mozeme dostat 🙂 za kazdym slovom ostra nadavka, a publikum sa rehoce ostosest, ludom sa to zrejme paci.
@nerya no ved prave, ono ten hlas by sa este dalo ako tak prepacit, clovek nemoze za to s akym hlasom sa narodi. teda pokial to nehrá, to som este nezistila 🙂 ... ale ta uroven vyjadrovania, prezentovania sameho seba je az polutovaniahodna. ak toto je ta kultura, ktora ma obohacovat a povznasat a byt pre cloveka nejakym prinosom, tak to naozaj klesame na hlboke dno.
On má taký (hrozný) hlas naozaj, nehrá to... Občas jeho podcast počúvam hlavne kvôli hosťom ktorých tam má, ale áno, štýl jeho vyjadrovania je dosť tragický...
je to jeho realny hlas, aj by som ho pocuvala, ale neda sa to 😂, strasne mi to vadi
Áno, to je on. Ten hlas k nemu proste patrí. Skutočne to nehrá. Počúvam podcast Luzifčák už dosť dlho. Uznávam, niekedy je to nadávanie už moc, ale Kubo má pre mňa mnoho dobrých názorov, je nad vecou a vie byť aj prínosom. Na svoj insta dáva často aj recepty - miluje variť. Je svojský, ale to sme všetci 🤷♀️ Ja mám rada netuctových ľudí, ktorý sa vymykajú priemeru a snažím sa z neho zobrať pozitíva. A pritom sama seba považujem za typickú konzervu😀

Mne je ten jeho hlas neskutočne nepríjemný :-/ pozerala som.len jedno video, zaujímal.ma hosť v podcaste ale mala som dosť :/ aj celkovo z jeho prejavu