Komu pomohol Michal Či Urminský?
Napíšte,veľmi ma to zaujíma.
On robí čo?
@petrasen Tak tu máš prvú zlu recenziu a hľadaj ďalej, verím ze nájdeš aj ďalšie. Je to cca 4 roky dozadu a myslím, že na prvej návšteve 150e a potom pýtal za voľáke kvapky, ktoré som našla na internete za 90e okolo 1300e. Áno, 1300e dobre čítaš. Rozprával veci ktoré som si aj ja ako laik dohľadala už dávno predtým na internete. Proste všeobecne známe rady a doplnky ktoré si vygooglis alebo ti poradia v lekárni. A keď som počula tej jeho prejav, úroveň ako z piatej cenovej. Ja nerozumiem, že mu ešte stále niekto neklepol po prstoch.
@nikpa ježkove oči čo bolo v tých kvapkách ? Slzy veľryby či čo?
@petrasen zdravim to je jeden ojebavac, od ludi len brat prachy, a povie Vam len bludy a len aby Ste zobrali jeho produkty, ktore nie su ani jeho len to tak premenoval. Hajzel jeden, co od ludi len prachy berie a hraje sa na chutneho. Ludia nic od neho nekupujte, nechodte ku nemu on je jeden vyjebanec.
On ma pekný dom a viacero deti, no samozrejme, že sa ma tak dobre, keď okrada zufalych a chorých ludi.
Tak podľa toho čo je na fb sú toto nulové komentáre.My pôjdeme jeho cestou.Vobec nieje taký dráhy ako sa tu píše a lieky má tiež za normálne ceny.Treba doštudovať.Ja odporucam
Skusenosti nemám, tiež ma zaujíma jeho liecba, podľa jeho videí a prejavu nie som úplne presvedčená. Niekde vravel ze lekárku ktorá ho liečila a liečba nefungovala že ju skopal na zemi..pockam ci napíše niekto reálnu osobnú poz.skusenost
@bboossoorka tie sirupy su bezne v eshope...co on ponuka...
Pre deti lipozomalny imuniček..akurat ze ho dava lacnejsie o 4 eura😁😂bezne dostupny sirup na internete
@petrasen boli sme uňho minulý rok konzultácia 100 eur. Po 3 dňoch volal že potrebuje môj otec kvapky za 1500e. Kúpili sme ich.
Všetko čo povedal otec bral už predtým lebo som si to sama nacitala na internete, až na pár vecí ktoré ešte odporučil. Ja neviem posúdiť či presne od neho pomohli kvapky, alebo niečo iné ale príroda je mocná ❤️
@petrasen boli sme uňho minulý rok konzultácia 100 eur. Po 3 dňoch volal že potrebuje môj otec kvapky za 1500e. Kúpili sme ich.
Všetko čo povedal otec bral už predtým lebo som si to sama nacitala na internete, až na pár vecí ktoré ešte odporučil. Ja neviem posúdiť či presne od neho pomohli kvapky, alebo niečo iné ale príroda je mocná ❤️
@daili strasné..ved on nie je nijaky lekar🫣
@daili strasné..ved on nie je nijaky lekar🫣
@poleva tak lekar nie ale s biologického materiálu vedel povedať aj čo všetko vylúčiť zo stravy a veru nebolo toho málo. A aj produkty ktoré odporucil tak boli na slovensko-českom trhu najkvalitnejšie. Vtedy ešte nemal svoje, tie sme neskúšali. Akurát bol proti chemo, ale tatino bol aj na chemo aj tak.
@poleva tak lekar nie ale s biologického materiálu vedel povedať aj čo všetko vylúčiť zo stravy a veru nebolo toho málo. A aj produkty ktoré odporucil tak boli na slovensko-českom trhu najkvalitnejšie. Vtedy ešte nemal svoje, tie sme neskúšali. Akurát bol proti chemo, ale tatino bol aj na chemo aj tak.
@daili citala som na neho recenzie, mna zial nepresvedcil🫣
Skusenosti nemám, tiež ma zaujíma jeho liecba, podľa jeho videí a prejavu nie som úplne presvedčená. Niekde vravel ze lekárku ktorá ho liečila a liečba nefungovala že ju skopal na zemi..pockam ci napíše niekto reálnu osobnú poz.skusenost
@cafelatte on nie je lekar..sa divim že mu to ludia žerú🫣
@daili Ale ved on to iste hovori z toho jeho "rozboru" kvapky krvi vsetkym.
@cafelatte boli sme u neho v decembri. Za akože vyšetrenie zobral 100e. Viac sme sa mu nedovolali na správy nereagoval. Napíšem skúsenosť.
@cafelatte boli sme u neho v decembri. Za akože vyšetrenie zobral 100e. Viac sme sa mu nedovolali na správy nereagoval. Napíšem skúsenosť.
@stanulienkatt hrozné

@petrasen pomohol, obrat o peniaze....