icon

Komu pomohol Michal Či Urminský?

petrasen
11. feb 2025

Napíšte,veľmi ma to zaujíma.

Strana
z4
nikpa
11. feb 2025

@petrasen pomohol, obrat o peniaze....

petrasen
autor
Autor odpoveď zmazal
roxy2
11. feb 2025

On robí čo?

nikpa
11. feb 2025

@petrasen Tak tu máš prvú zlu recenziu a hľadaj ďalej, verím ze nájdeš aj ďalšie. Je to cca 4 roky dozadu a myslím, že na prvej návšteve 150e a potom pýtal za voľáke kvapky, ktoré som našla na internete za 90e okolo 1300e. Áno, 1300e dobre čítaš. Rozprával veci ktoré som si aj ja ako laik dohľadala už dávno predtým na internete. Proste všeobecne známe rady a doplnky ktoré si vygooglis alebo ti poradia v lekárni. A keď som počula tej jeho prejav, úroveň ako z piatej cenovej. Ja nerozumiem, že mu ešte stále niekto neklepol po prstoch.

nikpa
11. feb 2025

@roxy2 zarába na ľuďoch ktorí sú chorí a zúfalí

petrasen
autor
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
12. feb 2025

@nikpa ježkove oči čo bolo v tých kvapkách ? Slzy veľryby či čo?

susy5
12. feb 2025

@petrasen nedávno orodoval za Daniela Bombica. Konečná. A tie jeho názory, všetko medicínske je zle.. no podľa mňa je čistý konšpirátor. 😃 Ale fest ma zaujímajú skúsenosti..

mata_29
2. mar 2025

@petrasen zdravim to je jeden ojebavac, od ludi len brat prachy, a povie Vam len bludy a len aby Ste zobrali jeho produkty, ktore nie su ani jeho len to tak premenoval. Hajzel jeden, co od ludi len prachy berie a hraje sa na chutneho. Ludia nic od neho nekupujte, nechodte ku nemu on je jeden vyjebanec.

mata_29
2. mar 2025

@nikpa
@nikpa toto je svata pravda

mata_29
2. mar 2025

@nikpa ano zaraba na ludich na ich nestasti a bohuzial mu to zeru. No poviem tak, jak je to je jeden sarlatan za velke prachy. Nic visc nic menej.

mata_29
2. mar 2025

@nikpa toto je pravda, takto to on robi

mata_29
2. mar 2025

@susy5 on je manipulator

petrasen
autor
Autor odpoveď zmazal
mata_29
14. mar 2025

@nikpa
@petrasen Nikomu nepomohol iba oberá o prachy

lea9343
12. apr 2025

@petrasen pridam aj ja moju skusenost. Bola som u neho s kamarátkou z Rakuska, tak asi preto chcel este viac penazi. Za kvapky CBD chcel 2500 eur, skoro nás vystrelo. A ďalších 100 eur za "konzultaciu" a ďalších 100 eur za rozbor kvapky krvi cez mikroskop. Vôbec ho neodporucam.

lea9343
12. apr 2025

On ma pekný dom a viacero deti, no samozrejme, že sa ma tak dobre, keď okrada zufalych a chorých ludi.

bboossoorka
21. apr 2025

Tak podľa toho čo je na fb sú toto nulové komentáre.My pôjdeme jeho cestou.Vobec nieje taký dráhy ako sa tu píše a lieky má tiež za normálne ceny.Treba doštudovať.Ja odporucam

cafelatte
21. apr 2025

Skusenosti nemám, tiež ma zaujíma jeho liecba, podľa jeho videí a prejavu nie som úplne presvedčená. Niekde vravel ze lekárku ktorá ho liečila a liečba nefungovala že ju skopal na zemi..pockam ci napíše niekto reálnu osobnú poz.skusenost

poleva
21. apr 2025

@bboossoorka tie sirupy su bezne v eshope...co on ponuka...

poleva
21. apr 2025

Pre deti lipozomalny imuniček..akurat ze ho dava lacnejsie o 4 eura😁😂bezne dostupny sirup na internete

daili
30. apr 2025

@petrasen boli sme uňho minulý rok konzultácia 100 eur. Po 3 dňoch volal že potrebuje môj otec kvapky za 1500e. Kúpili sme ich.
Všetko čo povedal otec bral už predtým lebo som si to sama nacitala na internete, až na pár vecí ktoré ešte odporučil. Ja neviem posúdiť či presne od neho pomohli kvapky, alebo niečo iné ale príroda je mocná ❤️

poleva
30. apr 2025
@daili

@petrasen boli sme uňho minulý rok konzultácia 100 eur. Po 3 dňoch volal že potrebuje môj otec kvapky za 1500e. Kúpili sme ich.
Všetko čo povedal otec bral už predtým lebo som si to sama nacitala na internete, až na pár vecí ktoré ešte odporučil. Ja neviem posúdiť či presne od neho pomohli kvapky, alebo niečo iné ale príroda je mocná ❤️

@daili strasné..ved on nie je nijaky lekar🫣

daili
1. máj 2025
@poleva

@daili strasné..ved on nie je nijaky lekar🫣

@poleva tak lekar nie ale s biologického materiálu vedel povedať aj čo všetko vylúčiť zo stravy a veru nebolo toho málo. A aj produkty ktoré odporucil tak boli na slovensko-českom trhu najkvalitnejšie. Vtedy ešte nemal svoje, tie sme neskúšali. Akurát bol proti chemo, ale tatino bol aj na chemo aj tak.

poleva
1. máj 2025
@daili

@poleva tak lekar nie ale s biologického materiálu vedel povedať aj čo všetko vylúčiť zo stravy a veru nebolo toho málo. A aj produkty ktoré odporucil tak boli na slovensko-českom trhu najkvalitnejšie. Vtedy ešte nemal svoje, tie sme neskúšali. Akurát bol proti chemo, ale tatino bol aj na chemo aj tak.

@daili citala som na neho recenzie, mna zial nepresvedcil🫣

poleva
30. máj 2025
@cafelatte

Skusenosti nemám, tiež ma zaujíma jeho liecba, podľa jeho videí a prejavu nie som úplne presvedčená. Niekde vravel ze lekárku ktorá ho liečila a liečba nefungovala že ju skopal na zemi..pockam ci napíše niekto reálnu osobnú poz.skusenost

@cafelatte on nie je lekar..sa divim že mu to ludia žerú🫣

lea9343
7. jún 2025
@daili

@daili Ale ved on to iste hovori z toho jeho "rozboru" kvapky krvi vsetkym.

poleva
7. jún 2025
@lea9343

@daili Ale ved on to iste hovori z toho jeho "rozboru" kvapky krvi vsetkym.

@lea9343 presne...nie je lekar a to je podstatné..zaraba na nešťastí inych

stanulienkatt
27. jún 2025
@cafelatte

@cafelatte boli sme u neho v decembri. Za akože vyšetrenie zobral 100e. Viac sme sa mu nedovolali na správy nereagoval. Napíšem skúsenosť.

poleva
27. jún 2025
@stanulienkatt

@cafelatte boli sme u neho v decembri. Za akože vyšetrenie zobral 100e. Viac sme sa mu nedovolali na správy nereagoval. Napíšem skúsenosť.

@stanulienkatt hrozné

Strana
z4