icon

Konšpiračné teórie, ktorým veríte

really8
23. mar 2025

Caute baby, zaujimalo by ma akej konspiracnej teorii verite? Ja napr ze v smrti diany ma prsty kralovsky dvor.
Prosim nechcem aby sa tu niekto hadal alebo niekto iny zosmiesnoval.

deti95060810
23. mar 2025

to čo si napísala - tak to ozaj nie, to ma ani nenapadlo...

moonlight1210
23. mar 2025

Khana sa nebali a to za nim behala ako diva cele mesiace a dodiho by sa bali, ked ho ani nechcela? Nie. Diana mala smolu, ze bola nepriputana a v aute chlapa, co sa na arabsky sposob rad predvadzal, ako on vsetko na lusknutie zariadi.
Keby sa chceli postarat o jej odstranenie, nasiel by sa iny sposob, s poistenym ucinkom a prirodzenym vzhladom. Ani by nikomu benapadlo, ze to bol zamer. Ako sa spoliehat na daku autohavariu.

lija22
23. mar 2025

ja chcem verit Danikovym teoriam o tom,ako pyramidy postavili mimozemstania a o to viac sa mi to paci, ked aktualne leti obrovsky objav o 600 m hlbokych studniach pod jednou z pyramid ( je tam viac neskutocnych objavov). Je to velmi obsirna tema. Pre mna uzasna rozpravka na ktorej frcim od detskych liet, kedy som zacala citat 🙂

really8
autor
23. mar 2025

@lija22 odkial cerpas info?

lija22
23. mar 2025

@really8 necerpam. Nevenujem sa tomu. Ale v kniznici je plno kniziek Ericha von Danikena. Vyborna je Spomienky na buducnost. Je to take citanie s usmevom a nakoniec si clovek povie bistu asi ma pravdu 🙂 toto je video o chodbach - studniach podpyramidou. myslim ze well je studna po anglicky.

qrstxyz
23. mar 2025

Výraz konšpiračná teória je vynález tajných služieb, aby zosmiešnili ľudí, ktorí si dovolia spochybniť oficiálne verzie prezentované vládami a médiami. Osobne som dosť skeptická voči veciam, čo sú nám podsúvané, takže asi som dosť silný konšpirátor ako všetci, čo si dovoľujú klásť otázky a otvorene povedať, že niečo v danom príbehu nesedí 🤣 a nie, v plochú Zem ani v reptiliánov neverím, ak by ma z toho chcel niekto obviniť. V poslednej dobe sa ale ku mne dostala teória, že Macronova manžel(ka) je muž a až tak ďaleko od reality mi to nepríde, vyzerá naozaj ako transka 🤣

aniele
23. mar 2025

@lija22 Däniken na tom aj slušne zbohatol. Takže vedel, prečo to robí. Tiež som na ňom vyrastala. Česi zase mali Součka. A ešte Bergier, Pauwels... Vo svete je ešte veľa záhad a myslieť si, že patrím medzi vyvolených, ktorí vedia "pravdu", je veľmi lákavé, nie?

moonlight1210
23. mar 2025

Mne sa paci najnovsia teoria, ze nas vesmir sa sam nachadza v obrej ciernej diere. Co usudili na zaklade najnovsieho zisteneho pomeru rotacii galaxii, na co hladaju teraz vysvetlenia, lebo to odporuje predpokladom.
Nie je to uplne konspiracna teoria, ale fantasticka je teda dost.

@qrstxyz Macronova to ma stavbou kosti tvare a tym, ze sa velmi snazi ostat stihlucka. Co po istej vekovej hranici uz dava skor zial mumifikovany vyraz, ako mladistvy. 🙂

qrstxyz
23. mar 2025

@moonlight1210 tak tam je toho viac, hlavne je veľa nezrovnalosti v jej životopise, fotky z jej mladosti takmer úplne chýbajú. Každopádne keby aj nebola trans, tak vzťah 14- ročného študenta a 39- ročnej učiteľky je niečo nenormálne a zvrhlé a absolútne nerozumiem, ako to môže byť spoločnosti prezentované ako romantický príbeh 🤮

januska12323
23. mar 2025

Že pyramídy nie sú hrobky, len chceli zakamuflovať niečo iné. Ale pochybujem, že za môjho života niekto zistí pravdu.

moonlight1210
23. mar 2025

@qrstxyz zacni spochybnovat nezrovnalosti a zistis, ze vychadzaju zo zamerneho zdoraznovania niektorych veci a umysleneho vynechavania inych.
A ma vlastne deti. Myslim, ze tejto teorii sa od srdca smeju vsetci lekari a sestry z porodnic, kde rodila.

done
23. mar 2025

Že ľudia nepochádzajú zo Zeme. Zvieratá sa na slnku nespália, ľudia ano. Zvieratá majú ľahké pôrody, ľudia nie. Sme nastavení na 25 hodinový deň - preto únava a vyčerpanie a na slabšiu gravitáciu, preto bolesti chrbta. Zvieratá sa nemusia v zime zohrievať pri kúrení, ľudia ano. Zvieratá nepotrebujú varenú stravu, ľudia ano. Nie sme adaptovaní na túto planétu. Zvieratá ano.

pikachu999
24. mar 2025

@done zaujímavé

aniele
24. mar 2025

@done Čo ja viem? Nad 25 hodinovým dňom som neuvažovala, nemôžem sa vyjadriť (mimochodom, zdroj?). Zvieratá majú srsť. Opálime sa na hlave, ak máme husté vlasy (dokonca na rozdiel od zvierat bez podsady)? Úpal dostať môžu, aj umrieť naň (ako náš chudáčik zajko, keď sme naň zabudli v klietke v záhrade). Potreba kúrenia závisí od historickej doby (vzhľadom na technické možnosti, ľudia boli fakt otužilejší), ale aj dnes aj od krajiny (stačí porovnať kúrenie u nás, tobôž v paneláku, a, napr. v UK). Čo sa týka varenia - predstavujem si zajaca, líšku, medveďa... ako rozkladajú oheň. To je predsa základ tepelnej úpravy jedla. Prví hominidi sotva vyvárali. A ani zvieratá nemajú vždy bezproblémové pôrody. Dokonca aj u vtákov sa môže stať, že samička nevytlačí vajce a uhynie. Ostatne, v minulosti mali fyzicky pracujúce ženy zvyčajne ľahšie pôrody ako hradné panie. A dnes sa tiež hľadajú fyziologické polohy, pri ktorých žena rodí ľahšie. Hovorím o našom kultúrnom okruhu. U Inuitov a iných prírodných národov to bolo technicky skôr podobné zvieratám. Takže tak. Ale na debatu sú to celkom zaujímavé témy, prečo nie?

marca12
24. mar 2025

@really8 Verim,ze na Fica nebol spachany atentat,len dobre zahrate divadielko. A zacinam verit aj tomu,ze utok na kataster neprisiel len tak. Tejto vlade to vyhovuje. Zaujimave,ze v case konsolidacie sa to stalo,aby mohli vyberat peniaze na poplatkoch.

ktobytobolpovedal
24. mar 2025

@lija22 ooo moj clovek. Tiez ma toto zaujima, mam napozeranych vsetkych Votrelcov davnoveku 😁
Samozrejme, niektore veci okolo su absolutne pritiahnute za vlasy, ale niektore na zamyslenie…

Ci tejto konspi verim uplne, asi nie… ale rada nad tym uvazujem 😁

lija22
24. mar 2025

@ktobytobolpovedal oni maju krasne odovodnenia na vsetky kauzy. To je vrchol relaxu toto pozerat, samozrejme s nadhladom. btw tuzim raz sa vybrat po stopach nejakej "zahady", uplne sa vidim ako snorim v nejakej mayskej piramide a este jedno btw Tsoukalus nema taketo vlasy od prirodzenia ale sivytvara umyselne takyto uces 😃

ktobytobolpovedal
24. mar 2025

Este mi napadla jedna;svaty gral… ze je to vlastne maria magdalena… na tom som si dost ficala istu dobu… slobodomurari, iluminati a tak 😆
Tiez su to niekedy dobre haluze….. ja konspi veci milujem (hlavne teda okrem vyssie spomenuteho, tak vsetko o UFO, CIA atd), ale v urcitom bode treba zapnut zdravy rozum… ale na zamyslanie, relax je to pre mna super 😆

done
24. mar 2025

Alebo film Hviezdna brána z r.1994

ankare
24. mar 2025

@really8 chemtrails, ockovanie,...

lija22
25. mar 2025

@ankare kecas. vazne veris na chemtrails?

done
25. mar 2025

Verím všetkému o čom písal český Däniken Dr.Ludvík Souček v knihách Tušenie tieňa a Tušenie súvislostí. Zomrel za záhadných okolností, keď dopísal rukopis Tušenie svetla. Rukopis ktorý nosil stále pri sebe záhadne zmizol. Údajne v ňom mal písať o kontaktoch s mimozemšťanmi a rukopis zničili buď oni, alebo tajné služby.

aniele
25. mar 2025

@done Aj tomu, čo napísal v Prípade psa baskervillského? Minule som ho znovu vytiahla. Tie Tušenia boli dosť ponášky na Dänikena. Zaujímavejšia (pretože originálna) pre mňa bola jeho Cesta slepých vtákov (inšpirovaná Verneho Cestou do stredu Zeme). Už ďalšie dva diely nemali tie grády. A Jitro kouzelníků poznáš (Pauwels-Bergier)? Alebo New York leží v Neandertáli (Heine)? Všetko to sú zaujímavé vecičky. Ale akurát tak na rozvíjanie fantázie, asi tak ako ľudové rozprávky (áno, tie majú aj ďalšie funkcie).
Mimochodom, ja som sa pýtala na seriózne zdroje. Pluska je bulvár a Zem a vek okolo dôveryhodných informácií ani nechodilo. Raz doniesol zať (keď tu boli cez jedny Vianoce) pár čisel. Čítali sme ich na striedačku (úryvky navzájom aj nahlas), o dobrú zábavu bolo postarané. Aby jeden autor článkov fundovane pokryl toľko oblastí... Hotový polyhistor, Matej Bel sa môže skryť.

done
25. mar 2025

@aniele Téma je konšpiračné teórie, tak nečakaj seriózne zdroje. O Nibiru je článok aj tu https://science.nasa.gov/solar-system/planet-x/

guiseppinka
25. mar 2025

Ze na dvojicky nebol spachany teroristicky utok

done
25. mar 2025
aniele
25. mar 2025

@done Ono, mimozemský život je aj podľa mňa vysoko pravdepodobný. Čo nemusí znamenať, že je podobný pozemskému, čo sa týka nielen podoby, tvaru, veľkosti, ale aj zložením. Ak si dobre pamätám, kedysi som čítala, že naším základným stavebným prvkom je C (uhlík). A čo ak (to bola tá teória), tamtí sú založení na Si (kremík). To by sme ich prítomnosť ani neidentifikovali. Našou "chybou" je, že všetko okolo "humanizujeme" (s výnimkou politických protivníkov či nepohodlných menšín, tých dehumanizujeme, aby sme upokojili svoje svedomie, keď ich likvidujeme). Myslíme si, že uvažuje ako my (rybička Nemo). A to asi nie je celkom tak.
Čo sa týka konšpiračných teórií - môžeme sa nimi baviť, uvažovať o ich pravdepodobnosti, alebo im aj veriť (aj bez dôkazov). To sú rôzne stupne.

done
25. mar 2025

@aniele súhlasím s Tebou, okrem toho všade okolo nás môže byť štvrtý rozmer ktorý človek nedokáže identifikovať.