icon

Krajčírsky kurz

zenaajmama
23. feb 2018

Žienky viete niektorá o kurze, škole kde by som sa naozaj naučila základy šitia??
Nie nieco na 3 týždne, ale také kde sa naozaj naučím.
Dakujem pekne

jatva
24. feb 2018

a nestaci pozerat videa a skusat? Tym, ze sijes sa ucis.

nikaella
24. feb 2018

Neviem ci mas aspon zaklady abo vobec. Ale najlepsie najst videa na youtube... nakupit lacny material alebo stare veci a skusat... popripade su aj knihy ale pre mna su jednoznacne lepsie videa.

zenaajmama
autor
24. feb 2018

Ja by som potrebovala normalny kurz kde sa naucim aj kresbu a všetko.ale dakujem🙂

nikaella
24. feb 2018

Kedysi byvali take kurzy veru... skus sa informovat na up...

zenaajmama
autor
24. feb 2018

Asi tam zajdem v pondelok.ďakujem

ellieellie
25. feb 2018

Chceš to len ako svoje hobby alebo si tým aj privyrábať? Ak hobby, dá sa z knižiek, časopisov, videí. Ak sa pôjdeš informovať na úrad práce, napíšeš sem potom prosím svoju skúsenosť? Aj mňa by to zaujímalo 🙂

nikenzi
25. feb 2018

@zenaajmama pokial chces vediet strihy, technologie, postupy, skús pozriet odevne skoly, maju pomaturitne rocniky. Pretoze na kurze toto neucia. Inak kreslit strihy je dosť tazke. V skole sa to vola technicke kreslenie a treba na to trošku matiky a specialne pravitko 😀

zenaajmama
autor
25. feb 2018

@nikenzi ano, tiež si myslim že 3 mesačný rýchlokurz nebude stačiť ..dakujem🙂
@ellieellie ak niečo zistím, dám vedieť 🙂

zrn
26. feb 2018

@zenaajmama Ak si z Bratislavy, tak v pohode kurz šitia robia v kulturáku na Vajnorskej (Šijeme s Burdou
>> http://www.skvajnorska.sk). Naučíš sa konštrukciu strihu, postupy pri šití áčkovej sukne, nohavíc a blúzky. Majú vlastné šijacie stroje, takže netreba sa s ničím vláčiť.