icon

Krámy a užívanie antikoncepcie

sarahhhh
1. júl 2019

Ahojte....už 3 mesiac beriem Antiku. Krámy mi prišli až na 3 deň čo väčšinou chodia na 2. Chcem sa len spýtať či nevadí ak som ju vzala tak ako som mala ale s tým že mi neprešli ešte krámy. Sú už slabé ale mám ich stále. Robí to problém?

pininka1
1. júl 2019

@sarahhhh nie, treba dodržať to ako sa majú brať. Niekedy menzes zblbne z rôznych veci

sarahhhh
autor
1. júl 2019

@pininka1 beriem ju tak ako mám len niekedy aj o 2-3 hodinky neskôr lebo na to buď zabudnem alebo si ju zabudnem vziať so sebou. Už mi končia krámy ale stále ich mám preto sa pýtam či vadí ak som začala už brať ďalší balík.

pininka1
1. júl 2019

@sarahhhh tie hodiny nehrajú rolu, hlavne že zoberieš, aj keby si vynechala jeden deň, ale treba ich brať tak ako sa má. Ja som tiež takto ešte mávala menzes, ale normálne som začala brať po 7 dňoch.

sarahhhh
autor
1. júl 2019

Áno beriem ju tak že 7 dní pauza a až na 8 ako mám. Len som sa radšej spýtala lebo v tom nemám ešte skúsenosť. Ďakujem

pininka1
1. júl 2019

@sarahhhh v pohode.

veronikaszabova
1. júl 2019

@sarahhhh preboha, nepouzivaj slovo "kramy"... ako 3 cenova kategoria

sarahhhh
autor
1. júl 2019

@veronikaszabova je to bežné slovo odvodené od slova menštruácia ako aj napr. slovo menzes čo sa zase mne osobne nepáči. Nech si to každý volá ako je jemu dobré. Ja sa pýtam na niečo úplne iné a nie na vyjadrenie ženského cyklu. Pekný deň 🙂)

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
domcci72
2. júl 2019

nevadi to, len si treba davat do buducna pozor. aj to ze zblbli sa stava. a to ako ,,ich,, volas je podla mna jedno. ako ja v tom nevidim nic hnusneho... kazdy nech si ich vola jak chce

sarahhhh
autor
3. júl 2019

@domcci72 aj ja si myslím... Pre niekoho je hnusné slovo menzes pri ktorom ma napríklad napne 😂🤷‍♀️nech si to volá kto chce ako chce. A ak sa niekomu nepáči nech si urobí novú diskusiu s názvom: ženský cyklus-ako ho voláte 😂

domcci72
9. júl 2019

ved ano, to mas pravdu. alebo ked sa niekomu nepaci, tak nech sem nechodi ale si tuto temu jednoducho nevsima.