Krkavčia mater nadávala deťom
ta krkavcia mater co detom nadavala do buzerantskych zdochlin konecne jej tie deti zobrali teraz moze revat na streame aka je pritrtkana sory za vylev ale som stastna za tie deti
@diewcatqoo čo čakáš ? podaktoré sa aj tu verejne chvália, ako deti ručne - stručne učia poslušnosti 🙁
...a preco anonymne pises?
Nechcem nikoho uraziť, ale ta žena vyzerala akoby mala jemnú retardaciu...a to naozaj sú deti preč z domu? Chúďatka deti, to je na hovno keď vlastná mater je toho schopná 😔 dúfam, ze deti sa z toho dostanú a budú žiť plnohodnotný život
@autorka Už jej ich zobrali? to som prekvapená. Aj ja k nej cítim zášť, z tých videí mi bolo zle. Tie detičky sa k nej aj napriek tým urážkam správali pekne, akoby ani nevedeli, že im slovne ubližuje, keďže v tom vyrastali. Určite ju ľúbia a ich mi je jedine ľúto, lebo ich zobrali od mamy - jedinej, ktorú poznajú aj keď je aká je, pre nich je to mama. :/ Neviem si predstaviť aké musia mať zlomené srdiečka, časom ale zistia, že to bolo správne. Ale zase si myslím, že jej nadelia nejaké psychiatrické liečenie a potom jej ich prisúdia naspäť.
@zooeynka možno anonymne písala preto, lebo je tu taká možnosť.. ale to len dedukujem 😆
tak podla mna su hrozne obidve moznosti v takychto pripadoch - aj ze deti zoberu, aj ze ich nechaju v povodnom prostredi. nech sa na mna nikto nehneva, ale fakt by nemal mat kazdy deti. to je jedine riesenie... aj ked uz nie tohto pripadu, zial.
@cocolino234 ja dedukujem ze treba trosku rozduchat debatu touto primitivnou temou s este primitivnejsim uvodnym prispevkom a pre istotu anonymne, lebo sa asi hambi za svoj prejav, slovnik a stylistiku :/
@zooeynka za taký prejav aký predviedla by som sa hanbila aj ja. 😀
Som veľmi rada, že sú tie deti odtiaľ preč, otázne je, dokedy ,keďže za ich matka šla liečiť na psychiatriu. Ale tomuto príspevku nerozumiem, čo si ním chcela dosiahnuť... tiež máš asi pekný slovník keď si napísala aká je matka...
@tehotna40 inak.. predtým bol názov "nadávala deťom" adminky to zmenili na tento aktuálny. 🤣 To ma celkom prekvapilo.
ja som na TikTok zazrela aj jej nick ale neviem ho nájsť už sakra. Ja som sa o tom dozvedaval včera keď to bolo v TV a odvtedy o tom všade čítam
@janulik2008 myslím si, že ta už má účet zrušený ...
@cocolino234 asi aj ich ta pani rozculila 😀 ja som videla tie videa večer a normálne som nevedela zaspat
@dievcacitajucelist to nie že retardácia, ale ta pani bola zdrogovaná veď prečo aj mala okuliare slnečné aby jej nebolo vidieť tie sfetované oči
@sasitimi17 ja som to len vcera zahliadla v TN bolo tam aj, ze sem pisala prispevok?neviete ako sa to volalo?
Vsak bol tu prispevok, ze mamička nejaka počula od susedov nonstop plač 3.r.decka akriky zabijem ta a všetky ste jej radili, nech sa nestara, dokonca dostala vynadane, čo špehuje susedov.Tak teraz by si mala vziať príklad z tohto, že veci sa daju riešit Len Markiza sa do toho namontovala, inak asi na udania nekonaju tak promptne
Tak som rada, ze si založila tuto temu, i ked načo anonymne.Nech sa každý vyjadri, kto radi druhym nech sa nestara a nešpehuje, či mate dobry pocit z toho, ze dieťatko niekde plače nonstop
@luccija fuu to teda netuším ale na jej mieste by som chodila kanálmi a nie vypisovala príspevky
@karolinakr ano, ten prispevok si pamatam co tu niekto pisal, ale vcera v reportazi som videla iny som si myslela, ze ta matka tu niekedy pisala, ze jej idu deti na nervy.Smutne a kolko takych deti je s takymi primitivnymi rodicmi.
Inak ako ja by som aj tu sociálnu pracovníčku zavrela ktorá tam údajne chodila… neexistuje aby si nevšimla toto
Ja mam z toho pocit, že to bolo jej volanie o pomoc. Možno to natočila a zverejnila schválne, aby jej deti odobrali. Z príspevku, ktorý som videla, je jasne, ze ma psychické problemy( možno aj dačo iné...) no na druhej strane je dobre, že to zverejnila, tým zachránila deti pred ďalším násilím.
@snezienkaaa82 Len najhoršie je, že tie deti budú cítiť krivdu, že ich odobrali mame. Oni Chúďatka nevedia čo je žiť v harmonickej rodine. Ja si prajem kvôli tým nevinným deťom, aby boli ešte v psychickej pohode a nezanechalo to sadisticke správanie matky na nich veľkú "stopu"
@diewcatqoo áno robila stream. Tiež som rada že už jej deti odobrali.
@martina1985ba to radšej ani nechcem vedieť. Chudiatka deti. Načo si taký ľudia robia deti pre Boha
@dievcacitajucelist to máš pravdu, no radšej nech sú tam, kde sú, akoby mali znášať správanie mnatky naďalej. Možno časom pochopia, keď budu veľké, že to bolo pre ich dobro

Ak som to spravne pochopila, tak sa na to tyranie prislo tak, ze to zena streamovala na nete? Ja chapem, ze na net sa dava vselico, ale ako moze niekto taketo nieco streamovat? 😳