Kto je Anka Bučková a ako ju spoznať?
Ahoj ráda bych poznala Anku buckovou že cihli
Moja kolegyňa u nich bola pred mesiacom.Maju sa dobre,stary je tučný,že cez dvere len bokom prejde.Anka sa nezmenila.Jano žije v Brezne,Viac neviem,lebo ja som ich nesledovala a aj tieto info som dostala nevyžiadane.
@babulkomale Ale figu celebrita,nejaká reality-show bola že Buckovci.Daki farmári to sú,dosť jednoduchí ľudia.A ini jednoduchí ľudia ich chodia furt navštevovať.Ona(Anka)všetkých privíta,vnuti kupit korbáčiky,čo vyrába a idú domov.
@babulkomale Majú asi troch synov,jeden mal daku ciganku,to je ten Jano.Teraz ma inú,asi tiež Rómku.Neviem.Vela deti porobil.Ta kolegyňa mi to mala snahu dopodrobna vravieť,ale ja som toto nesledovala,tak info o nich mám len sprostredkovane.
@miricka77 chvalabohu nemame TV s prijmom beznych stanic. Vidim ze stale tam nic normalne nedavaju 🤦
@cacianka nerozumiem tvojmu komentáru ani k čomu mal byt. K tomu ze si pani zmylila stránku? Myslím ze zmylila, dosť pochybujem ze pani Bučkova pri tom všetkom čo m na starosti (hospodárstvo, vnucence atď...) navštevuje modrý koník, ale tak ktovie.
Navyše, ak ju chce pani spoznať stačí sa vydať do Sihly, oni žiadnu návštevu neodmietnu
@janka_23 asi ano nevěděla jsem až bude cesta na Slovensko zkusím ji navštívit kdyby někdo věděl jak se spojit budu ráda děkuji
@renatafilipova pozri si telefónny zoznam, prehladaj fcb, a cez Cestovný poriadok zisti spoje

?