icon

Kto je Anka Bučková a ako ju spoznať?

renatafilipova
1. dec 2023

Ahoj ráda bych poznala Anku buckovou že cihli

stellarstar
1. dec 2023

?

janka_23
1. dec 2023

@stellarstar chce spoznať Anku Buckovu zo Sihly. Asi si zmylila stránku 😃

macekovam
1. dec 2023

@renatafilipova a ona tu je?

juliacenc
1. dec 2023

Tiez by ma zaujimalo ako ziju 🤔

taynee
Odpoveď bola odstránená
miricka77
1. dec 2023

Moja kolegyňa u nich bola pred mesiacom.Maju sa dobre,stary je tučný,že cez dvere len bokom prejde.Anka sa nezmenila.Jano žije v Brezne,Viac neviem,lebo ja som ich nesledovala a aj tieto info som dostala nevyžiadane.

babulkomale
1. dec 2023

@miricka77 to je nejaka celebrita ci o com je rec?

miricka77
1. dec 2023

@babulkomale Ale figu celebrita,nejaká reality-show bola že Buckovci.Daki farmári to sú,dosť jednoduchí ľudia.A ini jednoduchí ľudia ich chodia furt navštevovať.Ona(Anka)všetkých privíta,vnuti kupit korbáčiky,čo vyrába a idú domov.

miricka77
1. dec 2023

@babulkomale Majú asi troch synov,jeden mal daku ciganku,to je ten Jano.Teraz ma inú,asi tiež Rómku.Neviem.Vela deti porobil.Ta kolegyňa mi to mala snahu dopodrobna vravieť,ale ja som toto nesledovala,tak info o nich mám len sprostredkovane.

diaszoky
1. dec 2023

@miricka77 s pravda, ze starka zomrela?

miricka77
1. dec 2023

To neviem,ja ani neviem,že mali starku tam.

janka_23
1. dec 2023

@diaszoky áno, zomrela

diaszoky
1. dec 2023

@janka_23 ☹️

babulkomale
1. dec 2023

@miricka77 chvalabohu nemame TV s prijmom beznych stanic. Vidim ze stale tam nic normalne nedavaju 🤦

cacianka
2. dec 2023

@janka_23 veď aj ona je matka ! Aj babka ! 🤦🤷😉
Ale stratila som ideály o slovenskej rodine...
Mega mešuge.🤬

janka_23
2. dec 2023

@cacianka nerozumiem tvojmu komentáru ani k čomu mal byt. K tomu ze si pani zmylila stránku? Myslím ze zmylila, dosť pochybujem ze pani Bučkova pri tom všetkom čo m na starosti (hospodárstvo, vnucence atď...) navštevuje modrý koník, ale tak ktovie.
Navyše, ak ju chce pani spoznať stačí sa vydať do Sihly, oni žiadnu návštevu neodmietnu

juliacenc
2. dec 2023

Kto vie ako zije ceska strana rodiny 😀

janka_23
2. dec 2023

@juliacenc niekde tu bola už diskusia o nich a tam jedna baba písala ze Klára už nie je s Jozkom

renatafilipova
autor
3. dec 2023

@janka_23 asi ano nevěděla jsem až bude cesta na Slovensko zkusím ji navštívit kdyby někdo věděl jak se spojit budu ráda děkuji

cacianka
3. dec 2023

@renatafilipova pozri si telefónny zoznam, prehladaj fcb, a cez Cestovný poriadok zisti spoje