Kto je Anka Bučková a ako ju spoznať?
Ahoj ráda bych poznala Anku buckovou že cihli
@stellarstar chce spoznať Anku Buckovu zo Sihly. Asi si zmylila stránku 😃
@renatafilipova a ona tu je?
Tiez by ma zaujimalo ako ziju 🤔
Moja kolegyňa u nich bola pred mesiacom.Maju sa dobre,stary je tučný,že cez dvere len bokom prejde.Anka sa nezmenila.Jano žije v Brezne,Viac neviem,lebo ja som ich nesledovala a aj tieto info som dostala nevyžiadane.
@miricka77 to je nejaka celebrita ci o com je rec?
@babulkomale Ale figu celebrita,nejaká reality-show bola že Buckovci.Daki farmári to sú,dosť jednoduchí ľudia.A ini jednoduchí ľudia ich chodia furt navštevovať.Ona(Anka)všetkých privíta,vnuti kupit korbáčiky,čo vyrába a idú domov.
@babulkomale Majú asi troch synov,jeden mal daku ciganku,to je ten Jano.Teraz ma inú,asi tiež Rómku.Neviem.Vela deti porobil.Ta kolegyňa mi to mala snahu dopodrobna vravieť,ale ja som toto nesledovala,tak info o nich mám len sprostredkovane.
To neviem,ja ani neviem,že mali starku tam.
@miricka77 chvalabohu nemame TV s prijmom beznych stanic. Vidim ze stale tam nic normalne nedavaju 🤦
@cacianka nerozumiem tvojmu komentáru ani k čomu mal byt. K tomu ze si pani zmylila stránku? Myslím ze zmylila, dosť pochybujem ze pani Bučkova pri tom všetkom čo m na starosti (hospodárstvo, vnucence atď...) navštevuje modrý koník, ale tak ktovie.
Navyše, ak ju chce pani spoznať stačí sa vydať do Sihly, oni žiadnu návštevu neodmietnu
Kto vie ako zije ceska strana rodiny 😀
@janka_23 asi ano nevěděla jsem až bude cesta na Slovensko zkusím ji navštívit kdyby někdo věděl jak se spojit budu ráda děkuji
@renatafilipova pozri si telefónny zoznam, prehladaj fcb, a cez Cestovný poriadok zisti spoje

?