Kto je mini Rendy?
Prosím Vás kto je ten mini rendy ? Rendyho brat ? Nikdy som o ňom nič nepočula, okrem toho že som ho videla v klipe.
Je to chudáčik z Nového mesta nad váhom, je to dospelý človek a je aj dosť agresívny
@daniela2202 to vážne?
čo? kto? kde?
@zuzanka.zuzu nič nič ja som sa pýtala iba co v klipoch u rene rendy je ten taký pidi mužík, mini rendy reku ci je to jeho brat.
Nemam pocit,zeby bol chudacik. Staci pozriet par videi. Nevyzera tak
Ako chudáčik myslím , že je postihnutý, áno, pohybuje a žije v NMnV
@daniela2202 no je,ale oni sa k nemu spravaju normalne. Aspon co som na akciach videla. Beru ho normalne
@petulda333 veď dobre, je to pre nich biznis - atrakcia
@daniela2202 ked myslis
Je to chalan z NMnV , ma okolo 30-35 rokov , je z obycajnej rodiny a s rendym nema ziadny pribuzensky vztah. Chalan je postihnuty . Tu ho vsetci poznaju , vzdy sa vozil na kolobezke po meste a kamaratil sa s tiez postihnutymi detmi. Sebavedomie mu zato ale nikdy nechybalo , ale popravde je mi ho luto lebo si z neho spravil ten ..... len atrakciu. Chalan cely nateseny ze je hviezda a mozno sa mu usla nejaka ta korunka ale kamaratstvo to isto nieje z Rendyho strany. Len ho nechutne zneužil na zaujmavy klip,nazval ho mini rendy,vyuzil ho na ,,vtipne videjka a spravil z neho cvicenu opicu.

Nie, nie je to jeho brat. Oni tak len volajú toho chudáčika, z ktorého si urobili atrakciu. Je mi z toho na grc....