icon

Kto je mini Rendy?

3. dec 2022

Prosím Vás kto je ten mini rendy ? Rendyho brat ? Nikdy som o ňom nič nepočula, okrem toho že som ho videla v klipe.

nikdenikto
4. dec 2022

Nie, nie je to jeho brat. Oni tak len volajú toho chudáčika, z ktorého si urobili atrakciu. Je mi z toho na grc....

daniela2202
4. dec 2022

Je to chudáčik z Nového mesta nad váhom, je to dospelý človek a je aj dosť agresívny

autor
4. dec 2022

@daniela2202 to vážne?

zuzanka.zuzu
4. dec 2022

čo? kto? kde?

autor
4. dec 2022

@zuzanka.zuzu nič nič ja som sa pýtala iba co v klipoch u rene rendy je ten taký pidi mužík, mini rendy reku ci je to jeho brat.

petulda333
4. dec 2022

Nemam pocit,zeby bol chudacik. Staci pozriet par videi. Nevyzera tak

daniela2202
4. dec 2022

Ako chudáčik myslím , že je postihnutý, áno, pohybuje a žije v NMnV

petulda333
4. dec 2022

@daniela2202 no je,ale oni sa k nemu spravaju normalne. Aspon co som na akciach videla. Beru ho normalne

daniela2202
4. dec 2022

@petulda333 veď dobre, je to pre nich biznis - atrakcia

petulda333
4. dec 2022

@daniela2202 ked myslis

livika243
24. feb 2025

Je to chalan z NMnV , ma okolo 30-35 rokov , je z obycajnej rodiny a s rendym nema ziadny pribuzensky vztah. Chalan je postihnuty . Tu ho vsetci poznaju , vzdy sa vozil na kolobezke po meste a kamaratil sa s tiez postihnutymi detmi. Sebavedomie mu zato ale nikdy nechybalo , ale popravde je mi ho luto lebo si z neho spravil ten ..... len atrakciu. Chalan cely nateseny ze je hviezda a mozno sa mu usla nejaka ta korunka ale kamaratstvo to isto nieje z Rendyho strany. Len ho nechutne zneužil na zaujmavy klip,nazval ho mini rendy,vyuzil ho na ,,vtipne videjka a spravil z neho cvicenu opicu.