Kto kedy videl 33°C v septembri?
reálne už som diva z tohto počasia, 33° v septembri??? včera som zase mala pocit ze odpadnem a nedalo sa mi nadýchnuť, beriem lieky na nevoľnosť ktoré robia extremnu unavu a mam pocit ze som totálne nefunkčná a ledva sa držím pri vedomi
Tak zajtra a pozajtra nás čaká 36 🥵🥵🥵 tiež si takéto teploty nepamätám v septembri 🙄
Ledva čakám jeseň 🙏🍁🍂
@zmrzlinka2021 snazim sa plus jem veľa ovocia co obsahuje vodu ale stále cítim keď vyjdem z bytu do tej sauny akoby mi niekto po hlave buchol:/
@jaga18 presne tak som sa tešila ze konecne september už bude sviežejsie a toto
Ja obmedzujem vychádzanie na minimum ale do práce musíme íst tak to začína. V robote obvykle klimatizácia neni, a keď budem musieť vonku robiť tak na skapání.
Tak to máš ešte dobré, keď ti je teplo, keď vyjdeš von. My máme horúco aj v byte... dobre je len doobeda vonku, ale vtedy väčšinou nemám čas.
nevolnosti z nepríjemného tepla mám aj ja - prosím aké lieky berieš?
o migrénach ani nehovorím - podchvíľou.
na TA3 vraveli, ze aj oktober ma byt extremne teply, ze okolo 25 stupnov sa to bude drzat. mne to velmi vyhovuje, mam teplo rada. myslim, ze uz na SVK nebudeme mat 4 rocne obdobia, ale len pol roka leto a pol roka jesen.
nechutne vydrbane teplo.
Ja milujem leto, ale toto už je príliš. A to deti majú sedieť v škole... Tiež sme dnu dlho a von až poobede, keď máme za domom tieň. Toto leto je nekonečne... A to ani nejdem písať o tom, ako je sucho, lístie zo stromov leti zo sucha ako v neskorej jeseni. Celé to je nezdravé... A čo nás čaká ďalej.
My uz mame cely byt v jesennej vyzdobe😃 cakam uz len na pocasie. Lialo sa dnes zo mna rano vonku jak zo studne. Od rana 9:00 pekoty.
Som jediná co sa teší ze je teplo? Nemusím sa obliekať, odhrabavat sneh, malého babusit, vezmem saty, slapky a paráda...nanuk, voda, drinky
Čo by ste niektoré v živote robili keby ste sa nemohli na všetko sťažovať 😱
@deti95060810 užívam xonveu, som tehotná a vďaka tomu lieku už aspoň nevraciam 5x každý deň, ale spôsobuje nesustredenost a to ze sa mi chce celý deň spat
ja už chcem môj zimný kabátik a mraz😭
Dievčatá, 9. mesiac tehotenstva v tomto pocasi je topka😃🫠🫠🫠🫠🫠
hm, tak to máš na predpis... mne býva zle z tepla - nevolnosti. som myslela niečo len z lekárne.
A niektorým z nás sa plní sen,že po práci sa šupneme do bazéna.Takze ide saaaa!
ano toto leto je nesmierne horuce a lame rekordy zial. Aj teraz je uz 33'c a chudaci psi budu pozasivany v kazdom chladnejsom mieste az do vecera znovu ... Stavbari tiez citelne spomalili, lebo mokre procesy v tomto horku je tazke robit a pokladaci striech tiez nemozu byt v poziarnych skafandroch, keby mali klast tmave skridle, alebo plechy... je to na kocku cele.. obqvam sa, ze pride prudko zima.
@lasona ja sa tiez tesim. Mozem vybehnut po praci na bike. Nie ako v zime,tma uz o 16 tej. Zamracene,depka. Fuj.
@snehovakralovna snehová kráľovná a užíva si leto ❤️ Mile 😊
@bublinka1426 😂lepsie by som to nenazvala. Pred asi dvoma rokmi som si kupila fasa zimnu bundu do extremnych podmienok takych na expediciu.. bola v zlave.. dnes uz tusim preco 🤣🤣😄😄… asi ju ani nevyuzijem. To sa tazko bude predavat 🙃
@blondinka95 joj ja som v 8. Mesiaci. A toto nie a nie skončiť. Ako to zvládaš prosím ťa? Ja mam pocit ,ze som nepoužiteľná.
@nika23t sneh vobec nemusim
@janai1 tu ale nejde o stazovanie. Takéto horúčavy som nezažila ani keď sme boli pri mori v sezóne. A za ďalšie je celkom nepríjemné v tehotenstve kde už ku koncu ledva človek vladze som cela spotena co len vyjdem vonku, v noci sa nedá spat ani pri otvorenom okne co je tak teplo a cez deň ani nevravím. Je pekné ze je leto ale toto je už extrém. Navyše v lete aspoň bolo týždeň peklo a potom sa trochu ochladilo teraz už je 2 týždne takto horúce a ešte minimálne týždeň tak bude

Piješ dostatočne? Lebo napr včera v BA bolo relatívne znesitelne.