icon

Kto má rád tvrdý metal?

tripetta
12. nov 2017

Som jediný človek, ktorý tu doslova zbožňuje tvrdý metal?
Občas sledujem príspevky na mk ma napadlo si spraviť
prieskum, ako sú na tom s metalovou hudbou dámy a páni na mk.
Podeľte sa, či holdujete tomuto žánru hudby.
Ja milujem black (klasický, ale kvalitný bm, aj melodic) i trash.
Ale aj inú hardrockovú, či grunge muzičku, podľa nálady. 😈

siska53
12. nov 2017

@tripetta nam.sa.prosto taka hudba paci. Cize aj muzovi a i starsiemu synovi.
Ja nemam nejak hudobny sluch,takze ja styly nerozoznavam,bud sa mi to paci alebo nie.
Ale vypocujem.si aj inu hudbu... Aj vaznu a i detske pesnicky,kedze su este deti relativne male. 🙂

0silvia0
12. nov 2017

@tripetta ja mám tiež rada metal, ale žiadny black ani trash, to nie. Ale počúvam to, čo som počúvala kedysi, žiadne nové metalové skupiny nevyhľadávam, ja len dokola také stariny počúvam 🙂 Takže u mňa len takáto klasika: Metallica, Aerosmith, Guns N´Roses, Iron Maiden, Motorhead, Ozzy Osbourne, ešte môžem počúvať český starý Kreyson, Citron, ale mám rada aj slovenský punk (Slovenská Európa, Zona A) a v poslednom čase som vyhrabala starý južanský rock v podaní kapely Lynyrd Skynyrd, to počúvam pri práci😉

tripetta
autor
Autor odpoveď zmazal
tripetta
autor
13. nov 2017

@0silvia0 Metallica je vlastne kapela môjho detstva. Od Zóny A milujem "Chleba" :D Na tom sa idem ušúľať :D

0silvia0
13. nov 2017

@tripetta no ja som bola toto leto na koncerte Zony A po sto rokoch 🙂 a dokonca som bola kedysi pred vyše 20 rokmi na historickom jedinom koncerte Metallicca na Slovensku, som si teraz spomenula 😎

flimelka
13. nov 2017

@0silvia0 to si mohla na take nieco zabudnut? 😲 😀

0silvia0
13. nov 2017

@flimelka nezabudla, ale nenosim to v hlave kazdy den, a je to kopa rokov a tato tema mi nahle vyplavila spomienku😔

tripetta
autor
18. nov 2017

@0silvia0 Som rada, že som vnukla niečo na spomínanie 🙂 Uau, v dobrom závidím ten koncert Metallicy :D Musel to byť nezabudnuteľný, krásny zážitok.