Kto medituje?
Pekný deň všetkým. Je tu niektorá kto medituje?? Ja som začal len neviem či správne. Ako sa pri tom cítite. Ja pri tom vnímam celé okolie a aj svoje telo. Myšlienky lietajú v hlave dookola a stale riešim v podvedomí. Neviem sa sústrediť svoj dych. Občas zaspim.
qigong - velky luxus
@uprimnazienka tak hľadám odborníka ktorý mi to vysvetli.
To chce čas nebude to hneď...ja som skúšala autogenny tréning musíš sa sústrediť na to, čo si hovoríš ako máš ťažkú ruku, cítiš teplo, hlboko dychas... akonáhle Ti myseľ odletí inam musíš sa vrátiť zase na tú vetu a snažiť sa ju precítiť.Cele dní máme hlavu zahltenu veľa vecami myseľ nám odlieta kade tade časom to bude lepšie🙂
Ahoj, to ti ani nepôjde, nemyslím to zle, ale naozaj to sa nedá...my sa nemáme vyprazdnovat, ale napĺňať vzácnymi vecami, obohacovať sa, mať spoločenstvo 😉Ja meditujem tak,že si čítam Bibliu, a je to skvelá vec, odporúčam. Zistila som, že Boh je, a už 15 rokov som veriaca, a stále viac sa mi Boh dokazuje, že o mne vie, pomáha mi, a meditácia je pre mňa rozhovor s Ježišom 🌷 odporúčam napojiť sa na začiatku k veriacim vo farnosti alebo v spoločenstve...