icon

Kto mi upečie detskú tortu v Petržalke?

noemikatka
4. júl 2017

Ahoj maminy prosim o pomoc dcerka ma 3r tuto sobotu a som zufala stoho kde mam zohnat tortu frozen minnie ci masu jednu stoho. Dceka je do toho zblaznena poradte kde v ba petrzlke sa da obiednat cc do 30e alebo ak nieko poznate kto pecie s okolia budem strasne vdacna

marcelik88
4. júl 2017

Sice nie som z BA takze to tam nepoznam ale napadlo mi, ze ak by si nikde taku nenasla tak si myslim, ze v nejakej lepsej cukrarni by si mohla zohnat aspon jedle figurky napriklad masi a medveda, oni teraz idu s dobou takze tam mavaju take postavicky a upecies jej nejaku jednoduchu tortu ty a figurky das na tortu a hotovo 🙂 Ked bude mat iba 3 rocky tak jej to vadit nebude, bude stastna aj z tych figuriek, uvidis 🙂

osky
5. júl 2017

skus pozriet stranku torty od mamy.sk
tam si najdes kde a od koho.mozno sa ti niekto na to chyti.ale 30 eur bude asi malo...a je zu aj dost neskoro..neviem

ukulela
5. júl 2017

osobne si myslim, ze je uz neskoro to riesit 2 dni pred oslavou, aj ked mozno motyka vystreli. no na konovi to skor nevyriesis ... pohladaj na FB a nete dake inzeraty, ze peciem torty a pod, urob zoznam a zajtra zaradom volaj ... a aj to nevyjde, pohladaj, kde v BA tlacia na jedly papier, stiahni obrazok forzen z netu, zvyknu to tlacit na pockanie a upec obycajnu piskotovu ty a nacap hore obrazok a hotovo.