Kto neznáša vodu a aquaparky?
Leto a k nemu neodmyslitelne patri bazen, kupaliska, atd.
Ja som typ, ktory toto fakt nemusi.
Vsade naokolo vsetci idu k vode, tobogany, aquaparky, ja si radsej polezim na lehatku a chodim tam iba kvoli synovi. Vo vode vsak byva sam alebo s tatom, obcas idem aj ja aby sa nepovedalo.
Ale Proste mna to vobec nelaka, aj ked som to uz xkrat skusala a bola vo vode, nie je to pre mna typ relaxu.
Viem ze riesim hluposti, no len ma zaujima, ci to mate niektora podobne, lebo v mojom okoli sa idu vsetci zblaznit za vodou, bazenmi, relaxom.
Dokonca doma mame bazen, tento rok som v nom vobec nebola, vobec ma to nelaka… 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
ano hlasim sa.
Akoby som to ja pisala. Dovolenka pri mori je moja obet pre rodinu.
Normalka. Tak ako ja nenavidim sneh a zimu,nikto ma nedostane na ziadnu zimnu turistiku,pochody a podobne somariny,tak ty nemusis vodu. Je to sice zvlastne lebo v teple sa clovek ma potrebu prirodzene ochladit a do tej vody lezu prave preto,ale ked to tebe vyhovuje🤷
Akurat ja nemam rada ani teplo 🥴
Neznasam kupaliska a bazeny, milujem jazera a tobogany😂
Nemam rada akvaparky ani vylihovanie pri akejkolvek vode. Navyse mi vadi to kvantum ludi, hluk, neprehladnost. Ale vodu milujem, chodim plavat, v lete takmer denne, ale po zaplavani odchadzam. Kym boli deti male, pri vode sme kvoli nim boli dlhsie. K moru chodime kazdorocne, ale tiez sa nevypekame, je to tiez skor o plavani.
Ja milujem more,kamene viac ako piesok ale nenavidim kúpaliska..je mi z toho nevoľno fakt,príde mi to nechutne…prosím dopredu,nepotrebujem komentáre o chlore že je to úplne hygienické,ja to jednoducho neznesem,vadi mi to…takisto mokrí ľudia v bufetoch 🤢
Ja to nenávidím po tom ako som v bazéne dostala nejakú silnú infekciu a následne som bola na antibiotikách a ksicht som mala dvojnásobnej veľkosti.
Mam takehoto muza.nebavi ho to absolutne nerad chodi na kupaliska nema rad teplo radsej je zalezeny doma pred ventilatorom.sucitne raz za leto sa prekona a ide ale inak ho do toho nenutim a chodim len sama s malou.my dve vodu milujeme..
Aquaparky nemám rada ani ja, ale kvôli deťom sa raz ročne obetujem.. vodu ale naopak milujem, plávanie je moj najobľúbenejši šport..
Ale leto ako také milujem, nemám naopak moc rada zimu a lyžovanie vôbec neoblubujem..
@otazka1 presne ako ja. Neznasam kupaliska, ide ma porazit z toho ako tam vsetci chodia bosi... No otras... Nanrafsej by som tam levitovala. More mam rada, ale staci mi len sediet a pozerat sa na neho...
Na kúpalisko by ma nikto nedostal.
Ja mam rada vodu, kupaliska ci jazera, najma kvoli tomu, ze v horucavach je to skvely sposob, ako sa osviezit a ochladit, su dni, kedy dokazem cely den tocit voda-deka, teda schladit, osusit, opalit a znova 😃
Ja preferujem len kúpanie v mori. Verejné kúpaliska to nie, keď sa rozhliadnem naokolo kto všetko je vo vode somnou, ta dovidenia. S dcérkou ideme tri razy cez leto na takéto kúpalisko. Nie niesi sama, i ja som tu. 😉
Inak za celý svoj život som sa ešte neopaľovala lezanim na deke či lezadle. To nie je pre mňa.
Ja vodu milujem. Na plávanie. Takže aquaparky a kúpaliska je pre mňa forma mučenia. Ze k tomu ako zvláštny bonus nenavidim slnko, je pre mňa den na kupku podobne príjemná predstava, ako nechať sa zraziť elektrickou. A teším sa na jeseň, keď zase otvoria plavárne a ja budem moc plávať a nie stať vo vode uprostred vrestiaceho davu.
Ja tiež nemám rada kúpaliska aquaparky ani tobogány a pod.Vobec nechodíme na kúpalisko.Mame doma bazén aj to len kvôli deťom no ani ich to moc neláka do vody.
Moj muz nema rad aquaparky, ale s nami ide, lezi na lehatku alebo niekde v tieni.
Ja ci m som starsia, tym viac neznasam jazera. Aquaparky a bazeny mi nevadia, aj ked je tam urcite viac nastane ako v jazere, ale proste nie 😀. Uplne najhorsie, ked je na dne nejaky povlak, bleh.
Ja len more, a to mi staci na neho iba pozerat...
Nie je to nic vynimocne. Kazdy ma rad nieco ine. Ja vodu milujem,dokazem tam stravit hodiny. Naopak neznasam zimne sporty...
neviem plavat a navsteva kupaliska je pre mna nutne zlo par krat za leto. prezliekat sa v tych prezliekarnach, chodit po mokrej dlazke, navstevovat wc so spinavou dlazkou, kam sa zanesie vsetka spina na slapkach a este cely cas davat pozor, aby sa mi neutopilo dieta.
kebyze nemusim, tak nejdem nikdy.
@heln moja rec! Ja dokonca nevojdem ani do tej vody 🤮
Som rada, že si dám večer rýchlu sprchu....asi tak
Pripájam sa do klubu ✌. Je to pre mna len nějaká "nutnost "že máme děti.Ale našťastie zas až tolko ani oni toto nemusia.
Ale ja som celkovo "podzimní" druh 😃
Nemam rada horúčavy, slnku sa vyhýbam, opalovať určitě nie a ta voda..
Som rada, že niesom taká sama
ja by som sa vo vode rochnila aj celý deň 😎 ale čím som staršia tým menej vyhľadávam tobogány, kedysi som išla na tie najextrémnejšie dole hlavou voľným pádom v obrovskej rýchlosti, dnes je pre mňa adrenalínom aj taký "rodinný" na nafukovacke 🙈
neznasam akvaparky, termalne parky a tieto miesta ke sa citim ako v preplnenom autobuse, milujem plaze pri mory, bezne kupaliska, na kupko chodim 3* do tyzdna
Ja milujem tieto srandy, a radovánky vo vode 😂 ale odrádza ma to, že sa tam čvachtajú aj cudzí ľudia a kadečo do vody robia.. plus všetky tie spotené telá v jednej vode, no nemám z toho dobrý pocit, takže ja som za jazerá (v ktorých je dovolené kúpať)
Milujem vodu, neznasam aquaparky. Pre mna najlepsie kupanie v jazere, ale nepohrdnem ziadnym teplym bazenom. Hlave aby nebol preplneny.

Patrim do tvojho klubu. Aquapark max viruvka a nejake trysky. Neznasam vodu.
Najspokojnejsia som na lehatku