Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@janinka007 ahoj, vidm, ze mas uz bohate skusenosti 🙂 , mozes mi poradit, mam objednane tri veci od troch predajcov a ked si pozriem na poste cisla zasielok, tak mi to nic nenajde, ani pri jednej. Mas s tym skusenosti?
Vsetko sa neda sledovat cez postu,pri objednavke mas vzdy napisane,cez aky link si to mozes kontrolovat.
@sisaa
ahoj chcem sa spýtať prvý krát som objednala cez aliexpres a pri niektorých produktoch mam otvorené riešenie čo s tým mam robiť prosím poradte mi.
ahoj
@janinka007 dakujem pekne takže mam len čakať a nič s tým nerobiť? no lenže ja šikovná som chcela vedieť čo stým tak som na niektoré to otvorenie riešenia klikla a vo vnutri mi vyskočilo že 34 dní neviem kolko hodín atď a je tam že stav výrobku čaká príjem a tieto otvorení riešenia na ktoré som klika su akoby fialové a tie čo som neklikla su akože modré vadí to? alebo čo s tými čo som otvorila ? viem vela otázok ale vopred ďakujem, a ešte posledná otázka na niektorom výrobku mam že čaká zásielku a doba je 9 dní to je že by mi to malo už prísť?
Ahojte, založila jsem skupinu pro všechny maminky, co nakupují na Aliexpress. 🙂 Zatím jsem tam osamocena, přidáte se ke mně? Chtěla bych tam sdílet tipy na nákupy a zkušenosti s Aliexpress.
Kdo chce, přidejte se tady: http://www.facebook.com/groups/351094881761232/ 🙂
ahoj, dnes som objednávala prvý raz. chcem sa spýtať ako som zaplatila mi príde aj mail alebo nejaké potvrdenie? alebo podla čoho sa mám orientovať že to prebehlo tak ako malo?
@janinka007 ahoj prosim ta mam problem, registrovala som sa na aliexpres, isla som objednat tovar, zaplatit ho visa kartou a stale mi tam pise ze platba zlyhala. CO S TYM, ALEBO AKO INAC TO MAM ZREALIZOVAT, TU PLATBU
@haelynka podla toho,akú máš banku.treba si ponastavovať limity pre zahraničné platby u niektorých
mam slsp, trebalo zapltatit len 2 eura, ako myslis nastavit limity, povedz blizsie prosim ta
Objednavala ste si niektora podprsenku? Ja ano a velkost 80B je tak na 75A uplne malicke kosiky.Cize som sa poucila ze o cislo vacsiu objednavat...
Ahoj, prosím Vás , objednávali ste už detske veci pre cca 10 ročnu slečnu, neviem sa zorientovať v ich číslach 😒
@janinka007 ahoooj prosím ťa mohla by si mi pomôcť s tou stránkou aliExpres? ...Ďakujeeem!!!!! 🙂
Prosím Vás, našla by sa nejaká dobrá dušička, ktorá by mi objednala z aliexpresu, peniažky by som poslala na účet , bola by som veľmi vďačná, lebo neviem vôbec anglicky.
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=29261 ak casto objednavate, zaregistrujte sa, zarobite si na dalsie nakupy 🙂 ja uz mam svoju prvu vyplatu od nich na ucte 🙂
ahojte, poprosim o radu, prepadla mi platobna karta v marci a teraz chcem platit na aliexpresse, neviem kde mam pridat novu, alebo kde to mam zmenit....poradte prosim
Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať ak ste objednavali z Ali.. tak ste si aj založili účet pay pall? 🙂
Ahojte kocky chcem sa opytat ci niektira nema skusenosti s tym ze tovar nedorazil ani po predlzenej lehote a uz druhy krat nejde otvirit spor ako ma zuada predajca aby mi mohol poslat peniaze aj ked som mu do spravy napisala cislo uctu
Pekný deň, prosím o radu. Objednávala som si z aliexpressu jednu vec. Všetko v pohode odišlo z krajiny ale na slovensku sa vyskytol problém. Moju zásielku poslali do iného mesta. ja som prisla o peniaze a teraz vobec newiem čo mám robiť prosím poradte mi niekto...
baby a ked nepotrebujem pay pall tak ako tou katou?? ja ked dam objednat tak mi ukazuje ze mam kartu po expirácii a neviem kde tam mám pridať čislo tej novej karty, alebo čo mam robit??

baby objednavala som detske pyzamka a nebli dobre velkost 5T a 6 T real velkost tak 2 a 3 roky tak ich posuvam dalej pokial by mal niekto zajem . predam za cenu co som kupla.