icon

Kto opraví defekt lacnejšie než autoservis?

zuzikxx
4. máj 2025

Prosim koho by ste kontaktovali, nonstop autoservis 70e tak len ci nahodou nepoznate nieco lacnejsie

colsami
4. máj 2025

No nonstop servis. 70e je ok. V nedelu ako jediny volny (pre niekoho rodinny) den, ten clovek musi nechat vsetko co robi (ci je na navsteve alebo vylete), deti, zenu doma, vychystat sa, sadnut do auta, ist do prace, cakat zakaznika, urobit ukon co treba, vybavit zakaznika, pospratavat veci, prezliect sa a moze ist zas sadnut do auta smer domov. V inom pripade maju na prevadzke nonstop niekoho, ktoreho riadne platia a aj s priplatkami za nedelu, takze detto vysoke naklady na poskytovanie nonstop sluzby.
Takze nie, 70e mi nepride vela za sluzbu, ak niekoho potrebujem v nedelu "otravovat" a neviem si pomoct sama. Spokojne by som ich oslovila.

madeincssr
4. máj 2025

@zuzikxx este skus na mapach (google) nahodit: "trnava pneuservis nedela" a vyhodi ti jeden-dva tzv. mobilne pneuservisy, skusit im zavolat ohladne ceny.

tundra
4. máj 2025

1,Ak mas zimne pneumatiky,tak na jeden den prehodit na naprave obidve kolesa,zajtra dat opravit defekt.
2,Da sa kupit sada na opravu pneumatiky,mozno aj na benzinke.
https://m.alza.sk/auto/compass-suprava-na-oprav...

hiro
4. máj 2025

Za defekt platím tak 5€, je to práca na 3 minúty.
Ale čo som mal ako klinec a tak tak to fučalo pomaly, mám kompresor takže som vždy dofúkal a prišiel so servisu.

hiro
4. máj 2025
@tundra

1,Ak mas zimne pneumatiky,tak na jeden den prehodit na naprave obidve kolesa,zajtra dat opravit defekt.
2,Da sa kupit sada na opravu pneumatiky,mozno aj na benzinke.
https://m.alza.sk/auto/compass-suprava-na-oprav...

@tundra Presne toto použili v servise. Vrtákom spravili vačšiu dieru a druhým zasunuli gumičku a odrezali orezávačom.

tundra
4. máj 2025
@hiro

@tundra Presne toto použili v servise. Vrtákom spravili vačšiu dieru a druhým zasunuli gumičku a odrezali orezávačom.

@hiro bol som len par x lepit pneumatiku v pneuservise a pouzili tzv.hrib a lepidlo.Ta sada v linku, je na nudzovu opravu na cestach...

madeincssr
4. máj 2025

Pani, kto s knotom defekt nikdy neopravoval, nemusi to zvladnut. A nie vsetci su technicki zdatni na taketo veci.
Male identifikovatelne poskodenie (klinec/skrutka/drot...) sa dnes bezne opravuje knotom s lepidlom, koleso normalne na aute, bez demontaze pneu. Pri vacsom/nerovnomernom poskodeni demontaz a hrib.

hiro
4. máj 2025
@tundra

@hiro bol som len par x lepit pneumatiku v pneuservise a pouzili tzv.hrib a lepidlo.Ta sada v linku, je na nudzovu opravu na cestach...

@tundra Neviem čo je hríb ale takto zalepená pneumatika fungovala ďalších 5 rokov kým sa nezodrala...

tundra
4. máj 2025
@hiro

@tundra Neviem čo je hríb ale takto zalepená pneumatika fungovala ďalších 5 rokov kým sa nezodrala...