Kto sú to Hujerovci?
Casto krat pri fotke vidim napis - Hujerovci na dovolenke a pod. Kto su to Hujerovci? Hladala som cez google. Tiez mi naslo len rozne fotky s popisom - Hujerovci idu na vylet...A naslo mi film -Marecku, podejte mi pero. V tom filme bola rodina Hujerova?
Áno - ide slovne hlavne o ,, mnohočlennú rodinu ,, kde všetci robia všetko spolu 🙂
Pozri si ten film, uvidis
ano Hujerovci. Pozri si ten film. Bolo rodicovske (kde studoval pan Hujer - vo vecernej skole si dorabal maturitu) a na rodicovske mu prisli vsetci 🤣 babka, dedko, stryko z opacneho konca, sesternice, bratranci 🤣
@qetka a aj exmanželka... 🤣🤣
😂 ja tak hovorím niektorým členom mojej rodiny
treba si pozrieť ten film...stará dobrá česká komédia
naslo ti spravny film. Tak si ho pozri a pochopis.
Určite pozri film Marecku, podejte mi pero.. Tam je odpoveď...
Ja jsem manželka,...ale manželka sedí tady...ja jsem z prvniho manzelstvi 🤣
@jankalukasova keby jedna😀
Je možné, že tento film niekto nepozná?
Áno, obsadili celé rodičovské združenie v tom filme 😁👍
Áno, v tomto filme bol jeden chlap - Hujer, ktorý mal veľkú rodinu, ktorá veľmi držala spolu. Film bol o tom, ako dospelí chlapi museli ísť do školy, kde mali staručkého profesora, vznikali také zaujímavé a vtipné situácie, je to veľmi milý film 🙂. Odvtedy sa ujal pojem "Hujerovci", aj keď je to skôr posmešné pomenovanie, keď napríklad z nejakej drobnej udalosti (meniny?) spravíš malú svadbu 😁. Alebo proste máš veľa ľudí pokope a už si môžeš robiť srandu sama zo seba, že ste ako Hujerovci 😉.

áno