icon

Kto ukončil autoškolu predčasne?

pupetko263
9. nov 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Je tu niekto kto ukončil autoškolu predčasne?

lenuska9999
9. nov 2022

@pupetko263 ako to myslíš predčasne??

sandyan
9. nov 2022

Ano ja...mala som 18. Rodicia mi zaplatili ako darcek autoskolu,no mala som obrovsky strach, prisiel cas jazd ja som ich stale odkladala odkladala az som prestala chodit..este boli mili,zhovievavi volali mi cca par mesiacov ze sa mozem vratit, ze pojdem odznova do novej triedy ale nesla som,strach bol silnejsi.Teraz v januari idem znova a uz to dam😍

doriiis
9. nov 2022

@pupetko263 ...už sme ti radili dnes.Chod a nevzdávaj sa.Budes to potom ľutovať.

janka_266
9. nov 2022

@pupetko263 prečo by to niekto robil? Veď keď ste tomu už venovali nejaký čas je škoda to zahodiť, a hlavne teraz, keď to stojí toľko peňazí. Treba skúsiť, určite to dopadne dobre. A keď to nevyjde na prvýkrát. Zvážite další pokus

althejka
9. nov 2022

@pupetko263 ja. Bojim sa a nezvladla som to na ozajstnej ceste. Ten strach bol velky a sofer zo mna proste nebude 🙂

acsa
10. nov 2022

@pupetko263 ja som mala casto chut vzdat to. Pred kazdou jazdou som mala strašný stres, hnacky, ale dala som to 💪 Vodičák mam rok a auto mi naozaj ulahcilo život. Odporucam nejako prezit skusky a potom si kúpiť auto s automatickou prevodovkou, s nou je jazda o milion percent jednoduchšia 👍👍

sval
10. nov 2022

Všetkým tým čo chodia do autoškoly prajem hlavne nemajte strach strach za volant nepatrí viem to podľa svojich skúseností aj ja som mala veľký strach z jazd ale napokon som to zvládla a mám vodičak 👍

doriiis
10. nov 2022

@pupetko263 ...ako si dopadla?

lenkavrananova
11. nov 2022

@acsa presne ako ja len automat

martul
11. nov 2022

@doriiis ráno založila ďalšiu tému. Neišla, zdupkala. Má šancu ísť o dva týždne. Škoda reči

doriiis
11. nov 2022

@martul ...áno videla som.

owecka
11. nov 2022

@pupetko263 hmm, ja budem asi netaktna, ale nechapem coho sa bojis...instruktor ti pomoze a neurobi hlupost...chce to len trening.

dota6
12. nov 2022

@pupetko263 ja som 100x chcela skončiť, bola som mizerný šofér, môj inštruktor, no vďaka Bohu že nemal vlasy lebo pri mne by o nich aj tak prišiel :D chcela som sa na to vykašľať, ale nejak som sa stále prinútila aj keď mi bolo na grcu pred každou jazdou. Dotiahla som to až na skúšky, kde čuduj sa svete som to dala z toho auta len ja :D hoc tam boli chalani 18 roční, ktorí šoférovali oveľa lepšie ako ja ale urobili chyby. Ja som podľa policajta išla veľmi opatrne, ale predpisovo a dal mi vodičák aj napriek tomu, že moja technika jazdy je na zaplakanie. Je na zaplakanie doteraz a šoférujem len keď musím 😇 držím palce. Len to chod skúšať, dala si do toho svoj čas a peniaze. Keď neskúsiš, nebudeš vedieť 🙂 možno sa ti to podarí ako mne ☺️

monika1089
12. nov 2022

Budúci rok už zas budú vodičáky náročnejšie, len to ešte skúste.
Ja som tiež mala veľký strach a inštruktor bol na mňa dosť prísny, prvý krát som ani neurobila skúšky , ale nejako som to dala nakoniec. Dnes je zo mňa taký vodič že chodím na nákupy, vozím deti do škôlky atď...
Ale napríklad na diaľnicu a dlhšie trasy si stále netrúfam.

lucia2610
12. nov 2022

Tiez mam stres a riadny.O hodinu idem na 10tu jazdu a stale pred jazdou sa bojim.instruktor vravi ze som sikovna ale ja stale urobim na jazde neaku chybu.Je u nas v kurze jedna baba.obe nie sme najmladsie ale ona to chce vzdat.sme jej povedali ze nech vydrzi do skusok a nech to vyskusa.si myslim ze zaplatit vodicak a v polovici to vzdat je uplne zbytocne

jenny257
14. nov 2022

Keď som ja robila tak to dvaja vzdali. Jedna lebo jej presnejšie bolo chľastanie než jazdy , na teóriu chodila aby sa nepovedalo. A druhý lebo na neho inštruktor naziapal 😀 čož on ziapal len vtedy keď sme už urobili tú istú chybu po sty krát , inak si lustil sudoku 😀 ale platili to rodičia , tak im to bolo jedno , však oni o peniaze neprišli. ja by som to nikdy neurobila , vydržala som napriek všetkému do konca - som bola v autoškole úplne na prd , na semafore mi aj 3x za sebou vždy chciplo auto . Teraz keď už vodičák mám tak by to nikdy nikto nebol povedal , že som bola v autoškole na prd. 😀😀