Kto vám postráži deti, keď volíte?
Nemá mi kto deti postrážiť. Za plentu ma s nimi nepustia že?
pustia, prečo nie?
Bola som dávno, keď bol syn malý. Nebol problém, bol pri mne, nakoniec som mu dala obálku, aby ju hodil do urny, všetko bolo v pohode.
Jasné že pustia. Bola som s dvoma.
čítam tému z minulého roka. To som rada.
Samozrejme, že pustia. A keby náhodou nie počkajú vedľa plenty. Veď to trvá minútu.
V pohode môžeš.
Muz na prezidentských zobral deti za plentu, lebo chceli vidieť ako to vyzerá.. (neviem čo si predstavovali :D) sú už dokonca dost velke.. samozrejme sa spýtal či môžu, nikto s tým nemal problém.. aj takto vychovávame budúcich voličov.. rodičov vidia, že voľby neignoruju..
To čo je za téma pre boha :D nás od malička rodičia bravali zo sebou na voľby aj keď nás mali kde nechať ale aby sme si mohli hodiť obálku 🙂
jasne, bola som a pustili ma, jedine do urny to musis hodit sama, ked som chcela dceru kedysi nechat nech odcupita to tam hodit, tak ma zrusili :D
Všetky voľby chodim voliť s deťmi a pustia ich za plentu v pohode. Dokonca aj s kočiarom som sa raz dotrepal a jedna tetuš z komisie vstala a kym som odvolil, tak kočikovala po miestnosti. 🙂
Dokonca aj nechali syna, aby hodil obalku do urny...
Moja ani nie 4 rocna bola teraz na prezidentských so mnou a v pohode ešte aj obálku do urny hodila, ponúkla sa tyčinkami a odcupitala domov 😀
@thirstymonk tak boli velmi zlaty, ale fakt sa to riesi dlho, mozno im to uz teraz tolko neopakuju ale nase tetuse to vedia :D dcera je 2011tka tak na par volbach so mnou bola :DD
https://www.teraz.sk/slovensko/uvk-dieta-za-vol...
*zlati
Samozrejme , každé voľby , ale nie preto , že ich nemám s kým nechat .
Jasné že môžu. Môj dokonca vždy všetkým zakriči koho volím 😂
@4stanka4 ponúkla sa tyčinkami 😂, zlatá.
@marzii35 🫣😂, mu nevešaj na nos :D.
Toto sa v dnešnej dobe môže niekto pýtať?🙈 tak to sme teda dopadli.
@lukbe v akej dnešnej? Deti sme nemali a ja som s rodičmi voliť nechodila. Normálne sa pýtam, čo je na tom divné.
Dnešnej, modernej demokratickej spoločnosti. Hádam by si si deti nechala za dverami? Áno, je to nanajvýš divná otázka. Ake ked nechápeš, tak nechápeš.
Pustia. V septembri, keď boli voľby, som bola voliť s mojím vtedy 10 mesačným, ktorý sedel v kočíku a v pohode mna s ním aj za plentu pustili. Tiež som ho nemala kde nechať
? Jasne ze ano, kolko x pre deti mali nachystane aj sladkosti
@lukbe by ma zaujímalo, z kadiaľ berieš pocit, že žiješ dnes v demokratickej a modernej spoločnosti. Daj mi prosím Ťa link na studnicu týchto pocitov, nech aj ja načerpám do sýta 🙏.
@ivik4 :o super 🙂.
Ano bola som teraz s detmi na prezidentskych a boli za plentou, aj hadzali obálku do urny
Chodime volit so syncekom. Na poslednych volbach mali v miske cukriky a davali detom 😊.
Ak si myslíš, že nie, čudujem sa, ze ideš volit.
Keby s jedným 🤣🤣🤣 rovno s tromi. Plentu skoro zhodili 🤣🤣🤣

Pustia