icon

Ktorá prepravná spoločnosť je najlepšia počas Vianoc?

19. dec 2024

S akou prepravnou spolocnostou ste teraz spokojne? U mna vedie SPS, co sa tyka info o baliku, rychlosti dorucenia, najhorsie packeta spolu s dpd. V packetw mi miesto do BA dorucili balik do slovenskeho grobu. Celkova dlzka prepravy,kym sa ku mne balik dostal bolo 10dni... A dpd balik mi mal byt doruceny 13.12 a ani obraz ani zvuk,na infolinke mi vzdy to isté povedia. Aj sa bojim,,ze to do vianoc nepride. Som krava,mala som objednavat darceky v novembri :D

patka06
19. dec 2024

Pridávam sa k tebe, aj u mňa jednoznačne SPS

obleckodogymu
19. dec 2024

Ja musím povedať že packeta mi aktuálne všetky balíky dovezie Max do 2 dní, aj balíky čo som ja posielala do CZ prišli za 2 dní. Keď aj z box nebol voľný, nechali hned v najbližšom (mám ich 5 vo vzdialenosti 5min peši od bytu)..A DPD tiež super, max.2 dní a to som mala balíkov fakt dosť, SPS taktiež rychlovka😊takže ja osobne sa nemôžem na žiadneho dopravcu sťažovať tieto Vianoce 🌸

unicornlady
19. dec 2024

Mne pri DPD vadí, že mi nedali vedieť aspoň deň dopredu.
A aj to mi doobeda prišiel iba email, nie SMS.
A to trasovanie kuriéra mi zle ukazovalo.
Zrazu mi volá, že už je tu (keby aspoň zavolal, že o minútu som u vás, ale budiš, bola som nachystaná), a spomenula som mu, že mi ukazovalo, že je vo vedľajšej dedine a on povedal, že to som zlého kuriéra sledovala, že on tú dedinu ani nemal. (ako by som to urobila? Veď som klikla na link, ktorý mi oni poslali).

Inak som posledné balíky objednávala koncom novembra, takže už mám všetko doma.

hiro
19. dec 2024

FedEx. Dokazu dorucit z druhej strany sveta do cca 25-30 hodin. Kebyze sa netrepu nejakou spomalenou dodavkou este zo 6 hodin z Viedne cez BA do Ziliny tak to stihaju do 24h.

rude_baby
19. dec 2024

Najlepšie SPS (aj kuriérov majú v pohode), najhoršie DPD. Zle trasovanie, zle info o doručení, všetko zle 😄

katesocka
19. dec 2024

Od soboty som objednala zo 4 eshopov, 2 krát cez Packetu na odborné miesto, prišlo vždy na druhý deň od odoslania tovaru, DPD objednané v nedeľu, odoslané včera, prišlo dnes. Akurát s SPS nemám zatiaľ dobrú skúsenosť, objednávka z Dráčika v pondelok, od utorka píše že odovzdané kurierovi, od včera sa to vôbec nehýbe, tak snáď do pondelka príde.

katesocka
19. dec 2024

Vlastne včera som robila ešte 1 objednávku, tiež DPD, včera odovzdané kurierovi, dnes mi ukazuje, že by mali doručiť v pondelok, ide to z Čiech.

marcellka32
19. dec 2024

Alza, do polnoci objednas, ráno v alzaboxe máš 🙂

bubuzu
19. dec 2024

Ja hlasujem za packetku, podľa mňa riadne posilnili tento rok, všetko prišlo včas,niekedy aj o deň skôr.

katesocka
19. dec 2024

@marcellka32 vidíš, na Alzu som zabudla, takisto rýchle dodanie, aj keď pri poslednej objednávke sa omeskali, mala som mať do 23tej hodiny a prišlo až na druhý deň doobeda, ale dali mi vedieť že to bude meškať

sisska96
19. dec 2024

Ja som nedávno objednala cez packetu, do 3 dní som mala balík .... Alza na druhý deň

ullala
19. dec 2024

Objednavam takmer len cez packetu, lebo nemam chut cakat, kedy zavola kurier, ze mozem utekat dole po balik. A nemam absolutne ziaden problem s packetou. Za mna najlepsia dorucovatelska spolocnost. Vzdy vsetko pride rychlo.

evcagabi
19. dec 2024

Nie som spokojna s postovym kurierom. Balik mi mal doniest na adresu miesto toho mi ho ten dement nechal na poste v meste 20km od adresy dorucenia. Cakam, kym vychladnem a zacnem to riesit

terry658
19. dec 2024

Najlepšia u nás je packeta a najhorší je ten zo slovenskej pošty.

mmoni89
19. dec 2024

S Packetou sok nikdy nemala zlu skúsenosť, do 2dni som mala balicek ,pondelok poslaný, v stredu už som ho mala.A SPS tiež za mňa naj,aj kuriér milý a ochotný

mane01
19. dec 2024

Za mna GLS, SPS otras.

svetlonos
19. dec 2024

Vidíš, ja som presne koli kľudu riesila toto už v októbri 🤭. Objednávam z Amazonu prime a veci vacsinou chodia za 1-2 dni, niekedy týždeň max. Teraz dokonca rozdávajú balíky až do 22:00...
Ušetrím čas v ob hodoch, pozriem aj referencie a taci otvoriť vchodové dvere. Teraz ti to je figu platné ale vrelo odporúčam do budúcna 🙂 - teda ten Amazon aspoň.

simsalabim
19. dec 2024

SPS a prekvapivo aj posta.

lucia13022023
19. dec 2024

Sps, packeta, gls a aj pošta alebo teda poštový kuriér. Pošta a poštový kuriér sú pre mňa dve rozdielne veci. Jedno otras, druhé super.
Najhoršie je na tom dpd. Nenosí mi často balíky, ale aj keď som doma, nezavola, nenapíše čas, len dostem mail ze som nebola zastihnuta co nie je pravda. Číslo na kuriéra asi ani nemajú nikde dostupné, nosí mi balik aj týždeň s tým, že ma nevie zastihnúť pričom som doma, na zvončeku meno je... Hrozne celé dpd

natalka13
19. dec 2024

SPS mi stratili balik. Nastastie to eshop uznal a poslali peniaze na ucet.
Kurier hulvat, odmietol sa vratit z vedlajsej ulice, vraj nevidel zvoncek - normalny zvoncek na branicke🙈
Packeta je asi najlepsia a DPD co sa kurierov tyka.

natalka13
19. dec 2024

@lucia13022023 mne DPD este aj vynesu balik alebo nalozia do mojho auta.

lucia13022023
19. dec 2024

@natalka13 mne sa schovávajú týždeň a nakoniec nechajú balík v pickupe 🤣🤣

petamich
19. dec 2024

Alza a paradoxne Posta, DPD a SPS otras (nie kurieri, informovanie, notifikacie, nezaslanie PIN a to, ze DPD nema infolinku a komunikujem mailom, kde mi odpovedia pri troche stastia o pol dna, no otras a este odpovedaju tak, ze ma vytocia pricom oni mi neposlali pick up kod a nevedeli ho ani preposlat a potom chudaci kurieri)

liusa82
19. dec 2024

no to sa divím lebo ja mám dpd najoblúbenejšie ako mimo sviatkov ešte ma nesklamali a potom packeta.Ale nie na adresu ale buď výdajné miesto alebo z box.Cez dpd som zvedavá.Lebo dačo som pred pár dňami objednávala bola tam aj garancia doručenia do vianoc tak uvidíme.Ako nám to žilu netrhá aj keby príde po sviatkoch alebo medzi sviatkami.Ale tak keď slubujú majú aj dodržať

natalka13
19. dec 2024

Baby ved mam apku DPD a tam je vsetko o zasielkach aj notifikacie.
A pride vzdy mail kde si.mozem aj presmerovat balik.

nevenka
20. dec 2024

Neviem, vcera objednane z etabletky, dnes DPD rano dorucili, aj SPs je fajn. Packeta kurier, ojoj...

nevenka
20. dec 2024

@marcellka32 len nesmies 4 veci naraz, v utorok objednane a nist dodnes. A vcera objednana 1 vec a uz je to v boxe, nechapem.