icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

amunet
14. sep 2010

@nika12 som to zle napisala 😅 1.45 to zacalo a 2.30 rano bol vonku, takze za 45 min, no kebyze byvame daleko od porodky, alebo sa este zdrzim, asi by som porodila v aute 😀

amunet
14. sep 2010

@kuko7 krasne fotky, super 🙂

kuko7
14. sep 2010

@adusa dakujem moja no cele fotenie netrvalo ani jednu hodinu,,,a obe detusky nam potom zacali trucovat, ta moja sa na mna vesala hlava nehlava a aj kamoskynu malu to prestalo cele akosy rychlo bavit 😀 😀 😀

kuko7
14. sep 2010

@amunet dakujem velmi pekne 🙂

bambi2
14. sep 2010

🙂 taaaak, dala som si inzerat, uvidime ci nieco z toho bude... cakam naval... 😀 😀 😀

monika0001
14. sep 2010

ahojte 😎

@amunet - ešte raz veľmi GRATULUJEM!! Písala som TI do IP tak hádam to máš 😉
a ten pôrod? závidím.. ale v dobrom samozrejme 🙂

@silvia.t - foto z prechádzky sú krásne... 😵 😵 😵

@kuko7 - krásne foto.. ja idem teraz koncom mesiaca fotiť tehulku tak som zvedavá. aj troška bojím aby boli foto dobré... lebo to budeme fotiť u nej doma..

bambi - držím palce... 😉

monika0001
14. sep 2010

http://zable.sk/

táto teta so mnou chodila na kurz, ktorý som ja teda nedokončila... 😀
ale ona fotí o 100 6. chcela sa len zdokonaliť preto šla na kurz...

bambi2
14. sep 2010

@monika0001 asi 2 fotky sa mi tam pacia... inak je to slabe na moj vkus... 😅 a tam kde ma NEW karinka, tam je zopar krasnych...

monika0001
14. sep 2010

@bambi2 - každému sa niečo iné páči 😉
Ja by som tiež asi išla ku Tebe 😉

mona12071
14. sep 2010

ahojte tak sa k vam idem podelit o radost zobrali ma do kurzu budem ho mat kazdu stredu aj ked vsetko v anglictine 😀 no zijem tu 4 roky tak uz viem po anglicky ale aj tak tam budu urcite take veci co som v zivote nepouzivala myslim slovicka a budem pozerat ako puk ale zasa dalsia skola do zivota 😀 hura tak sa tesiiiiiiiim

bambi2
14. sep 2010

@mona12071 urcite ti to nieco da aj ked len trosku, kazda troska posunie tiez dopredu... 😉

mona12071
14. sep 2010

@bambi2 to dufam aj ja 😉

bambi2
14. sep 2010

hurraaaa, uz sa mi ozvala jedna, odpisala som jej... uvidime ci sa ozve... ale asi ano, zadarmo ju nikto nenafoti a ja som dala iba podmienku, ze 1 foto dam neskor na moj web... tak som zvedava ci zobere ponuku 🙂

bambi2
14. sep 2010

21 mesacnu dcerku ma a je v 7 mesiaci tehotenstva... no super ked to vyjde!!! 🙂

ajaku
14. sep 2010

ahoj, tak mne včera dorazilo to dievčatko, ale až večer, čiže znovu nudné pseudoateliérovky 😔

ajaku
14. sep 2010

aj to len na bielom pozadí, na čiernom by som si necvakla

adusa
14. sep 2010

@amunet este sa chcem spytat k porodu, lebo si ma teda dostala, aj ja chceeeem 😉 , tie dva predtym si mala tiez take super rychle?? no parada, priala by som taky kazdej zene 🙂

Hodim dve foto z vikendu. Boli sme v takom malom parku, ale hrozny hic bol. Dost sme chodili a malo som asi pila, lebo vecer ma tak bolelo v podbrusku, a v intervaloch, ze som sa normalne zlakla. Chodenie by mi ani nevadilo, ale ten 37 stupnovy vlhky hic ma dostal.

bambi2
14. sep 2010

@adusa pekne capicky si ustrikovala... tusim sa pustim aj ja do toho... 😠

bambi2
14. sep 2010

takze, koncom mesiaca kupujem blesk, canon speedliet 580EX II... uz sa nan tesim... tie ktore mate externy blesk, pouzivate ho casto???

ajaku
14. sep 2010

@bambi2 ja tuším dostanem od Ježiška, teraz keď nám svetlo odíde ho budeme určite potrebovať.
No a ja ešte pridávam fúkanie detí

amunet
14. sep 2010

@adusa to by som priala aj ja vsetky zenam 🙂 , prvy bol za 4h druha za 2h ale po nej som bola dost unavena a ubolena aj ked nebol ziadny problem len nastrih a toto 3tie za 45min na druhy den som utekala uz po chodbe k vytahu aby som ho stihla 😀
@bambi2 ja mam 430 II a mam ho nasadeny skoro stale

bambi2
14. sep 2010

@amunet takze sa mi oplati kupit teraz v tychto mesiacoch ked svetla ubuda, nie?? vyuzijem ho teraz??

adusa
14. sep 2010

@amunet to zasivanie je asi 70% celeho zotavovania 😒 . Mna zasivali pri prvej, tak ratam s tym za asi aj teraz bude viazanicka ☹ .

adusa
14. sep 2010

@bambi2 tie capicky su robene na takom zvlastnom kruhu. ja a ihlice nie sme kamosi 😀. Velmi by som chcela vediet ako, ale toto je ovela jednoduchsie pre mna.
tu je tutorial na youtube, len v anglictine, ale z videa sa da pochopit o co tam ide, a hlavne na com sa to robi 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1i7W4M4dwYw

tu je zopar co som robila este davnejsie, take trpaslicky

bambi2
14. sep 2010

@adusa je to zaujimave.. to som este nevidela... ja asi radsej s ihlicami, typicky... 🙂 musim najprv nakupit vlnu, aj ked myslim, ze by sa doma nieco naslo. a teraz mam este tolko roboty, ze neviem kde mi hlava stoji... furt dokola... ☹

bambi2
14. sep 2010

no a moj 20- tisicovy casmirovy sal, ktory som mala raz v zivote na sebe ( je velky ako deka ale tenky, dar od mojej sefky) sa mi teraz super zide na fotenie... keby to ta vedela... 😀 😀 😀

amunet
14. sep 2010

@bambi2 jasne ze ho vyuzijes ja si to bez blesku uz neviem predstavit 😀

bambi2
14. sep 2010

ok koncom mesaca ho mam... je to tazke s tym robit??

silvia.t
14. sep 2010

@adusa nadherne čiapočky 😵 😵 😵

amunet
14. sep 2010

@bambi2 vobec, sem tam si nastelujem intenzitu blesku a to je vsetko