Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
pridala som na flickr asi 3fotky a chcela by som jednu(tu co ma ciapku a sal a vyplazuje jazyk) upravit tak aby bola cela čb a ten sal a ciapka by ostali farebne...poznate niektora nejaky jednoduchy návod???pouzivam corel ale len skusobnu verziu takze som dost obmedzena...
Ta kocka Jawan si tie vase komentare z albumu vymazala 😀 , ja mam dost, kazite jej reputaciu!! Uz aj prestante! 😉
Ale ma tam nove foto, no nema chybu
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jawan/album/...
uz som jej tam aj napisala... skoro som sa tej fotky zlakla. to uz co toto????? to za toto jej ludia platia?? asi fakt zacnem fotit deti..aspon znamych, ked len za 10ecok.
inak baby...co fotite na objednavku, kolko zato beriete?
tak ja viem ze mam zle fotkyy ale toto je dost aj na mna hehe
uz tu boli a su take podnikatelky... a v pohode funguju. 😠
tato konkretne neviem...teda... som nestihla popozerat
tak to zacnem asi fotit aj ja,nemam tu v nasom zapadakove ziadnu konkureciu...mame tu jednu fotosluzbu tam sa chodia fotit deti,ale je to styl z roku pat 😀 ze posadis na zem do ruky pre dievcata telefon al.babika a chalanov lopta a cvak 😝 umelecka fotografia je na svete 😅
@silvia.t nemam corel, pouzivam GIMP
ale princip je asi takyto:
skopirujes foto do novej vrstvy
v tejto nove vrstve si vyberies ciapocku a okolie zmazes
povodnu foto prevedies do CB
prekryjes vrstvy a zlucis do jednej
tu je napr. vlacik,ktory som tak robil
ak by si sa na to necitila,rad ti to urobim (a zadara 🙂 )
taaak a dostali sme odpoved ku komentaru: chuda babo, vyzera ako kominar... 😀 odpoved: ked sa ti to nepáči tak to nepozeraj pa
Ahojte baby,,,dnes sme mali tazsi dnik, deoobeda som bola fotit kamoskynu rodinku a potom, bola moja mala drnda tak narocna, ze som totalne K.O., ale aspon som stihla nejake to foto upravit, tak nech sa paci,,,,, 😀 😀 😀 juuuj ale bolo to narocne, celu rodinku nejako zorganizovat,,,no ufff,,,,,a trvalo to tak kratko,,,taku hodku,,,,no ale som spokojna, fotiek je vela 😀 😀 😀
@kuko7 pekne fotky, len dve male vyhrady - na nahlade je ta fotka ako posledna, tam ma dievcatko useknute prsty, to trosicku rusi tu fotku... no a ta foto kde cela rodina lezi na zemi je paradna, len otazka - ta pani co tam je za nimi chrbtom stojaca, ta k nim patri? lebo ak ano, mohlo by to mat nejaky skryty vyznam, ale ak je to len nahodna okoloiduca, tak je to velmi rusivy objekt
@cruela no ta posledna, tam ani nemala byt,,,tie prsty to rusia, to mas pravdu,,,aj mne to vadi, ale ten vyraz je za milion 😀 no a aj ta baba za nimi tam patri,,,,to ma vyznam, ved sa pozri na tie znudene tvare,,,ona akoze uz aj odchadza,,,,ale nie je to okoloiduca, to je vyznam tej foto 🙂 🙂 🙂
baby krasne fotky 😵 @kuko7 najviac sa mi páči ta s tym košom a tá posledna namosurena je tiež super
@cruela krááásne farby 😎
chcela by som vas poprosiť nejake rady ako vylepšiť svoje fotky,v čom robim chyby a naopak čo sa vám páči....ak budete mať čas,može mi hodiť koment rovno do flickru.Ďakujem
http://www.flickr.com/photos/53821160@N04/
a poradte mi, ako sa zbavim prechodu z "platna" ku sklu, ako je na 1 foto. dakujem
@silvia.t - ta druha salova je pekna, len mi tam vadi to pootvorene ocko, bo mi viac pritahuje zrak ako na komplet maleho Tamera. skor by bolo dobre mat privrete obe. ale chapem, ze je to fotene ako moment
@cruela pekne zabery, ja by som trochu zmiernila ruzove tiene na tvaricke malej ( myslim ze je to odraz z tej siltovky), plus ked sa zvyrazni ruzova, zvyrazni sa vsade... teda ak robis celoplosne celu foto. ... ono sa tazko vidi tu na MK, aj tazko diskutuje. clovek by si normalne pokecal co a ako. Obcas to aj inak vyzneje nez sa mysli. No ale k veci, to mi tak udrelo do oci. Tie CB su super, ta mala ma neskutocne kukadla 😵
@silvia.t mne sa velmi paci ta za stromom a "moja oblubena" 🙂
@bambi2 jaaaaj, ale ved to je jedno, nie na vsetko je cas... a pomoz si ako mozes. Hlavne je ze esteze mame tu moznost si ich kupit 😀 .
@saskarisko ja moc neporadim, lebo som este nic take nefotila, ale velmi pekne, a este k tomu prvy krat, sikulka.
Ja som sa dnes prezrala, dosiel mi balik zo slovenka, tak mi treba, nevedela som co si skor dat. Tak som mala otvorene tri veci naraz a striedala som co mi prislo pod ruku, ble.
Dnes som sa znova vratila k foto co som fotila jednu rodinku. Uz som upravila vela fotiek, ale tak vela ich bolo ze sa k nim stale vraciam. Dam iba zopar co sa mi paci.
@mona12071 maly je perfektný...a šikovný,fotky super 😵