icon

Ktorá z vás rada fotí?

briketa
8. mar 2009

Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂

cruela
5. apr 2011

@adenka tu som nasla jeden navod na brush, de facto nieco ako si to robim ja http://jessicabell-tutorials.blogspot.com/2007/...
a idem este pohladat jeden navod, raz som sa s tym stretla a bolo to presne co myslis, taky transparetny text, tiez to bol brush len tam treba cosi este nastavit a ja som si nie celkom sure ze co

adenka
5. apr 2011

@cruela dakujem idem to kuk

majulcek
5. apr 2011

@cruela no ja zapisala za usi,tak dufam ze nabuduce to bude zase o nieco lepsie...a kludne dalej mudruj,nech som ja potom mudrejsia 😀

kasami
5. apr 2011

ahojky 🙂
tak u nas veselo ... malej ide asi 8 zukov naraz podla toho ake zdurene kopce ma v pusinke 😅 a maly bol dnes tiez doma, lebo vcera teplotoval ... od dr dostal lokalne ant a ze ked nebude mat teplotu moze ist do skoly ... tak dufam, ze zajtra pojde 😅
ale neviem ci sa mi podari chytit fotak do ruk 😅 pri malej ...

adenka
5. apr 2011

@kasami no to je fakt teda veselo... prajem skore vylezenie zubkov a skore uzdravenie...

kasami
5. apr 2011

@adenka 🙂 vdaka 🙂

silvia.t
5. apr 2011

ahojte baby
@cruela pridavala som foto do du,ale neulozilo to do tej schranky kde su aj vase ,,drobnosti,, tak to potom presun- dakuujem
konecne som dokoncila ten vodoznak,ja taky antitalent a ked som to ulozila vycapila na fotku a poslala do dú som si vsimla ze mi tam chyba pismenko 😠 😠 😠 ma picne...som to robila hodinu 😅

cruela
5. apr 2011

@adenka uff, nasla som to 😉 http://www.photoshopessentials.com/photo-effect... myslim, ze toto je presne co myslis... a ja si idem urobit tiez podla toho novy vodoznak 😉

@silvia.t ok, idem to popresuvat a pokukat 😉

cruela
5. apr 2011

@adenka hmmm, som sa sekla, to neni ta spravna stranka a ten spravny navod... ani nemusis skusat 😅 a ja idem hladat dalej...

cruela
5. apr 2011

no, napadlo mi velice jednoduche riesenie... urob si brush podla toho prveho navodu a ked budes potom davat ten znak na fotku, urob si novu vrstvu, daj tam ten brush, nastav prekrytie vrstvy na overlay, zniz opacity a malo by to fungovat....

silvia.t
5. apr 2011

ja robim vodoznak presne ako texturu...otvorim nejaku ,aka sa mi paci napsiem text,orezem,ulozim...potom to uz len pretiahnem na fotku ktoru idem oznackovat 😀 ,upravim si velkost cez lubovolna transformacia,a skusam co pasuje ale vacsinou linearne prekrytie a znizujem opacity...teraz som jednu dokoncila tak pridavam

amunet
6. apr 2011

ahoj trosku sa vam sem votriem, kto by chcel sledovat moje fotsetak som si zalozila FB 🙂
http://www.facebook.com/pages/Suzia-Photography...

lili_a_mimi
6. apr 2011

@adenka skus kuknut sem 😉 http://s-a-b-i-k-a.blog.cz/1004/pruhledny-text-... mozno ti to pomoze

kasami
6. apr 2011

@lili_a_mimi super blog 🙂 presne to Adenka hladala 🙂 super su tam navody a vsetko slovensky 🙂

lili_a_mimi
6. apr 2011

@kasami ano, aj mne sa ten blog paci 🙂 aj by som si tie triky a upravy vyskusala, len zatial na to akosi nemam cas 😒

kasami
6. apr 2011

@lili_a_mimi 😉 poznam 🙂 s malou na rukach tu tukam jednym prstom 😀 este tak nastudovat nieco 😀 priam nemozne 😎

qetinka
6. apr 2011

foto do DU je inde...

@cruela možeš to prosííííím ťa dať tam kde patrí?že díííík🙂

silvia.t
6. apr 2011

Ahojte baby tak dnes je tu nejako mrtvo 😕
@cruela aj ja pridavam 2foto tak neviem ci to nepojde zas niekam mimo dú 😖

cruela
6. apr 2011

@silvia.t idem teraz na koncert, ale ked sa vratim a nahodis zatial tie fotky, tak ich potom zorganizujem 😉

drzte palce aby bolo svetlo, zas budem fotit v kostole....

inak, musim sa pochvalit, dnes som dostala tri ponuky na fotenie 😉

kasami
6. apr 2011

@cruela jeeej super 🙂 gratulacia 🙂

majulcek
6. apr 2011

@cruela tiez gratulka,nech sa ponuky takto stale sypu 😉

qetinka
6. apr 2011

@cruela supeeer🙂takehoto niecoho sa aj ja chcem dožiť 🙂 😉 😀 😝

silvia.t
6. apr 2011

Ahojte baby potreujem pomoc...ktora ma nikon D90...nieco som asi omylom stisla a nefuguje mi to hladanie osrtiaceho bodu,ked pohyujem tym joistickom tak sa hladacik vobec neposuva je stale v strede 😖 pozerala som na nastavenia v menu autofocus a1 mam single point a aj tak to nejde 😒

cruela
6. apr 2011

no, aby som uviedla veci na spravnu mieru a nech si nemyslite, ze jak na tom zaryzujem 😉 volali mi z jednej skolky, ze nech im urobim tablo.... tak ho urobim defacto za vyrobne naklady, nerada bohatnem na inych rodicoch, ked mam sama skolkara... dalsia akcia je modna prehliadka v OC spojena s naborom modelingovej agentury, to je total zadarmo, viac-menej ako moja prezentacia a vstupenie do povedomia, same naklady na to budem mat... a to dalsie by mohlo byt ziskove, to budem fotit nase firemne akcie... teda dufam, ze mi planuju za to zaplatit 😀

silvia.t
6. apr 2011

@cruela aj ja gratulujem 😀 😀 😀

silvia.t
6. apr 2011

uz to mam mala som zapnuty L lock 😅 ...a cely den rozmyslam ze co s tym moze byt 😝

cruela
6. apr 2011

@silvia.t 😉 sikula, zvladla si to aj bez pomoci 🙂

cruela
6. apr 2011

tu su dake foto z dnesneho koncertu... ale moc som nepofotila, lebo som sedela v prvom rade....

zajo79
6. apr 2011

@cruela ako si mala nastavenie vyvazenie bielej?

zajo79
6. apr 2011

@silvia.t v menu nastaveni si to musis zapnut ... aspon tak som to davala, ked som chcela si nastavit aby som si ho mohla vybrat.