Ktora z vas este rada foti, nielen deti? Ako ste pokrocile a aky mate fotak, objektivy? Na co sa zameriavate, chodite na fotovikendy? 🙂
nasla som zato slnecnicove pole... 😀
bambi, peknucke! tu plechovu oblohu si v postprocese vies vymenit
toto je vsetko co som stihla odfotit, ono sa neda aj fotit aj davat na malu pozor... tolkokrat mi utiekla za detmi... a zvierata nebolo vobec videt a ked tak boli poriadne daleko... ZOO nic moc... krpata nemala tiez naladu na fotenie, fotky som vsetky vymazala... dufam, ze v pondelok budu fotky lepsie, idem fotit motylov 🙂
a tie opice, tie skakali, ta rychlost... papagaje a bociany boli hrozne vysoko, vlk bol daleko, ta slepka je fotena cez sklo, ta sa mi celkom paci... ale zas tam bola taka tma, ze som isla s ISOm poriadne vysoko...
a bolo este aj pod mrakom a zima!!! ☹
a najhorsie bolo to, ze sa vzdy dalo iba 2-3 miest fotit, zvierata neboli idealne otocene...
a mne sa pacia aj tie fotky co si dala 😉
my hovor...vetky zvierata za ubrblanymi sklami, vacsina zalezenych alebo daleko.... 😕
nejako sa dnes nikto nehlasi... ☹ tak idem teda aj ja... 😔
ja studujem ako fotit svadby... a rozmyslam ci to zobrat alebo nie.
este v kostole nafotit to sa da... ale v nitre na hrade?? to nemam ani vyskusane... asi by to chcelo ist najskor na prechadzku.
@zajo79 na tvojom mieste by som sa na to dala ...si pozri na mojasvadba fotky ake su - nastuduj ...chod na prechadzku a skus si premysliet kde a co a ako by si fotila - pripadne to skus s niekym len tak bez siat ze ako by to vyznelo ...podla mna budu spokojni 😉 🙂
v nedelu musim muza vyhnat do nitry.. pozerala som neake albumy.. ako v hlave nieco je, len ci ma to napadne ked budem tam s nimi...
idem off, treba aj smer postel ist... idem nazad ku knizkam. 🙂 dobruuu
a inak..vedia ze niesom profi fotograf, chcu usetrit, ze zavolaju mna...ale aj tak im to pokazit nechcem. tak ak to zoberiem, budem sa snazit aby to bolo co najlepsie.
zdravicko posielam zaujimave citanie
@bambi2 v ZOO v Budapesti som bola aj ja a teda, mozem potvrdit, ze je tam krasne. Pridavam zopar fotiek, co som nafotila v ZOO v Kosiciach, tam sami tiez pacilo 🙂 V Budapesti som este nemala poriadny fotak, bolo to pred 4 r. Nezeby som teraz nala poriadny, ale vtedy to bol uplne obyc kompakt 😀
@zajo79 pre inspiraciu na svadobne foto mozem odporucit aj tuto fotografku http://www.katarinazitnanska.sk/
a je to fotene cez sklo...
uz som doma z vyletu... aj ja som sa tesila na fotky... a z fotiek nic moc ☹ sak sme nevideli skoro ziadne zvierata okrem tych co mam na fotkach... buducich 10 rokov ma tam urcite nikto nedostane... som trochu sklamana z toho ZOO v Zürichu... ☹