Ktoré plienky nepretečú?
Ahojte, naša dcérka ked kaká vždy jej plienka preteče, dám jej novú napapká sa a kaká, hovienka sú všade, som zúfalá.
@julliya u mňa najlepšie Dada plienky.
Ja kupujem lupilu z Lidla, ale riedku stolicu nemáva iba keď má hnačky. A akú veľkosť kupujete a koľko kg má?
Za mňa Bella happy alebo huggies. Úplne mínus tesco fred flo otras
Babylove odkedy sú vynovené tak precikal každú jednu a hlavne v noci. Teraz máme babylove EKO ale tiež sa nejako pokazili. Lupilu zas keď do nich raz cvrkne tak plienku má až na zemi ale iba pri velkosti 4.Najspokojnejší sme s Fred&Flo z Tesca. Ale aj Bella Happy sú fajn ;)
Fred a flo z tesca ale nie tie zle zlte :D ale premium take zelene 🙂
Za mna len pampers zelene
U nás vyhrali Dada, vyskúšali sme rôzne ale tieto boli naj aj čo sa týka zaparenin - ani jedna jediná ...
Dada plienky. Za mňa sú top.
Mali sme to obdobie. Neriešila som to. Nemenila som plienky
@julliya od narodenia doteraz Pampers premium care. Za mňa 👍🔝
Nam najlepsie su pampersky ale pouzivame aj z lidla lupilu a nie su zle, ale parkrat mi uz pretiekli. Ale to aj pampersky ked sme mali zlu velkost.
@julliya My iba Lupilu, iné robili zle.A mate dobrú veľkosť? Ale ak je ešte malinka a ma riedke, tak to robilo aj mojmu synovi, až na krk....😂
Pokial pretekaju, tak budu asi velke. Ako vela bab pouzivalo kedysi tie lidlove, no v poslednej dobe pocuvam na ne len same negativa. Zato tie dm, tie si vychvaluju do nebies
Ja som nebola spokojná s Dada ani s Pampers active. Podľa mňa sú najlacnejšie Pampers premium care a Bella Happy.
no lupilu mam a z tesca tie fredflo používame 3ky, malá ma necelých 6kg...písané do 9kg...v lupilu mi teraz nepretiekla ale tei tescho hnus to tie žlté ked som pouívala zelené tak tie boli v poriadku, ďakujem žienky 🙂
@julliya ja mám teda u syna odskúšané VSETKy plienky na trhu, dostala som sa už aj k tým na predpis ale ani 1 nevydržala a všetky akosi pretieklo. Vsetko závisí od toho koľko ti dieťatko pije. Dcérka píla menej v noci, bolo to viac ok. Málokedy pretiekla. Syn teda pije stále :( on si vypýta ale je to citit aj v plienke každej aj kusovo aj druhovo. My už sa s manželom iba smejeme na jednej parádnej reklame že 1 plienka na 12 hodín...

Mate dobru velkost??? Mozu byt male,alebo naopak velke..
Ja som poskusala rozne, ale top za mna boli DM Babylove