icon

Ktoré plienky nepretečú?

julliya
29. apr 2019

Ahojte, naša dcérka ked kaká vždy jej plienka preteče, dám jej novú napapká sa a kaká, hovienka sú všade, som zúfalá.

katrin21
29. apr 2019

Mate dobru velkost??? Mozu byt male,alebo naopak velke..
Ja som poskusala rozne, ale top za mna boli DM Babylove

dopolbokaodrata
29. apr 2019

@julliya u mňa najlepšie Dada plienky.

livia341
29. apr 2019

Ja kupujem lupilu z Lidla, ale riedku stolicu nemáva iba keď má hnačky. A akú veľkosť kupujete a koľko kg má?

masenkamedvedova
29. apr 2019

Za mňa Bella happy alebo huggies. Úplne mínus tesco fred flo otras

lexie3
29. apr 2019

Babylove odkedy sú vynovené tak precikal každú jednu a hlavne v noci. Teraz máme babylove EKO ale tiež sa nejako pokazili. Lupilu zas keď do nich raz cvrkne tak plienku má až na zemi ale iba pri velkosti 4.Najspokojnejší sme s Fred&Flo z Tesca. Ale aj Bella Happy sú fajn ;)

mala_bodka
29. apr 2019

Fred a flo z tesca ale nie tie zle zlte :D ale premium take zelene 🙂

luu1122
29. apr 2019

@julliya ja sa tiez pripajam za dada plienky a pampers

henka123123
29. apr 2019

Za mna len pampers zelene

annamivo
29. apr 2019

U nás vyhrali Dada, vyskúšali sme rôzne ale tieto boli naj aj čo sa týka zaparenin - ani jedna jediná ...

ellieellie
29. apr 2019

Dada plienky. Za mňa sú top.

sono2
29. apr 2019

Mali sme to obdobie. Neriešila som to. Nemenila som plienky

malinajahoda
29. apr 2019

@julliya od narodenia doteraz Pampers premium care. Za mňa 👍🔝

selest
29. apr 2019

Nam najlepsie su pampersky ale pouzivame aj z lidla lupilu a nie su zle, ale parkrat mi uz pretiekli. Ale to aj pampersky ked sme mali zlu velkost.

tinkatinus
30. apr 2019

@julliya My iba Lupilu, iné robili zle.A mate dobrú veľkosť? Ale ak je ešte malinka a ma riedke, tak to robilo aj mojmu synovi, až na krk....😂

frota3
30. apr 2019

Pokial pretekaju, tak budu asi velke. Ako vela bab pouzivalo kedysi tie lidlove, no v poslednej dobe pocuvam na ne len same negativa. Zato tie dm, tie si vychvaluju do nebies

zuzkaluk
30. apr 2019

Ja som nebola spokojná s Dada ani s Pampers active. Podľa mňa sú najlacnejšie Pampers premium care a Bella Happy.

julliya
autor
30. apr 2019

no lupilu mam a z tesca tie fredflo používame 3ky, malá ma necelých 6kg...písané do 9kg...v lupilu mi teraz nepretiekla ale tei tescho hnus to tie žlté ked som pouívala zelené tak tie boli v poriadku, ďakujem žienky 🙂

marlenka222
30. apr 2019

@julliya ja mám teda u syna odskúšané VSETKy plienky na trhu, dostala som sa už aj k tým na predpis ale ani 1 nevydržala a všetky akosi pretieklo. Vsetko závisí od toho koľko ti dieťatko pije. Dcérka píla menej v noci, bolo to viac ok. Málokedy pretiekla. Syn teda pije stále :( on si vypýta ale je to citit aj v plienke každej aj kusovo aj druhovo. My už sa s manželom iba smejeme na jednej parádnej reklame že 1 plienka na 12 hodín...

lacibo
3. máj 2019

@julliya z Lidla..ale skôr by som povedala, že má zlú veľkosť😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
bibika1989
Odpoveď bola odstránená