icon

Ktoré smart hodinky si vybrať?

xtimkax
4. aug 2025

Čaute
Kto vie poprosim radu
Chcem si kúpiť smart hodinky, ale neviem sa rozhodnúť.
Pozerala som tieto.
Ma niekto?

Ktoré smart hodinky si vybrať?
saxana000
4. aug 2025

Vzhlad maju za mna pekny a to je asi tak vsetko co sme sa o nich dozvdeli.kde su parametre vydrz baterie aplikacie?ci to chces len na frču? Co od nich ocakavas? chces volat?ci len sledovat upozornenia? merat tep kroky kyslik spanok? Sportove rezimy?

xtimkax
autor
4. aug 2025
@saxana000

Vzhlad maju za mna pekny a to je asi tak vsetko co sme sa o nich dozvdeli.kde su parametre vydrz baterie aplikacie?ci to chces len na frču? Co od nich ocakavas? chces volat?ci len sledovat upozornenia? merat tep kroky kyslik spanok? Sportove rezimy?

@saxana000 https://www.eqsmart.sk/smart-hodinky-evolve-a7-...
Je tu toho veľa, ak máte čas a rozumiete tomu, prosím pozrite sa na to
Dakujem

saxana000
4. aug 2025

Pre beznu žienku podla mna absolutne postacujuce. Ako na volny cas tak na sport slusne vodeodolne co sa vizualu tyka s elegantnejsim naramkom vhodne aj do spolocnosti.to som sa ale nedocitala v popise aka je sirka ci nebude problem s objednanim nahradneho.Mam starsi typ huawei zdaleka nie tak nadupany jak pisu tuto a uz.4.roky ich nosim denno denne.. to.prvoplanove nadsenie z aplikacii casom vyprcha aj displej always on ta omrzi ked ich budes nabijat kazde dva dni..za tu cenu myslim uplne v pohode.ja by som do nich isla

xtimkax
autor
4. aug 2025
@saxana000

Pre beznu žienku podla mna absolutne postacujuce. Ako na volny cas tak na sport slusne vodeodolne co sa vizualu tyka s elegantnejsim naramkom vhodne aj do spolocnosti.to som sa ale nedocitala v popise aka je sirka ci nebude problem s objednanim nahradneho.Mam starsi typ huawei zdaleka nie tak nadupany jak pisu tuto a uz.4.roky ich nosim denno denne.. to.prvoplanove nadsenie z aplikacii casom vyprcha aj displej always on ta omrzi ked ich budes nabijat kazde dva dni..za tu cenu myslim uplne v pohode.ja by som do nich isla

@saxana000 nemusela by som ich mat stále zapnuté
Hlavne mi ide o športovanie, telefonovanie
Nepotrebujem mat stále zapnutý displej
Uz dlhšie ich obdivujem a veru sa neviem rozhodnúť
Ale možno som potrebovala čítať nieco také ako ste napísali
Dakujem

emka530
4. aug 2025

@xtimkax vzhľad pekný, aj režimy ok, funkcie super..ale je to novinka, keď som si ja pred rokom hľadala hodinky tieto ešte neboli. Mám podobne ale inú značku. Tieto majú o niečo viac funkcií čo ma celkom zaujalo. Ale tento silikónový remienok je na niektorých hodinkách zlý, omíňa a občas sa odopne sám, napr pri obliekaní. Preto ideálne keby si si ich mohla vyskúšať niekde v kamennom obchode. Ale mňa osobne zaujali.

xtimkax
autor
4. aug 2025
@emka530

@xtimkax vzhľad pekný, aj režimy ok, funkcie super..ale je to novinka, keď som si ja pred rokom hľadala hodinky tieto ešte neboli. Mám podobne ale inú značku. Tieto majú o niečo viac funkcií čo ma celkom zaujalo. Ale tento silikónový remienok je na niektorých hodinkách zlý, omíňa a občas sa odopne sám, napr pri obliekaní. Preto ideálne keby si si ich mohla vyskúšať niekde v kamennom obchode. Ale mňa osobne zaujali.

@emka530 môžme poprosiť aké máte vy? Ako dlho vydrží batéria? Viete mi poslať priamo link? Dakujem

emka530
5. aug 2025
@xtimkax

@emka530 môžme poprosiť aké máte vy? Ako dlho vydrží batéria? Viete mi poslať priamo link? Dakujem

@xtimkax ja mám tieto, ale ružové.
https://www.nay.sk/inteligentne-hodinky-amazfit...
Batéria tu je super, vydrží aj dva týždne. Recenzie sú veľmi dobre, aj vďaka nim som sa rozhodla pre tieto.

anonym_d74dc6
5. aug 2025

@xtimkax Hlavne si pozri kompatibilitu s tvojim telefonom a popripade co od toho ocakavas (ci to ma tie funkcie... platenie / NFC apod)... Ak to nepotrebujes a splna to tvoje poziadavky, tak preco nie.

nelka93
6. aug 2025

Ja som mala nejake lacne a cele zle to bolo, kroky to nemeralo vobec dobre, vlastne jedine co ukazovali správne bol čas. Vymenila som ich za samsung watch