icon

Ktoré topánky si vybrať ku kabátu?

adriankas
23. mar 2020

Viete mi poradiť, ktoré si mám vybrať? Veľmi sa mi páči tento kabátik https://couture.sk/produkt/hnedy-kabat-patrizia... ten si určite kúpim, avšak keď príde rad na topánky, neviem sa rozhodnúť, ktoré by sa mi najviac hodili k tomu kabátiku a čím viac to pozerám tým viac sa v tom zamotávam. Skúsite mi poradiť? https://couture.sk/produkt/liu-jo-cierne-clenko... alebo https://couture.sk/produkt/patrizia-pepe-cizmy-... alebo https://couture.sk/produkt/snurovacie-cizmy-liu... . Ďakujem za radu 🙂 a dúfam že mi neporadíte ružové, lebo chcem iba čierne 🙂

catherine1989
23. mar 2020

Mne sa páčia tie prvé, univerzálne, využiješ nie len ku kabátu

cichlida
23. mar 2020

Ja by som jednoznacne tie druhe ...aj ked vsetky su krasne a kabat uzasny😉

eriksonka1234
23. mar 2020

@adriankas za mňa jednoznačne prvé

saskia_98
23. mar 2020

Mne viac tie druhe 😍

c_est_la_vie
23. mar 2020

Urcite druhe. Prve su z brusenej koze, ta sa tazko udrzuje. Raz som si kupila taku bundicku a v cistiarni mi povedali ze cistenie 70 eur a nie je iste, ci to vycistia 🙁🙁

ysseba
23. mar 2020

Mne sa najviac páčia prvé a ani druhé neurazia. Tretie sú (podľa mňa) strašné. A kabát je veľmi pekný 😉

ysseba
23. mar 2020

Ešte k tým tretím - najviac mi vadí, že je otvorená špička. Kabát budeš nosiť asi aj do sychravého a chladného počasia. Tam je tá otvorená špička absolútne nevhodná. A druhá vec.... do otvorenej špičky sú pančušky "fópa", ale zas byť na boso v čižmách? 😖 Radšej si vyberaj medzi prvými a druhými 😉
@adriankas

kittykat22
23. mar 2020

@adriankas a hned ako prides na konika, tak chces radu ake topanky ku kabatu a kabat aj topanky od jednej firmy 🔨 dobra reklama zdarma

jaja23
23. mar 2020

@adriankas prvé sú pekné, aj druhé by išli 👍

amelia000
23. mar 2020

@adriankas aj prve aj druhe by som brala

gabrielapatrik
23. mar 2020

Všetky sú krásne ale asi tie prve by som brala 🙂

adriankas
autor
23. mar 2020

@ysseba máš pravdu s tou spičkou, tak sa rozhodnem medzi prvými a druhými 🙂

adriankas
autor
23. mar 2020

@c_est_la_vie nad tou brúsenou kožou som ani nerozmýšľala, veru asi uržiavanie by bolo zložitejšie, ale keď sú také pekné 🙂 no doprá pripomienka, díky

asia83
23. mar 2020

@adriankas Prvé, určite. Inak cena toho kabáta je iná káva...

asia83
23. mar 2020

@kittykat22 Mňa tiež napadlo. 👍

kika831
23. mar 2020

@adriankas tie druhe 👍

lucindav
23. mar 2020

@adriankas druhé 😍

lenicka777
23. mar 2020

Prvé 🙂

yellow28
23. mar 2020

Urcite prve, tie su najkrajsie.. Pri tej cene kabata by mi bola udrzba uplne vedlajsia 🙂

23121974
23. mar 2020

Koľko ti platia za reklamu? 🙄

oli18
23. mar 2020

To si tu dala tie veci, aby sme ti závideli, ako luxusne a draho sa obliekaš?

saskia_98
23. mar 2020

@oli18 prečo by jej mal dakto zavidiet ? sak kazdy sa oblieka podla toho na kolko má. 🤔

oli18
23. mar 2020

@saskia_98 Sociálne siete sú aj o tom, o chválení sa. MK zvlášť.

saskia_98
23. mar 2020

@oli18 noa ? Preto to treba hned brat jak chvalenie ? Ja ked som sa rozhodovala medzi topankami na zimu za 150€ a za 180€ mi zeny pomohli vybrat a nie ze sa chvalim. Jednoducho ked na to mam, ta si kupim. Keby som nemala, ta si kupim z deichmannu a hotovo.

oli18
24. mar 2020

Ako sa take zeny rozhoduju v zlozitych veciach, ak im pri vybere topanok ma pomoct nazor anonymnej osoby, dokonca niekolko desiatok nazorov , ktore nepoznaju jej vkus? Viem aj odpoved. Schopne baby si poradia same, alebo v rodine s kazdym problemom. Neschopne utekaju na siete s kazdou blbostou. Vyrastla generecia bez nazoru. Cest vynimkam.

adriankas
autor
24. mar 2020

len mi je osamelo a kedže nemôžem do obchodov lebo sú zavreté a kedže budem mať narodky chcela som sa niečim potešit a rozhodnút sa aj takto na diaľku cez net a preto aj také značkové veci a nie z nejakého Ali obchodu, ak vás toto len vytáča a prebúdza závisť tak pardón. Chápem, že žijeme v chudobnej krajine, ale závisť je zbytočná vlastnosť. Myslím, že je pekné odmeniť sa a mať z niečoho radosť, ja som si na to zarobila sama. Pokiaľ niečo chcem mať, tak sa nato snažím zarobiť, je to pre mňa aj motivácia a neviem ako to funguje u ľudí čo závidia, ale mám pocit, že oni len stoja na jednom mieste a nenávidia všetkých okolo. Budme k sebe milší aj v týchto časoch, čo je skúškou súdržnosti. Tých čo to zaujíma tak... Už mám vybraté prvé 🙂 a tých čo sa mi snažili úprimne poradiť pekne ďakujem :*

asia83
24. mar 2020

@adriankas Máte pravdu. Skúška charakterov. Ak by som mala aj na odloženie aj na bežný život, tiež by som si dopriala drahé, ale kvalitné.

ebi88
24. mar 2020

Mne prve k nemu