icon

Ktorí herci sa vám páčia napriek všeobecnej kritike?

27. apr 2025

Ahojte, páčia sa vám nejakí hereci, ktorí sa ale väčšine ľuďom nepáčia? Môžu byť zahraniční, aj slovenskí.

Mne sa veľmi páči Adam Scott (Ben Wyatt z Parks&Rec, Mark Scout zo Severance). Zistila som, že veľa ľudí ho nepovažuje za atraktívneho, niektorí dokonca hovoria, že je škaredý a vyzerá divne. Pravda, má neobyčajné rysy tváre, ale podľa mňa je zlatý, charizmatický a vie byť aj sexi, najmä keď má bradu.

Strana
z3
biba_18
27. apr 2025

vôbec netuším či ich niekto považuje za neatraktívnych, asi nie keďže sú slávni a populárni… napr. javier bardem, alebo clive owen…

earlgrey
27. apr 2025

Jasné...podľa mňa je najsexi Dušan Cinkota...a je mi jedno, kto si čo myslí 🤣 toho by som brala domov...a každý večer ho hladkala po jeho peknej hlavičke...😁

biba_18
27. apr 2025
@earlgrey

Jasné...podľa mňa je najsexi Dušan Cinkota...a je mi jedno, kto si čo myslí 🤣 toho by som brala domov...a každý večer ho hladkala po jeho peknej hlavičke...😁

@earlgrey 😂😂

earlgrey
27. apr 2025
@biba_18

@earlgrey 😂😂

aniele
27. apr 2025

@earlgrey No, keď maturoval, mal krásnu kučeravú tmavú hrivu. Prvácke kabu na gympli, kam chodil, uvádzal s ďalším Dušanom, ten mal pre zmenu hrivu plavú. Bol na nich pekný pohľad.

earlgrey
27. apr 2025
@aniele

@earlgrey No, keď maturoval, mal krásnu kučeravú tmavú hrivu. Prvácke kabu na gympli, kam chodil, uvádzal s ďalším Dušanom, ten mal pre zmenu hrivu plavú. Bol na nich pekný pohľad.

@aniele No vidíš a mne sa páči práve teraz, keď má peknú lesklú hlavičku 🤷‍♀️

vanilkovazmrzka
27. apr 2025
@earlgrey

@earlgrey 😂😂😂😂

deedol
27. apr 2025

dominic west (v the wire aj v the pride), jason isaacs (nie ako lucius), alan rickman (ako severus). ked tak nad tym rozmyslam, ja som dost na starych. este nemam ani 40.

a hej, adam scott sa mi vobec nepaci, rovnako ako sa mi nepaci napr. adam driver alebo cillian murphy alebo keanu reeves (aj ked ako herec je top).

mandarinka555
27. apr 2025

Jean Reno😍 Zbožňujem ho a pre mňa má neskutočný sexappeal, aj keď nepoznám nikoho, komu by sa páčil😢

mina0202
Autor odpoveď zmazal
miadi
28. apr 2025

Jack Nicholson ked bol este v pred dochodcovskom veku 😍

zuzanka.zuzu
28. apr 2025

napríklad adam driver je tak škaredý až je pekný 😁

matana2
28. apr 2025

Horst tappert. Detektiv Derik

enmery
28. apr 2025
@earlgrey

@earlgrey Bol by Ti po cicky/obrazne povedené/ stretla som ho naživo. Ty dračica😁

tairyx
28. apr 2025

Ja mám rada anglického herca Matt Smith sa volá, je mi proste symptatický. A obľúbená herečka je Drew Barrymore.

enmery
28. apr 2025

Tak môj sexidiol Jeffrey Dean Morgan. Ale on tu nezapadá😁😄.Potom mi ešte napadá Bill Pullman. Neviem prečo začo, taky pohľad jak zatúlané šteňa pri ceste, že vezmeš domov, vykúpeš, dáš najesť a nakoniec si necháš a vlastne nevieš prečo, lebo...

tairyx
28. apr 2025
@mandarinka555

Jean Reno😍 Zbožňujem ho a pre mňa má neskutočný sexappeal, aj keď nepoznám nikoho, komu by sa páčil😢

@mandarinka555 Jean Reno je super, ja ho mám tiež rada.

liz_lemon
28. apr 2025

Barry Keoghan, vraj sa mu stale niekto vysmieva kvoli vzhladu

enmery
28. apr 2025
@liz_lemon

Barry Keoghan, vraj sa mu stale niekto vysmieva kvoli vzhladu

@liz_lemon Celkovo vysmievať za vzhľad niekomu nepochopím. Výnimky tvoria plastikové kreatúry, ktoré si to spôsobili a chceli sami.

ivanakal
28. apr 2025

Urcite je ich viac. Momentalne mi napadol Mads Mikkelsen. Nenormalne sa mi paci, hned by som ho brala. 😊 😋🥰

enmery
28. apr 2025
@ivanakal

Urcite je ich viac. Momentalne mi napadol Mads Mikkelsen. Nenormalne sa mi paci, hned by som ho brala. 😊 😋🥰

@ivanakal To sa pridávam😄

ivanakal
28. apr 2025
@enmery

@ivanakal To sa pridávam😄

@enmery no prrr, on je moj 😄

enmery
28. apr 2025
@ivanakal

@enmery no prrr, on je moj 😄

@ivanakal Necháme ho, nech si vyberie🤣

babushkaem
28. apr 2025

Mne cillian murphy 😀

diewcatqoo
28. apr 2025

Mne sa paci Gustaf Skarsgard, podla vsetkych mojich kamosiek najmenej pekny zo Skarsgard family 🫣

earlgrey
28. apr 2025
@enmery

@earlgrey Bol by Ti po cicky/obrazne povedené/ stretla som ho naživo. Ty dračica😁

@enmery 🤣🤣🤣 vážne? po moje cicušky? 😉 ešte lepšie...lahšie by sa za tú hlavičku hladkalo...

enmery
28. apr 2025
@earlgrey

@enmery 🤣🤣🤣 vážne? po moje cicušky? 😉 ešte lepšie...lahšie by sa za tú hlavičku hladkalo...

@earlgrey Len čo by Ti na tie chúťky frajer povedal😄 Ja by som chcela byť lesba. Bohužiaľ sa to vybrať nedá. Chlapi sú aj tak na cct😃

earlgrey
28. apr 2025
@enmery

@earlgrey Len čo by Ti na tie chúťky frajer povedal😄 Ja by som chcela byť lesba. Bohužiaľ sa to vybrať nedá. Chlapi sú aj tak na cct😃

@enmery 🤣🤣🤣 aaale veď frajer ma tiež určite chúťky...nemyslím na Dušana 🤣🤣🤣 ale možno na inú krásavicu...
Vážne lesba? trápia ťa chlapi? povedz ktorý a ja mu dám..(to tak sa u nás hovorí, nie že si pomyslíš, že mu chcem dať) ...teda ukážem prst hore 🤣🤣🤣

oblecenie99
28. apr 2025

Ako mala som bola zaľúbená do Ricka Moranisa 😁

oblecenie99
28. apr 2025
@tairyx

Ja mám rada anglického herca Matt Smith sa volá, je mi proste symptatický. A obľúbená herečka je Drew Barrymore.

@tairyx To je ten, čo hral v The crown Philipa, že?

Strana
z3