Ktorí herci sa vám páčia napriek všeobecnej kritike?
Ahojte, páčia sa vám nejakí hereci, ktorí sa ale väčšine ľuďom nepáčia? Môžu byť zahraniční, aj slovenskí.
Mne sa veľmi páči Adam Scott (Ben Wyatt z Parks&Rec, Mark Scout zo Severance). Zistila som, že veľa ľudí ho nepovažuje za atraktívneho, niektorí dokonca hovoria, že je škaredý a vyzerá divne. Pravda, má neobyčajné rysy tváre, ale podľa mňa je zlatý, charizmatický a vie byť aj sexi, najmä keď má bradu.
Jasné...podľa mňa je najsexi Dušan Cinkota...a je mi jedno, kto si čo myslí 🤣 toho by som brala domov...a každý večer ho hladkala po jeho peknej hlavičke...😁
Jasné...podľa mňa je najsexi Dušan Cinkota...a je mi jedno, kto si čo myslí 🤣 toho by som brala domov...a každý večer ho hladkala po jeho peknej hlavičke...😁
@earlgrey 😂😂😂😂
dominic west (v the wire aj v the pride), jason isaacs (nie ako lucius), alan rickman (ako severus). ked tak nad tym rozmyslam, ja som dost na starych. este nemam ani 40.
a hej, adam scott sa mi vobec nepaci, rovnako ako sa mi nepaci napr. adam driver alebo cillian murphy alebo keanu reeves (aj ked ako herec je top).
Jean Reno😍 Zbožňujem ho a pre mňa má neskutočný sexappeal, aj keď nepoznám nikoho, komu by sa páčil😢
Jack Nicholson ked bol este v pred dochodcovskom veku 😍
napríklad adam driver je tak škaredý až je pekný 😁
Horst tappert. Detektiv Derik
Ja mám rada anglického herca Matt Smith sa volá, je mi proste symptatický. A obľúbená herečka je Drew Barrymore.
Tak môj sexidiol Jeffrey Dean Morgan. Ale on tu nezapadá😁😄.Potom mi ešte napadá Bill Pullman. Neviem prečo začo, taky pohľad jak zatúlané šteňa pri ceste, že vezmeš domov, vykúpeš, dáš najesť a nakoniec si necháš a vlastne nevieš prečo, lebo...
Jean Reno😍 Zbožňujem ho a pre mňa má neskutočný sexappeal, aj keď nepoznám nikoho, komu by sa páčil😢
@mandarinka555 Jean Reno je super, ja ho mám tiež rada.
Barry Keoghan, vraj sa mu stale niekto vysmieva kvoli vzhladu
Urcite je ich viac. Momentalne mi napadol Mads Mikkelsen. Nenormalne sa mi paci, hned by som ho brala. 😊 😋🥰
Mne cillian murphy 😀
Mne sa paci Gustaf Skarsgard, podla vsetkych mojich kamosiek najmenej pekny zo Skarsgard family 🫣
@earlgrey Len čo by Ti na tie chúťky frajer povedal😄 Ja by som chcela byť lesba. Bohužiaľ sa to vybrať nedá. Chlapi sú aj tak na cct😃
@enmery 🤣🤣🤣 aaale veď frajer ma tiež určite chúťky...nemyslím na Dušana 🤣🤣🤣 ale možno na inú krásavicu...
Vážne lesba? trápia ťa chlapi? povedz ktorý a ja mu dám..(to tak sa u nás hovorí, nie že si pomyslíš, že mu chcem dať) ...teda ukážem prst hore 🤣🤣🤣
Ja mám rada anglického herca Matt Smith sa volá, je mi proste symptatický. A obľúbená herečka je Drew Barrymore.
@tairyx To je ten, čo hral v The crown Philipa, že?

vôbec netuším či ich niekto považuje za neatraktívnych, asi nie keďže sú slávni a populárni… napr. javier bardem, alebo clive owen…