Ktorý mobil má dobrú prednú a zadnú kameru?
Ahojte poraďte mi... Aký máte mobil, ktorý robí pekne fotky, aj zadnou aj prednou kamerou. Ďakujem.
@rebekamarcusko iphone som mala a nikdy viac😁🤪 sranda je natom, že každý vraví, že kto raz skúsi jablko iný nechce a ja som presny opak😁😁
Dnes uz aj mobily strednej triedy robia velmi pekne fotky. Neviem do akej miery povazujes nieco za dobru / zlu kameru. Kazdopadne vlajkove lode Applu (Iphone 13 Pro) a Samsungu su na tom najlepsie.
@xsimonkax ja mam Google pixel 6 a môžem odporučiť.. Pekne ostré fotky v reálnych farbách
tak ja mam huawei p30 lite, ktory sa prave snazim vymenit za novsi, praskol mi a fotky robi perfektne, ani ta vyssia rada p40 pro (tu mal moj chlap) nerobi take dobre fotky a videa. Ale teraz tiez vyberam a neviem co vybrat🙂 S applom pred rokmi nebol chlap spokojny, presiel po rokoch z applu na huawei, kedze mobilom foti aj produktove fotky na eshop a neboli dobre, ja som mala predtym samsung, celkom ok bol, lebo to bol taky lacnejsi mt.
@xsimonkax mám iPhone 13pro a manžel 13 mini. Obidva robia veľmi pekne foto 🙂
@simona139469
Môže byť, len to je uz nad môj rozpočet. Žiaľ nechcem dat tolke peniaze za mobil. Nevidím v tom zmysel, ochotná som do tých 400e. Ale ďakujem

@xsimonkax no ja mam samsung a celkom pekne,ale muz ma iphone a ten robi fakt najkrajsie fotky