icon

Kulmofén Rowenta cf 9220 verzus Babyliss 2735

jenn44
10. nov 2012

Ahojte babulky....chcem sa opytat na Vase nazory konkretne na tieto dva produkty neviem sa rozhodnut.vlasy mam polodlhe velmi huste a vlnite...hladam na vlasy nieco vhodne co by mi ulahcilo ich susenie a zaroven ich pekne zjednotilo vyrovnalo..ta babyliss sa mi paci lebo ma viac prislusenstva ale na nete som sa toho o nazoroch ludi na nu nedocitala...nema to niekto?Ktora bude lepsia?Rowenta ci Babyliss?Je to dost penazi a nechcem kupit somarinu.Dakujem za Vase nazory.

sintra
10. nov 2012

Tu od Babyliss som neskusala, ale tuto Rowentu som mala a skoro mi odpadla ruka, taka je tazka 😒 Od Babyliss mam ionizacny fen a je skvely.

jenn44
autor
10. nov 2012

@sintra cize skusim babyliss?🙂) dakujem za tip

reisi
10. nov 2012

Ja som si ho objednala- babyliss. Pozri recenzie na ceskych strankach.

jenn44
autor
10. nov 2012

@reisi ved to ze uz som pozerala...kolko ludi tolko chuti...a nepoznam ani tu znacku u nas asi nie je velmi znama...tak preto som sa obavala ale asi tu babyliss kupim...vyskusam teda.. dakujem 🙂

sintra
11. nov 2012

Skus, hovorim, ta Rowenta je priserne tazka a ked ma clovek napriklad huste vlasy, kym to upravis do pozadovaneho tvaru, aj svalovku dostanes 😀

jenn44
autor
11. nov 2012

@sintra vykonom su rovnake...a to,ze ja huste vlasy mam a uz chcem aj dlhe si nechavat...tak babyliss bude asi vhodnejsia...hoci na recenziach sa tiez niekto vyjadril ze je tazka...uvidime heh