Kúpa Lada Niva ako druhého auta
Ahojte,
uvažujeme nad kúpou Lada Niva ako druhého auta – niečo lacné, čo zvládne jazdu na chatu, po poľných cestách, v zime, do lesa a podobne. Hlavné auto do mesta máme, toto by bolo skôr na víkendy a ťažší terén.
Viem, že Niva nie je žiadne pohodlné SUV, skôr taký pracovný offroad. Zaujímalo by ma, či ju niekto z vás má alebo mal – ako sa s ňou jazdí, či to vôbec dáva zmysel ako doplnkové auto v rodine. Trochu sa obávam komfortu, hluku, vyššej spotreby a či je to vôbec spoľahlivé na dlhšie používanie. Na druhej strane ma láka, že zvládne skoro všetko v teréne a má jednoduchú mechaniku, ktorú vie opraviť aj šikovný sused.
Ak má niekto skúsenosť – aj s tým, ako sa to dá používať v zime, či s deťmi na kratšie trasy, alebo ako sa správa po rokoch – budem vďačný za každú spätnú väzbu. Ďakujem
Opravis so to na kolene , problem je ze srobovak z
takmer z ruky nepustis
@martinmmartin ale prosím ťa, nezmysel.
Môj ujo to má roky rokúce, býva na Orave, je horár a iné by nechcel.
Tvoja obava je opravnena😂.Ak mas deti a chces ich v tom vozit,moc neodporucam.
Chod sa odviezt a uvidis.Som polovnik a na mna to auto dojem nespravilo.Staci,ked mas 4x4 a trosku vyssiu svetlu vysku.Na horarni mozno ano,zviezt sa do doliny👍.Ako tretie auto na vyblaznenie,mozno tiez ano,ale podla toho co pises,nie som si isty,ci budes spokojny....
Pozri forum 4x4 o Nive
http://www.4x4club.sk/forum/viewforum.php?f=14&...
Ak Ťa netrápi spotreba, tak skôr by som si vybrala UAZ Safari Hunter

Opravis so to na kolene , problem je ze srobovak z
takmer z ruky nepustis