icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

stejja9
28. jan 2019

@sianna super, tak sa tam vidime. ;) Kedy mate nastup? Len sa obavam tej epidémie.....

sonah
28. jan 2019

Toto treba hlasit na hygienu a ta to tam zavrie,taketoveci su neni sranda keby som tam ako matka sama to nahlasim na hygienu

sianna
28. jan 2019

@stejja9 15teho by sme mali nastupit

tixx
28. jan 2019

@stejja9 my tiez prvy krat, ale ako to teraz citam, tak sa mi zrovna velmi nechce, tym, ze idem aj s neschvalenou malou, bude to aj dost vela penazi stat a keby sme tam prisli zbytocne kvoli epidemii a decka by tam ochoreli, tak by som asi bola dost nastvana :(

stejja9
28. jan 2019

@tixx čo budeš robiť, zavolas tam a prehodis termin? Ja tiez vobec netuším, dcéru tu udrzujem, aby bola zdravá, aj do škôlky ko kolektívu vela nechodí, aby niečo nenachytala, všetkych lekárov dvoch ďalších deti mame poprekladanych, manzel v práci voľno vybavené, jemu prispôsobili prácu a turnus.. ach jak neľahká situácia. :( ale zase ísť tam, a nemať skoro ziadne procedury, tak to je mozno aj na telefonát do poisťovni, hm.

tixx
28. jan 2019

@stejja9 ja im to teraz potvrdim, uvidime aka bude situacia pred tym,ako nastupime a podla toho uvidim, ci pojdeme alebo to prehodime na inokedy. trepat sa tam sama s dvoma deckami vyse troch hodin len kvoli tomu,aby sme si odtial doniesli taky "suvenir" - tak to nie, dakujem. ja som tiez vsetko organizovala tak,aby sme tam nic nemali v tom case. snad sa to ukludni a pojdeme, ja som optimista 🙂

carlottafavore
28. jan 2019

@stejja9 aj moj sun uz nebol v skolke 2 mesiace, nechodime nikam.. manzel ma nove zamestnanie.. horko tazko vybavil volno, mna kvoli tomu vyhodili z prace............. a mali by sme ist teraz piatok... :( vobec neviem ci ist ci radsej ostat doma :(

nadezdah
29. jan 2019

Začínam z toho mať obavy. Dúfam,že kým nastúpime,že sa to vykristalizuje a už to tam nebude.

adrianazs
29. jan 2019

Dobrý deň poprosím ako to teraz vyzerá v kúpeľoch ,už sa to ukľudnilo ? info ešte je niekto teraz ubytovaný v breze ako tam je ďakujem pekný deň

kukulienka83
29. jan 2019

ahojte, prosim vas, kedy tam mam volat, ak si chcem dohodnut termin na april. schvalene to este nemame, ale v aprili su sviatky a aby bolo aj volne v smreku 🙂

strelko
29. jan 2019

@kukulienka83 uz by som volala...ja som si v oktobri 2018 zabestelovala miesto na maj 2019.....

stejja9
29. jan 2019

Tie, co ste tam uz boli, viete poradiť, či sa dá objednať strava iba raňajky + obed? Akurat vypisujem navratku, a v prihlaske je strava ako komplet R+O+V.

stejja9
29. jan 2019

@tixx mozem poslat ss?

tixx
29. jan 2019

@stejja9 no jasne 🙂

oksu
29. jan 2019

@stejja9 kedysi sa dalo, od januára už nie. Resp dá sa, ale raňajky 3eura, obed 5,50eur a večera 5eur. Celodenná strava 8,50.

oksu
29. jan 2019

Neviem co pre niekoho znamená veľa hospitalizovaných... My sme dnes končili, prešli si virozou obe deti, párkrat sa vyzvracali, držali diétu a sú fit. U väčšiny to prešlo behom pár hodin, cca 7. Po 3 dňoch už mohli fungovať, ísť do jedálne... My vieme o 2hospitalizovanych. Treba dodržiavať diétu, pitie po lyzickach, dat nejaké probio tika... Hocikde to môžete chytiť,... My sme boli v lucivnej 4x a prvýkrát sme sa s tým stretli.

oksu
29. jan 2019

@zuzka767 my aj keď nieje viroza do herne nechodíme. Tam sa r, chlo šíria bacile. Véd vonku je veľa možností. Aj na izbe sa vedia deti spolu zahrať.

oksu
29. jan 2019

@zuzka767 je to virus typický pre zimné obdobie, zasiahne viac ludi naraz... Celkom rýchlo sa z toho človek dostane. Denne dezinfikuje, ozaruju, zrušili welnes, ktorý ani nieje tak dôležitý ako pobyt vonku.

kankam
29. jan 2019

@oksu dakujeme za zhodnotenie situacie 🙂. Zacala som sa obavat ze je to ovela horsie ...
S tym info o strave samostatne no nepotesili,keby sa ta strava aspon kvalitativne zlepsila ked tak navysili cenu. :(

stejja9
29. jan 2019

@oksu cize bud celodennú alebo nic, ze.. :D ;)
Ako vyzerá strava pre dieťa, pise sa, ze je 6x. Dávajú nejake ovocie na olovrant, desiatu? Pitný režim? Treba si nieco zakupit?

oksu
29. jan 2019

@kankam nieje to reštaurácia. Tak to beriem. Mne sa deti najedli, aj ja s mužom. Nie každému všetko chuti, vyhovuje. Je možnosť si varit. Kto chce, riešenie si nájde.

zuzka767
29. jan 2019

@oksu Dakujem za info, zatial som nezrusila nastup ale dost sa toho obavam.Tiez som tam bola 3x a nestretla som sa s takymto niecim, chripka, kasel, nadcha to ano ale crevne infekcie to ma fakt zarazilo. Kazdopadne dakujem este raz za zhodnotenie stavu.A preco vlastne zavreli skolu?Welnes to chapem.

oksu
29. jan 2019

@stejja9 raňajky 2ks rožkov,alebo chlieb k tomu niečo, maslo, saláma, syr, pomazánka, lekvár, v sobotu parky a v nedeľu vianocka. Chlieb je vždy ešte aj so zeleninou na pulte k dispozícii. Čaj aj mlieko. Podľa mňa pre dieťa dosť. Mali sme so sebou aj cereálie, no ani sme ich moc nepojedli. Desiatu dostaneš pri raňajkách, bud banán, jablko, výživa, jorurt. Obed na výber 3 druhy jedál. Aj vtedy je čaj. Dostaneš aj olovrant, napr. Buchta, výživa... Večera 3druhy jedla na výber a k tomu 2vecera. Pečivo a pastika, slimák... Vždy čaj k dispozícii, aj pečivo. Nemajú problém ti dat i Do termosky.

oksu
29. jan 2019

@zuzka767 aj tam je dosť deti pokope... Asi preto. Potrebovali to tiež vyčistiť. Dezinfikuju denne, aj cez víkend. Neverím, že každé dieťa leží 3dni na izbe... Takže sa to ľahko prenáša. Ja by som nasadila hylak, pre istotu.

zuzka767
29. jan 2019

@oksu a co vam dali na to zvracanie okrem diety ? a myslis ze mam uz teraz nasadit dopredu ten hylak aj probiotika?A tie hnacky to mali starsie deti a mladsie zvracali ?

kankam
29. jan 2019

@oksu ja som si uz minuly rok platila len ranajky a obedy aj to len cez tyzden,viac mi to vyhovovalo.Takze sice drahsie,ale budem to tak robit aj tento rok.
Vdaka za aktualne info. 🙂

pracka
29. jan 2019

Uz tu bola hygiena.Chytilo to deti aj sprievodcov

zuzka767
29. jan 2019

@pracka Ahoj a ty si este v kupeloch alebo uz doma?Tak to je uz vazne ked tam bola hygiena.

oksu
29. jan 2019

@zuzka767 moji len zo 6x zvracali. Ja by som dala vopred hylak, je to aj probiotikum, tým neublížis. Dôležité bolo dávať vodu po lyzickach, nie viac. Dali nám kulisek.

oksu
29. jan 2019

@kankam my sme zvykli len obed