icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

misinka20
23. feb 2023

@mirkazdenko na toto neviem odpovedať lebo ja mám školáka, ale škôlka tu je...

llela
23. feb 2023

Prosím vás zienky ako je šanca stihnúť výlety co organizujú kupele. Minulý rok sme boli na všetkých ale to bola predskolacka a procedúry mala ráno. Teraz však je prvacka, musí byť v škole a sľúbila som jej ze pôjdeme na nejaké.

tomiadi
24. feb 2023

@misinka20 Ďakujem za odpoveď a vydime sa, mi sme PN.

lucka8491
24. feb 2023

@jaandrejka skolka je povinna pre predskolakov a ta skolka funguje tak ze su deti vnutri maju aktivitu a potom idu von takze su na cerstvom vzduchu.my sme napriklad mali vela procedur pocas skolky takze deti isli napriklad na hodku do skolky a potom sme mali procedury.a inhalacie a vyplach nosa sme si dali na rano este pred skolkou a ranajkami.ta skolka je tam super nemusite sa bat

lucka8491
24. feb 2023

@llela procedury si viete dat aj doobeda ak je skolacka.my sme napriklad telesnu mavali nejak 10:30 cize isiel rano do skoly a 10:20 sme ho zobrali a isiel cvicit.bazen a saunu sme mavali poobede vtedy sme vylet nestihli ale ak napriklad je vylet a velmi chcete ist vedia vam proceduru prehodit nerobia s tym problem su tam ochotne tiez sme si prehodili 1x

zuzana851
24. feb 2023

Dievcata my mame schvalene len termin nemame vraj budu volat ked sa vratia navratky a uvolni sa izba som trosku z toho v strese ci stihneme aby neprepadlo nam to

misinka20
24. feb 2023

Dievčatá, posielam jedálniček aby ste mali predstavu...

31stanka123
24. feb 2023

@lucka8491 prosim ta a skolka je tam rozdelena do jednotlivych tried podla veku deti,alebo vsetci su spolu? Mam predskolacku a 4 rocnu.Dakujem

mirkazdenko
24. feb 2023

Baby ešte ma zaujíma a ta strava sa vydáva na základe čoho? Môžem ja ako sprievodca ju posunúť návšteve(babke) napríklad, tak ze babka si ju vie vybrať aj bezo mňa tam? Ci je to viazané na meno, atď..?

llela
24. feb 2023

a to fitnescetrum co tam je, je v akom stave? plati sa za vyižitie?

misinka20
24. feb 2023

@mirkazdenko stravu si vyberas na 3 dní do predu... Krizikujes také kartičky podľa jedálnička čo som poslala... Prvé dva dni máš automaticky číslo 1. Strava je pre dieťa a doprovod, či tam prídeš ty, babka, dedko, ktokoľvek je jedno. Vždy máš jeden a ten istý stôl a na ňom máš tie kartičky na obed. Iba má upozornili, že keď sa bude meniť doprovod treba sa nahlásiť na recepcii nech vždy vedia s kým je aktuálne dieťa.

misinka20
24. feb 2023

@llela vo fitku som nebola, takže neviem... My sa snažíme byť von a lyzujeme keď sa dá...

llela
24. feb 2023

@misinka20 a nejaké procedúry nepribudli oproti minulým rokom, nejaká novinka🙂

misinka20
24. feb 2023

@llela nie, všetko po starom čo sa teda týka procedúr...

mirkazdenko
24. feb 2023

@misinka20 ďakujem moc 😊

misinka20
26. feb 2023

Dievčatá, ešte pridávam fotky izby v Javore...

vrabecek
26. feb 2023

@misinka20 super mi topoľ 20 marca by sme mali ísť tešíme sa

svetlana261
26. feb 2023

@misinka20 musím povedať že my sme tam boli v roku 2020 a mali sme vyber zo švédskych stolov, to sa mi viac páčilo

misinka20
26. feb 2023

@svetlana261 Všetko má svoje plusy a mínusy. My sme tu už 7 x a každý rok je niečo lepšie a niečo horšie. Pri švédskych stoloch bol problém, že ak si prišla neskôr tak ti nič neostalo lebo ľudia sú divní a s prepáčením žrali ako po nebohom, vidno to aj teraz na raňajkách ... Teraz máš svoju porciu a hotovo... Výber je vždy z 2 polievok na obed... Takže za mňa lepšie...

svetlana261
26. feb 2023

@misinka20 pekné izby,my sme boli ubytovaní v breze aj tento rok vybavujeme

barbiers
26. feb 2023

@misinka20 a železničná trať je už preložená, či stále tak blízko?

zuzana851
26. feb 2023

@svetlana261 a v ktorom mesiaci chcete ist?

svetlana261
26. feb 2023

@zuzana851 v máji,už sme to minulý týždeň odniesli do VSZP ale či schvália neviem .

zuzana851
26. feb 2023

@svetlana261 aha ze vy uz mate objednane...my nie nebol termin volny vraj az jesen

svetlana261
26. feb 2023

@llela prečo ☹️?

svetlana261
26. feb 2023

@zuzana851 nemáme žiaden termín, ešte čakám na VŠZP či to schvália

zuzana851
26. feb 2023

@svetlana261 ved ste pisala ze v maji vyssie...ja prvykrat riesim kupele tak neviem ako to chodi...

svetlana261
26. feb 2023

@zuzana851 áno iba by sme chceli ísť ale čakáme na rozhodnutie poistovne...keď príde budem volať do Lučivnej či majú termin

barbiers
26. feb 2023

@svetlana261 podľa toho, akú veľkú izbu chcete, lebo minulý týždeň, keď som tam volala, tak ešte mali voľne aj májové termíny, ale neviem aké veľké izby

zuzana851
26. feb 2023

@svetlana261 aha lebo mne ma pani volat ak sa nieco uvolni tiez radsej maju jun by som chcela