Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ja idem s mojimi 2 babami-4 a 7 rokov,prvykrat a mna ako sprievodcu schvalila ZP a aj tak nas pobyt bude stat okolo 850 eur na 21 dni,ideme do Brezy...Tiez sa mi to zda dost vela,ale dufam teda ze im to pomoze a nebudeme byvat tak casto chori
Dobrý deň, čakám na termín do lucivnej, mam prisľúbený koniec apríla, máj, v pondelok sa dozviem. Idem s 4 a 2 ročnými chlapcom. Co také si zobrat z domu, na čo sa pripraviť? Ďakujem
@elinka1051 mo nástup 14. 3 počasie človek nikdy nevie ako bude neviem co treba zbaliť ci uplne zimné ci nie
@misinka20 ahoj prosím ta kultúrny program na marec môžeš odfotiť prosím?! 🙏😊 A ako tam je, neviem aké veci pobaliť,a co všetko.. treba ešte zimne? 😊
Dnes nám prišlo schválenie z VŠZP, predbežný termín máj -jun sme si zarezervovali bez problémov u p.Lukackovej.
@vrabecek starsi ma teraz kiahne, predpokladam, ze ich dostane aj mladsi, takze mne celkom vyhovuje, ze termin mame april - maj momentalne. no ja si zbalim pevne nervy a netusim co, ci nejake odrazadlo mladsiemu, bicykel asi nenatlacim do auta. osusky su potrebne ?

@zuzana851 v Bardejove aj v Horn.Sm.od 3 rokoch